Invazija Ukrajine
-
Mirok
- Brigadni General

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 2 times
Re: Invazija Ukrajine
Ne znam što je Hilarica govorila,ali nije pozivala rulju da napravi i ono na Capitolu.
I jučer je bila emisija o predsjedničkim kandidatima u SADu.
Trump je izjavio da će biti krvi ako ne pobijedi,da će cijela zemlja biti u krvi.
Ipak je to previše,mislim i jako opasno.
Trump je izjavio da će biti krvi ako ne pobijedi,da će cijela zemlja biti u krvi.
To su sve medijske laži, Trump nikada nije pozvao na nasilje, štoviše je naglasio da traži da se prosvjeduje mirno.Mirok wrote:Ne znam što je Hilarica govorila,ali nije pozivala rulju da napravi i ono na Capitolu.
A ova druga izjava je da će američka autoindustrija biti u krvi zbog kineske konkurencije ako on ne pobijedi, a ne zemlja. To su mediji izrezali dio izjave i izvadili iz konteksta da bi izmanipulirali svoju publiku.
Sent using Tapatalk Pro
The truth is hate to those who hate the truth.
Pa možda bi bilo u redu da saznaš i da su demokrati govorili da Trump nije legalno izabran predsjednik.Mirok wrote:Ne znam što je Hilarica govorila,ali nije pozivala rulju da napravi i ono na Capitolu.
Jel' može link gdje Trump izjavljuje da će cijela zemlja biti u krvi? ako može i i link gdje Trump poziva na nasilje na Captolu
Samo, molim te, nemoj izvući onu rečenicu koja govori o "bloodbathu" jer se to odnosilo na carine koje će uvesti na kineske aute.
Sve sto ste naveli je krivo.Mirok wrote:Ne znam što je Hilarica govorila,ali nije pozivala rulju da napravi i ono na Capitolu.
Pali ste na video klipove od 5 sekundi i lazne informacije ....
Nisam još nikada vidio toliko laži i dezinformacija u našim medijima što se tiče USA izbora.
Meni je to nevjerojatno. Zato sam i krenuo sa praćenjem USA izbora.
Čak sam, naivan kakav jesam, mislio da je index donekle nezavisan ali jedini zaključak je da ne postoje nezavisni mediji u hrvatskoj
i da su svi ili bar relevantna većina kupljeni od strane istih ljudi.
Meni je to nevjerojatno. Zato sam i krenuo sa praćenjem USA izbora.
Čak sam, naivan kakav jesam, mislio da je index donekle nezavisan ali jedini zaključak je da ne postoje nezavisni mediji u hrvatskoj
i da su svi ili bar relevantna većina kupljeni od strane istih ljudi.
Jeste mozda culi.Mirok wrote:Jučer 21,40 , HTV 1.
Donald Trump protiv Kanale Harris: Borba za Ameriku.
Ali odnosno van teme.....
"They are all rapists and murderers from Mexico"
Ispada da trump prica o meksikancima, samo sto je isjeceno 5 sekundi videa ranije gdje se vidi da prica o bandi MS-13 koja radi sve od silovanja, ubijanja i droga.
Tuzan je dan kad mediji stite prave kriminalce da bi Trump ispao los.....
Evo.
Sad vicu "TRUMP ZAMISLJA DA UPERUJE PUSKU U POLITICKE PROTIVNIKE I HOCE IH UBIT"
Trump zapravo reko.
"Da su ti ljudi ikad bili u ratu i da je netko uperio oruzje prema njima i ugrozio im zivot, sigurno ne bi htjeli stalno ulazit u nove ratove".
https://www.youtube.com/watch?v=yVhy3kDKXJ4
B E S R A M N O
Sad vicu "TRUMP ZAMISLJA DA UPERUJE PUSKU U POLITICKE PROTIVNIKE I HOCE IH UBIT"
Trump zapravo reko.
"Da su ti ljudi ikad bili u ratu i da je netko uperio oruzje prema njima i ugrozio im zivot, sigurno ne bi htjeli stalno ulazit u nove ratove".
https://www.youtube.com/watch?v=yVhy3kDKXJ4
B E S R A M N O
Anti Trump retorika je izrazito prisutna kod nas, za ne povjerovati.
Općenito smo kao zemlja previše pod utjecajem SAD, zapravo jedne tamošnje političke opcije. U drugoj temi sam pisao o problemima koje banke rade nekim firmama. Kad otvarate račun u banci, obavezno vas pitaju jeste li porezni obveznik SAD. Ne Njemačke, niti Nizozemske niti bilo koje druge zemlje. Iz istog izvora to sve dolazi. Zabranjeno reklamiranje na Googleu, Facebooku, Instagramu, Youtubeu, uključujući shadow ban i srodne mehanizme. Mi se kao zemlja moramo oduprijeti statusu SAD polukolonije.
Općenito smo kao zemlja previše pod utjecajem SAD, zapravo jedne tamošnje političke opcije. U drugoj temi sam pisao o problemima koje banke rade nekim firmama. Kad otvarate račun u banci, obavezno vas pitaju jeste li porezni obveznik SAD. Ne Njemačke, niti Nizozemske niti bilo koje druge zemlje. Iz istog izvora to sve dolazi. Zabranjeno reklamiranje na Googleu, Facebooku, Instagramu, Youtubeu, uključujući shadow ban i srodne mehanizme. Mi se kao zemlja moramo oduprijeti statusu SAD polukolonije.
Pa opiso si cijelu EU prakticki.Ariel wrote:Anti Trump retorika je izrazito prisutna kod nas, za ne povjerovati.
Evo kakvim nas idiotima smatraju. Znači, Rusi su raznijeli branu baš kad im je krenulo, kako bi usporili vlastito napredovanje.@IuliiaMendel: Russian forces have allegedly blown up the Kurakhivka dam in the occupied part of the Donetsk region, flooding villages en route to Bahatyr. Roads are still passable but under restrictions. Once again, Russia employs its brutal tactic of targeting civilian infrastructure, echoing the #KakhovkaDam disaster in Kherson.
Po pitanju situacije sa Ukrainom LEGALNO NEMA tocnih informacija. Po svim EU medijima je totalna blokada i strogo filtriranje informacija sa kojima se moze tj. SMIJE ici u Eter...tj. u javnost. Pravo stanje stvari se moze povremeno naci na Youtube kanalima dok ih ne zatvore ili na privatnim grupama u koje ne mozes bez pozivnice..Ariel wrote:...Evo kakvim nas idiotima smatraju. Znači, Rusi su raznijeli branu baš kad im je krenulo, kako bi usporili vlastito napredovanje.
Uglavnom Ukraina je svakim danom sve manja a sve vise ima spaljene zemlje, ocito postoji neka dobra matematika i interesi da se i dalje salje lova sto je i razumljivo jer plin i struja se sada naplacuju X3 a ako sranje zavrsi onda nema vise opravdanja ni extra profita...
Nemoguće je Nemoguće
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 13 times
Kako rekoh u postu na prethodnoj strani, najavljuje se (moguca) smjena vlasti u ukrajini.
https://english.nv.ua/nation/ukraine-el ... 66166.html
The economist je obicno najavljivao vazne promjeme.
Svojevremeno nagoviestio smjenu generala zaluzhnog, itd.
https://www.economist.com/europe/2024/1 ... le-in-2025
https://english.nv.ua/nation/ukraine-el ... 66166.html
The economist je obicno najavljivao vazne promjeme.
Svojevremeno nagoviestio smjenu generala zaluzhnog, itd.
https://www.economist.com/europe/2024/1 ... le-in-2025
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Amerikanci su izabrali Trumpa, a on ljude sebi sličnih stavova. Generalno, tim ljudima se ne da više trošiti ogroman novac na Ukrajinu.
U međuvremenu, EU vrhuška je izabrala Kaju Kallas kojoj je najvažnija stvar pobijediti Rusiju u Ukrajini (iako je dužnosnica EU, a ne Ukrajine). Ursulin i Macronov stav znamo. Što slijedi? Još više sankcija, još više milijardi, još više vojne pomoći u tu rupu bez dna?
U međuvremenu, EU vrhuška je izabrala Kaju Kallas kojoj je najvažnija stvar pobijediti Rusiju u Ukrajini (iako je dužnosnica EU, a ne Ukrajine). Ursulin i Macronov stav znamo. Što slijedi? Još više sankcija, još više milijardi, još više vojne pomoći u tu rupu bez dna?
Nakorumpriranija drzava na poducju Evrope a bila je koliko se sjecam 4 izvoznik oruza u Evropi, prodavali su sve , svima i svakome.... to vjerovatno rade i dalje jer drugo ne znaju... Gledam njihovu ekipu samo u malom okruzenju, love na bacanje, dobri auti, drzava im placa zdravstveno i stanovanje a nas guli !!! Do kada vise ??
Nemoguće je Nemoguće
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 13 times
U ovoj konstelaciji stvari, dogovoriti mir i prekid rata mogu samo Amerika, Rusija i Ukrajina.Ariel wrote:Amerikanci su izabrali Trumpa, a on ljude sebi sličnih stavova. Generalno, tim ljudima se ne da više trošiti ogroman novac na Ukrajinu.
Medijator ce formalno biti Amerika.
Meni se cini da ovako eu samo smanjuje svoj globalni utjecaj.
Kaja Kallas ima tjeralicu u Rusiji, i sigurno nece sjesti za pregovaracki stol s Rusima.
https://www.cnn.com/2024/02/13/europe/r ... index.html
Turn better into best!
Kamo sreće da se i dogovore. EU je nevjerojatna nakupina ratobornih nesposobnjakovića, senilaca, egocentrika i birokrata. I što su ratoborniji, to manje vojnog iskustva imaju (uključuje i hrvatske političare).