Sajmovi?
Re: Sajmovi?
Sigurno negdje ima, samo tko zna gdje?
Sajam lova i lovačke opreme ti je bio nedavno u Varaždinu (reportaža u Lovačkom vjesniku za Studeni).
Sajam militarije ti je bio također prije 10-tak dana u okolici varaždina.
To ti je ono kaj ja pratim, a za ostale pljuce pitaj nekog drugog.
Sajam lova i lovačke opreme ti je bio nedavno u Varaždinu (reportaža u Lovačkom vjesniku za Studeni).
Sajam militarije ti je bio također prije 10-tak dana u okolici varaždina.
To ti je ono kaj ja pratim, a za ostale pljuce pitaj nekog drugog.
Da mi nije lijepih žena, starog oružja i meze, život bi mi bio sasvim bezveze.
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr
- BojnikPerGall
- Desetnik

Naravno da ima,ali ono što ti se isplati posjetiti je IWA Show u Nurenbergu U Njemačkoj u ožujku. Imaš i BRIXIA Expo tj. EXA 2009 u Italiji u Brescia-i u travnju ali je puno manjeg obima od IWA-e.
Također je zanimljiv i MILIPOL u Francuskoj u studenom posebice jer se radi o specijalističkoj opremi.
Također je zanimljiv i MILIPOL u Francuskoj u studenom posebice jer se radi o specijalističkoj opremi.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

ja sam zainteresiran za EXA-u i planiram ici... vec sam si odredio par dana G.O. za to... ali i IWA me privlaci... al... jebemu... neznam... a isao bi =) =)
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
-
Krieghetzer
- Razvodnik

Samo upozorenje IWA nije otvoren tip sajma nego "strucni" tj ulaznicu mogu dobiti samo trgovci oruzjem, clanovi zastitarskih tvrtki, novinari casopisa vezanih uz oruzje, pripadnici MUP-a itd.Krešo Bukvić wrote:Tko je da se skupimo i odemo na IWA Show ?
Bio sam ja u Muenchenu 2007 i htio sam otici u Nuenberg na sajam ali nije bilo moguce.
- BojnikPerGall
- Desetnik

- Mike_Torello
- Fleet Admiral

ja sam mislio da je obrnuto =/ da za EXA-u treba pozivnica a da je IWA fraj
- BojnikPerGall
- Desetnik

Pa stari u odnosu na IWU, EXA je puno slabiji sajam.
Što se tiče poslovnog svijeta tj.sklapanja poslova,ugovora i sl., a glede sportskog,lovačkog i određenog dijela specijalističkog oružja IWA je najznačajniji sajam.
Američki Shot Show je u pravom smislu riječi show, dok je IWA biznis sajam.
Iako treba biti iskren i reči da je IWA svake godine sve lošija, a vjeruj mi da znam jer sam na njoj prisutan svake godine od 1993.godine.
MILIPOL je ustvari sajam na kojem možeš vidjeti sve ono što u običnom svijetu ne možeš.
Što se tiče poslovnog svijeta tj.sklapanja poslova,ugovora i sl., a glede sportskog,lovačkog i određenog dijela specijalističkog oružja IWA je najznačajniji sajam.
Američki Shot Show je u pravom smislu riječi show, dok je IWA biznis sajam.
Iako treba biti iskren i reči da je IWA svake godine sve lošija, a vjeruj mi da znam jer sam na njoj prisutan svake godine od 1993.godine.
MILIPOL je ustvari sajam na kojem možeš vidjeti sve ono što u običnom svijetu ne možeš.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

MILIPOL? to je neki treci?
- BojnikPerGall
- Desetnik

- Mike_Torello
- Fleet Admiral

sorry =) procitao ali mi je naziv promakao
-
Krieghetzer
- Razvodnik

od 01.04-05.04 imate Jagd und Fischen sajam u Meunchenu.
Sajam se odrzava svake dvije godine ja sam bio 2007 i u odnosu na nase prilike super je moze se vidjeti svega i svacega.
Cijene su vise nego povoljne kupio sam kosulja, jakni i ostalih djidja midja za oko 200 € a u Frankoniji je to u isto vrijeme kostalo oko 600-700€
Detaljnije na http://www.jagenundfischen.de/
Sajam se odrzava svake dvije godine ja sam bio 2007 i u odnosu na nase prilike super je moze se vidjeti svega i svacega.
Cijene su vise nego povoljne kupio sam kosulja, jakni i ostalih djidja midja za oko 200 € a u Frankoniji je to u isto vrijeme kostalo oko 600-700€
Detaljnije na http://www.jagenundfischen.de/