PRISTRANOST ili NE

Opća rasprava koja može i ne mora biti vezana uz oružje - biti će moderirana po potrebi u slučaju vrijeđanja drugih članova ili otvorenih svađa i prepiranja. POLITIKU IZBJEGAVATI.
Post Reply
lex-lutor
Brigadir
Brigadir

PRISTRANOST ili NE

Post by lex-lutor » 22 Apr 2025, 09:55

Jesu li nasi gradjani zasluzili ovakav tretman ?

https://www.vecernji.hr/vijesti/hrvatsk ... ma-1855364
Nemoguće je Nemoguće

jolly
Cinker - bojna
Cinker - bojna
Has thanked: 7 times
Been thanked: 18 times

Re: PRISTRANOST ili NE

Post by jolly » 22 Apr 2025, 19:13

lex-lutor wrote:Jesu li nasi gradjani zasluzili ovakav tretman ?
Ajde, ajde ne pretjeruj.
Sta ako padne meteorit na neciji auto?
Sta ako padne NLo na neciji auto?
Ovisi o pravnom sustavu drzave, ali nacelno sve eventualnosti ne mogu se pokriti.
Takodjer jako ovisi o fekventnosti ili prosirenosti slucaja: zemljotres srusi cijelu regiju, ili na jednu kucu padne meteorit?

U slucaju tupoljeva, ne zna se ni ciji je: to jest ko je to lanisrao, da bi se konacno trazilo odgovornost bilo kojim mehanizmom

Ja bih iskreo volio da sam pokriven za svaku nezgodu. Po bilo kojoj osnovi. Ali nisam. I niko nije. I niko nije nikad bio. U ni jednoj drzavi.
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”

lex-lutor
Brigadir
Brigadir

Post by lex-lutor » 23 Apr 2025, 09:09

jolly wrote:.....Ajde, ajde ne pretjeruj.
Sta ako padne meteorit na neciji auto?
Sta ako padne NLo na neciji auto?
Ovisi o pravnom sustavu drzave, ali nacelno sve eventualnosti ne mogu se pokriti.
Takodjer jako ovisi o fekventnosti ili prosirenosti slucaja: zemljotres srusi cijelu regiju, ili na jednu kucu padne meteorit?
U slucaju tupoljeva, ne zna se ni ciji je: to jest ko je to lanisrao, da bi se konacno trazilo odgovornost bilo kojim mehanizmom
Ja bih iskreo volio da sam pokriven za svaku nezgodu. Po bilo kojoj osnovi. Ali nisam. I niko nije. I niko nije nikad bio. U ni jednoj drzavi....
Jolly, molim te budi ozbiljan !

Nemoj mi reci da pusis te price kako se ne zna tko ga je lansirao? Da su ga Rusi lansirali bilo bi to na svim naslovnicama rezimskih medija po EU ! Imas objekat koji ti leti kroz zracni prostor a ti NEMAS pojma o tome, imas punopravno clanstvo u NATO-u koji vide i prate letjelicu ali te ne upozore na opasnost ,( mada je i to upitna informacija ), Imas na SLjemenu panoramski MArtin-Loched radar koji moze pratiti "tensike loptice" a ne vidi kamion koji leti ??? Jebes auto, sto da je to palo na zgradu punu studenata i pobilo 20 ljudi, i tada ne bi bilo bitno ciji je ???
Nemoguće je Nemoguće

jolly
Cinker - bojna
Cinker - bojna
Has thanked: 7 times
Been thanked: 18 times

Post by jolly » 23 Apr 2025, 14:09

lex-lutor wrote:
Nemoj mi reci da pusis te price kako se ne zna tko ga je lansirao? Da su ga Rusi lansirali bilo bi to na svim naslovnicama rezimskih medija po EU !
Za financijsku pokrivenost stete, treba dokaz odakle je.
A za medije, ne treba nista. Zapravo su mogli na sva zvona napisati da je ruski. Main stream news i tako inace rade.
Zapravo se pitam kako je promaklo? Mozda zbog trenutne politke da niso u ratu?
Ili mislis suprotno? Da mediji raportiraju objektivno, argumentirano, na osnovu pouzdanih izvora?

Ovo je igrom slucaja, samo palo u zaborav. Mala steta na jednom autu, proso voz. Mogao je isti auto udariti kamion na parkingu, pa bi steta bila veca. Mogli su ga mangupi izgrebati cijelog na parkingu, nepoznati pocinioc pa bi steta bila veca.
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”

Ariel
Natporučnik
Natporučnik

Post by Ariel » 23 Apr 2025, 15:56

Ukrajina je izračunala koliko EU države moraju povisiti iznose koje šalju Ukrajini, nakon izlaska SAD-a iz priče. Povisiti! A vi ovako :).

Post Reply