Nabava civilnog AK u HR (ne Kineskog)
-
Mirok
- Brigadni General

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 2 times
Re: Nabava civilnog AK u HR (ne Kineskog)
JNAnijoe wrote:Sad sam iz znatiželje bio na siteu Zastava USA, strgao sam se od smijeha kad sam vidio da prodaju DRNČ. Doduše, to je sad Drnch gun oil, no uhvati čovjeka nostalgija.
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 13 times
Rijec je o potpuno novom proizvodu, a ne o visku DRNCa iz skladista TO.Mirok wrote:JNAnijoe wrote:Sad sam iz znatiželje bio na siteu Zastava USA, strgao sam se od smijeha kad sam vidio da prodaju DRNČ. Doduše, to je sad Drnch gun oil, no uhvati čovjeka nostalgija.
https://www.youtube.com/watch?v=3qYiGLstFGw
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
- jolly
- Cinker - bojna

vjerojatno, ali treba napraviti razliku, kad se vec spominje.
Turn better into best!
-
Mirok
- Brigadni General

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 2 times
Ne bih se kladio na takvu učinkovitost.jolly wrote:Rijec je o potpuno novom proizvodu, a ne o visku DRNCa iz skladista TO.Mirok wrote:JNAnijoe wrote:Sad sam iz znatiželje bio na siteu Zastava USA, strgao sam se od smijeha kad sam vidio da prodaju DRNČ. Doduše, to je sad Drnch gun oil, no uhvati čovjeka nostalgija.
https://www.youtube.com/watch?v=3qYiGLstFGw
Pitanje: u utorak sam na MUP donijeo Saxonia Thunder, koji je u biti sportetizirani FEG Sa-85 m, iliti poluautomatska vezija mađarskog kalašnjikova.
E sad, kako u RH nemaju u bazi podataka niti jedan registriran primjerak niti FEGa niti Saxonije, poslikali su pušku i rekli da će mi javiti. Da li trebam strepiti, i koliko?
E sad, kako u RH nemaju u bazi podataka niti jedan registriran primjerak niti FEGa niti Saxonije, poslikali su pušku i rekli da će mi javiti. Da li trebam strepiti, i koliko?
- jolly
- Cinker - bojna

Cestitam na nabavci.
U zadnje vrijeme, po pricanju mojih drugara koji su na slicni nacin registrirali, slikanje je prolazilo pozitivno. Ne brini.
U zadnje vrijeme, po pricanju mojih drugara koji su na slicni nacin registrirali, slikanje je prolazilo pozitivno. Ne brini.
Turn better into best!
Meni je poslikalo i zračno oružjejolly wrote:Cestitam na nabavci.
Ploviti je potrebno, živjeti nije !
Evo kako to izgleda. Prethodni vlasnik je izgleda pušku imao kao projekt, jer je došla sa Tapco kundakom i pistol gripom. Ja sam stavio ovaj prednji hvat jer je originalni drveni rukohvat bio loše prefarban i dodao ovaj mini dong, a stavio sam i ovu kopiju Magpul MOE pistol gripa. Uz pušku sam dobio i POSP 8x42 optiku, sa šinom koju prethodni vlasnik nije stigao zavariti i ruski Rusak red dot (iz vremena SSSR-a valjda).
da ne pokrećem novu temu nastavit ću ovdje...
imam želju nabavit AK47 u originalnom kalibru i vidim u bojni SDM kinez za 700-injak eurića, bit će dostupni oko Božića
jel netko ima iskustva s njima?
gledao sam recenziju croballistica i izgleda čisto ok
imam želju nabavit AK47 u originalnom kalibru i vidim u bojni SDM kinez za 700-injak eurića, bit će dostupni oko Božića
jel netko ima iskustva s njima?
gledao sam recenziju croballistica i izgleda čisto ok