Prijedlozi nadopuna i izmjena u zakonu o oružju i HUVO
Re: Prijedlozi nadopuna i izmjena u zakonu o oružju i HUVO
Imam za tebe genijalno pitanje, ti si pametan decko !jolly wrote:.....Samo pred 10 godina, netbanking i bankovne aplikacije bile su nezamislive. Danas vise ni ne moras u banku........
Recimo da u banci "slucajno" padne sustav baze i arhive do temelja, kako ces dokazati koliko novaca imas na svom racunu ????? ( sjecas se da su pecati i ovjera dokumenata sluzbeno ukinuti tako da i onaj izvod koji dobijes dva puta godisnje mozes sam isprintati ) Bas neka fina prica , zar ne ?
Nemoguće je Nemoguće
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 13 times
Vjerojatno na isti nacin na koji mi neko moze dokazati da imam kredit na stan, kad padne sustav?lex-lutor wrote:
Imam za tebe genijalno pitanje, ti si pametan decko !
Recimo da u banci "slucajno" padne sustav baze i arhive do temelja, kako ces dokazati koliko novaca imas na svom racunu ????? ( sjecas se da su pecati i ovjera dokumenata sluzbeno ukinuti tako da i onaj izvod koji dobijes dva puta godisnje mozes sam isprintati ) Bas neka fina prica , zar ne ?
Ti si isto pametan momak, objasni mi kako sustav pamti dugove, kad sve padne?
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Na tome se i radi, kroz dvije godine će se to i uvesti, problem još uvijek ostaje pri samom zahtjevu nabavnih, tj. što odobrenje dozvola ovisi o "vijeću" unutar svake postaje od kojeg svatko od 4 člana moraju biti fizički prisutni i dati svoj potpis.lex-lutor wrote:U danasnje vrijeme DIGITALIZACIJE OL bi trebao biti kao Osobna Iskaznica kojim se dokazuje pravo na koristenje i posjedovanje oruzja.. SVI ostali podaci o oruzju bi trebali biti dostupni ONLINE u MUP-bazi podataka... Usteda i prakticnost koja bi se time dobila na svemu je ogromna...
- jolly
- Cinker - bojna

Korporativni dokumenti sa po dvadeset menagerskih potpisa, se rjese u jedan dan. Elektronski potpis.
Turn better into best!
Jednostavno, tvoje dugove na imovni pamti "gruntovnica" tj. zemljisne knjige gdje se banka osigurala prije nego ti je dala pare...jolly wrote:...Vjerojatno na isti nacin na koji mi neko moze dokazati da imam kredit na stan, kad padne sustav?
Ti si isto pametan momak, objasni mi kako sustav pamti dugove, kad sve padne?
koliko got da se ja zezam sa tom temom mnoge sam bacio u razmisljanje ...!
No dobro malo je OFF-topic ali povukla me digitalizacija koja je neizbjezna...
Nemoguće je Nemoguće
- jolly
- Cinker - bojna

Pa katastar i grunt, isto idu u digitalizaciju!
Turn better into best!