Ajmo rušit rekord
- Mr.Cabdriver
- Dežurni Dušebrižnik

Ajmo rušit rekord
Akcija!!!
U petak, 20.03 u 19:30 ajde da se logira i ostane logirano na forumu - pola sata - što više članstva.
Onaj rekord od 22 člana od 26.01 me svrbi i podsjeća na Škegrin Namet
U petak, 20.03 u 19:30 ajde da se logira i ostane logirano na forumu - pola sata - što više članstva.
Onaj rekord od 22 člana od 26.01 me svrbi i podsjeća na Škegrin Namet
....:::: Otiš'o sam, sarmu probo nisam...
::::....
Re: Ajmo rušit rekord
Aj ako se sjetim biću i ja! 
Reportaže iz svijeta oružja i sportskog streljaštva:
http://www.youtube.com/user/Breadf4n
http://www.youtube.com/user/Breadf4n
Cab, 26.01. je bila rasprava na topicu (sad više neznam koji), pa su večina od 22 člana foruma raspravljala o istom. Ovak mi je malo bez veze, "ajmo se logirati pa da rušimo rekorde". Ja bi rađe da se napravi neki skup forumaša u živo, pa ako nas se skupi više od 22 face to face i isprobamo te naširoko spominjane i hvaljene Slavonske kulene i pršute i Zagorsku, khm, graševinu. To bi bilo to.
KO SE MAČA LAČA; LAKUKARAČA!!!!
Čuj Dok, ak si ti za bune, buni se, ja sam više za pod 45' pa laganini po gemištacijama.
bolje neDok! wrote:I zapocnemo seljacku bunu,?! a!??
moracu uskrsnut Alapica da vas opet sjebe
Najbolja ideja do sada!legion.poljak66 wrote:Cab, 26.01. je bila rasprava na topicu (sad više neznam koji), pa su večina od 22 člana foruma raspravljala o istom. Ovak mi je malo bez veze, "ajmo se logirati pa da rušimo rekorde". Ja bi rađe da se napravi neki skup forumaša u živo, pa ako nas se skupi više od 22 face to face i isprobamo te naširoko spominjane i hvaljene Slavonske kulene i pršute i Zagorsku, khm, graševinu. To bi bilo to.
Jedino, ako može umjesto graševine - piva??
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Super ideja, jedino ako moze umjesto piva - pago kruška?
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
ja sam vise za neku drugu akciju ...
kad bi se dalo npr organizirat neko darivanje krvi ili nesto drugo humanitarnog karaktera u suradnji sa klubovima streljanama itd u cilju upoznavanja ljudi da oruzje ne nose i vole samo kriminalci vec ima ljudi koji ih vole i koriste u skladu sa zakonima
kad bi se dalo npr organizirat neko darivanje krvi ili nesto drugo humanitarnog karaktera u suradnji sa klubovima streljanama itd u cilju upoznavanja ljudi da oruzje ne nose i vole samo kriminalci vec ima ljudi koji ih vole i koriste u skladu sa zakonima
Dok, najdi si drugog dragovoljca, a ja ga jedino morem naoružat u stilu seljačke bune sa sekirama, mačevima i sabljama. Ma mogel bi ja cijelu četu naoružat, a ti sam donesi tuduma, tak da lepše zglediju.
kaje DokDok! wrote: Samo dojdi sincek!! skup s Alapicom pa ces ti vidit koja je ura !!!![]()
![]()
frka a
samo se vi pocnite opet bunit
Dok, prihvaćam tvoj izazov, Blacka kao suca i njegovu malvaziju, a ak pokleknem uzimam si Mikea za sekundanta, jer bu on tam jedini trezne glave.
Čuj meni paše svakak, samo da se okupljanje održi dok sam fraj, dok ne delam. Mislim da bi se i drugi forumaši mogli uključiti u raspravu o skupnom opijanju, pardon, rušenju rekorda...ha, ha, tak da nejdem off.
Što nije više graševina u điru ??Dok! wrote:Moj sekundant bu naravno Boxi,.. nisi ni sumljao, kaj ne!!?? tak bumo skupa lakse podnjeli-ponjeli-pronjeli teret malvazije, ak i izgubimo kaj je gotovo nemoguce!!obzirom na kapacitete!!... nebumo se prevec sekirali jer revans naravno slijedi!!
repetitio est mater studiorum !!![]()
![]()
Donosim "Gvidu" (demižonu )
No Peace without Justice !
- Knife_maniac
- Satnik

Prva je uvijek najteza 
Darac Steel Production - http://s912.photobucket.com/albums/ac32 ... %20radovi/
http://www.facebook.com/darac.steel
http://www.facebook.com/darac.steel
Dok ako dođem u Kraponske na rehabilitaciju donosim malavizije za satniju ima da napravimo lom

Alo! Alo!
pa neču te usvojiti pa da te hranim i još k tome sa afrodizijacima ,polakše malo. 
Vidim ja da Malnar sa Republikom Peščenicom otvara vrata osamostaljenja .
Dobrooo!poslije Vas Zagoraca krečemo i mi sa Istarskom autonomijom.
Hebi ga što če onda ostati od metropole i Croatie??
Ma nije važno samo da se mi sastanemo v kleti hahaha. 
nedaj Bog dugo čekati. Ak bute dugo čekali bu lagef presušil.shooter9 wrote:Ma nije važno samo da se mi sastanemo v kleti hahaha.
Da mi nije lijepih žena, starog oružja i meze, život bi mi bio sasvim bezveze.
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr