vezano za temu ajmo znalci u VO-u

Opća rasprava koja može i ne mora biti vezana uz oružje - biti će moderirana po potrebi u slučaju vrijeđanja drugih članova ili otvorenih svađa i prepiranja. POLITIKU IZBJEGAVATI.
Post Reply
tigi
Razvodnik
Razvodnik

vezano za temu ajmo znalci u VO-u

Post by tigi » 04 Jan 2009, 21:13

naime pitanje je bilo postavljeno nakon što sam na ulazu u MUP ostavio gun i dozvolu, po izlasku iz MUP-a policajac na porti gledajući dozvolu pita me kakav je to radom vis pištolj jer on nije čuo za isti, nije da omalovažavam dotičnog niti se sprdam s nji i njemu sličnima, neki kažu da je dosta bio raširem u našim krajevima ali ni ja osobno nisam čuo za isti dok ga nisam pruzeo od punca!
ZA HRVATSKU KAO TIGAR!

J07@
Banned

Re: vezano za temu ajmo znalci u VO-u

Post by J07@ » 04 Jan 2009, 21:43

bilo ga je jer ga je bilo u skladistima JNA
kak je neko napisal da ga je nosila VP

nije nikakvo cudo da nisi cul za njega a jos nije cudnije za policajac ak je mladi
ja sam slucajno prvo u nekom ducanu vidjel VISa a onda i kod jednog kolege za vrjeme DRa
a poslje je neko i piso o njemu
mislim da je cak delta u pitanju

a da bacis kakvu fotku :A25:

tigi
Razvodnik
Razvodnik

Post by tigi » 04 Jan 2009, 22:52

fotka je na V.O.-u, naime to je moj gun!
ZA HRVATSKU KAO TIGAR!

BojnikPerGall
Desetnik
Desetnik

Post by BojnikPerGall » 08 Jan 2009, 22:55

Tigi,

molim te možeš li mi objasniti od kada i po čemu bi to bilo koji policajac bio vrstan ili čak prosječan poznavatelj oružja?
Eto ako si odgovoriš na ovo pitanje dobiti ćeš odgovor i zašto se taj policajac čudio kad je vidio tvoj pištolj!

To nije rijetka pojava čak i izvan naše zemlje.
Ja sam imao pravi verbalni dvoboj s austrijskim policajcem na granici i to još 1997. ili 1998. godine (ne sjećam se točno) kada mi gotovo nije dopustio prelazak granice s pištoljem Glock 21 kalibra .45 ACP (naime imao sam sve uredne papire iz ambasade za prijelaz s oružjem) a sve pod opravdanjem kako to nije Glock jer on ima službeni Glock (imaju modele 17 kalibra 9 mm PARA) i zna kakav je pištolj Glock a to znači da mora imati promjer usta cijevi kao i njegov,slikovito moje je imao veću rupu nego njegov! Pošto moj ima veći otvor (normalno jer je većeg kalibra!!???) to nije pištolj Glock i on mene ne može pustiti u Austriju. Dvoboj je trajao oko 30 minuta dok ja nisam popizdio i zatražio razgovor s njegovim šefom. Onda smo se borili još dodatnih 30 minuta dok konačno šef nije došao. Kada je došao pogledao je pištolj, ovog svoga "debila" predamnom isprdao a mene pustio dalje.
Ukoliko bih išao tvojom logikom onda bih trebao postaviti pitanje zna li netko na forumu koji je pištolj Glock 21 i postati njegovu sliku.

Moj ti je savjet, ne gubi živce kad dođeš u susret s takvim biserima. :A03:

tigi
Razvodnik
Razvodnik

Post by tigi » 08 Jan 2009, 23:15

nisam gubio živce dapače bilo mi je u jednu ruku čak i simpatično, nisam ni rekao niti mislio da bi jedan prosjećni policajac bio ujedno i prosječni poznavatelj oružja, pogotovo ako ga takvo nešto niti ne zanima, naime kako rekoh niti ja nisam imao prilike niti vidjeti niti čuti za taj pištolj dok isti nisam dobio od punca, kasnije sam o njemu našao članak u Delti, te sam na taj način saznao i puno više o tom pištolju! ja se ispričavam na glupo postavljenom pitanju!
ZA HRVATSKU KAO TIGAR!

BojnikPerGall
Desetnik
Desetnik

Post by BojnikPerGall » 08 Jan 2009, 23:19

Nema glupo postavljenog pitanja samo postoji glupi odgovor!
Stoga, nisi ništa krivo napravio jer odlika pametnog čovjeka je pitati. :A03:

Post Reply