Strani element ukrao fotku avatara
Strani element ukrao fotku avatara
Dakle, kao sto naslov kaze, http://www.kolekcionari.com/viewtopic.p ... 6cdfa91976
falanga92 je uzeo fotku koju sam u photoshrotu obradio i postavio ju za svoj avatar.
Da li da mi to laska ili?
Gukni golube, koji si!!! Ovo bez naknade nece proci!

falanga92 je uzeo fotku koju sam u photoshrotu obradio i postavio ju za svoj avatar.
Da li da mi to laska ili?
Gukni golube, koji si!!! Ovo bez naknade nece proci!
Re: Strani element ukrao fotku avatara
To je fotka Ilicha Ramireza Sancheza poznatijeg kao Carlos Šakal, sedamdesetih su je bile pune novine. Neko vrijeme si je imao za avatar, ali si je onda promijenio. Ja sam imao fotku Harry Callaghana, ali sam je promijenio jer je netko imao iz istog filma, ali malo drugačiju.
Svi smo mi skinuli neke fotke i postavili ih za avatare, možda bi trebali staviti neku svoju. Ali bi to možda bilo malo komplicirano. Uvijek nešto odnekuda uzimaš kao uzor za nešto. Ma, uglavnom, bitno je da se postamo.
Svi smo mi skinuli neke fotke i postavili ih za avatare, možda bi trebali staviti neku svoju. Ali bi to možda bilo malo komplicirano. Uvijek nešto odnekuda uzimaš kao uzor za nešto. Ma, uglavnom, bitno je da se postamo.
NO TRESPASSING - VIOLATORS WILL BE SHOT - SURVIVORS WILL BE SHOT AGAIN
Lijepa riječ i pištolj u ruci otvaraju svaka vrata
AHA TI SI TAJ!!!
Znam tko je na fotki, samo sam prepoznao svoj uradak.
Znam tko je na fotki, samo sam prepoznao svoj uradak.
Ne, ne bavim se kolekcionarstvom, a inače koristim isti nick i na drugim mjestima.
A i Carlos mi se nikada nije baš sviđao
A i Carlos mi se nikada nije baš sviđao
Dakle, staro oružje me nikada, ali baš nikada nije zanimalo. Ne zanima me niti militarija, pa neznam što bih radio na tom forumu. Uvijek sam imao nove, uporabljive stvarčice, a jednog frenda koji se palio na starudije sam uvijek zezao da će od toga dobiti tetanus.