slavia 631...
Moderator: karabalic
slavia 631...
nakon zimske pauze drugo gadjanje ove godine....
kako sam pusku dao u pozajmicu danas me docekaju razocaravajuci rezultati gadjanja nakon pocetnog razocaranja uporabio sam cetiri razlicite vrste diabola da uklonim nedoumicu nakon probnog gadjanja sam dobio proistojan rezultat dalje nisam radio fotografije jer je vec i rostilj i sredstvo za razblazavanje masnoce uzelo svoje....
kako sam pusku dao u pozajmicu danas me docekaju razocaravajuci rezultati gadjanja nakon pocetnog razocaranja uporabio sam cetiri razlicite vrste diabola da uklonim nedoumicu nakon probnog gadjanja sam dobio proistojan rezultat dalje nisam radio fotografije jer je vec i rostilj i sredstvo za razblazavanje masnoce uzelo svoje....
po cinu narednik, neka vas ne zavara ovo ispod nicka
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Re: slavia 631...
NHF ali ti ni streljivo nije neko s kojim mozes ocekivati fantasticne rezultate... na koliko je to metara gadjano?
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
streljivo je to koje je...
zaboravio sam napisati gadjano stojecim stavom, kombinacija lijeva i desna ruka, a pogodci s naslonom nisu za pokazivanje
koristio sam prostor iza kuce ~10m i s laganim povjetarcem u ledja
zaboravio sam napisati gadjano stojecim stavom, kombinacija lijeva i desna ruka, a pogodci s naslonom nisu za pokazivanje
koristio sam prostor iza kuce ~10m i s laganim povjetarcem u ledja
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

cini mi se da ti geco jos najbolje funkcionira... probaj s njim malo korigirati nisane, pregledaj sve sarafe jesu li dobro pritegnuti jer i to moze utjecati na preciznost
zracna mi sluzi iskljucivo i samo za zabavu (iako "neki" to ne razumiju) i do sada sam zadovoljan iako jos uvijek kombiniram koje diabole najbolje "leze"
do sada sam imao jako dobro iskustvo s gamo iz kartonske kutije ali kako svako prcka po nisanima (ne znam reci ne) ne mogu odluciti kojih nabaviti u vecim kolicinama
danas nakon moga upucavanja se izmijenilo desetak strijelaca s razlicitim pogotcima i prijedlozima izmjena nisanskih postavki iako sam ja dokazivao da nije potrebno mijenjati nista neg poostelat oko i ruku ali badava....
spreman sam kupit 10000 diabola da znam da su precizne ali jos uvijek je problem u davanju i dok jos netko od ekipe ne kupi zracnu uzimam sto jeftinije
do sada sam imao jako dobro iskustvo s gamo iz kartonske kutije ali kako svako prcka po nisanima (ne znam reci ne) ne mogu odluciti kojih nabaviti u vecim kolicinama
danas nakon moga upucavanja se izmijenilo desetak strijelaca s razlicitim pogotcima i prijedlozima izmjena nisanskih postavki iako sam ja dokazivao da nije potrebno mijenjati nista neg poostelat oko i ruku ali badava....
spreman sam kupit 10000 diabola da znam da su precizne ali jos uvijek je problem u davanju i dok jos netko od ekipe ne kupi zracnu uzimam sto jeftinije
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

za tu zracnu bi po mom misljenju najbolje bilo streljivo od streljackog saveza, probas pa vidis, malo je bolje od GECO-a a kad kupujes na toliku kolicinu koja tebi treba dobijes prilicno povoljno (jer kod njih se ne kupuje manje od 2500kom [5x500]), raspitaj se, a netko je vec na forumu pisao cak i kontakt i mjesto gdje se to moze nabaviti. to streljivo je ustvari H&N Sport kako se meni cini... mislim da bi trebao biti zadovoljan s njim.... za pocetak nemoj ganjati centar nego grupe, s kojim streljivom bude najbolja grupa, podesis nisane prema njemu i kupis 10 kila tog olova =)
Pozdrav ekipa novi sam ovdje, također imam slaviu 631 i želio bih kupiti neku optiku za nju. E sada zanima me vase misljenje dali mogu naci nesto solidno za 100-200kn. Vec 3 sata surfam i vidio sam da vam se optike raspadaju tako da sada stvarno neznam dali da uzimam ili ne. Bio sam u turkalju u osijeku i ponudili su mi Gamo 4x20 za 120 kn. Na netu sam jos naletio i na ovu 4x20 http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.6280 i na ovu 3-7x20http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.8183. Molio bi vase mišljenje o ovim optikama. Također ako imate neki prijedlog samo ga dajte.
od optike za 120 kn odustani, najvjerojatnije ju neces moci ni upucati, vjeruj mi. imam istu takvu zracnicu, i postoji problem kod jednodjelne montaze za optiku- naime, sinja na slaviji je prekratka za takve gamove montaze (za ostale neznam, ali sa dvodjelnom neces pogrijesiti).
moj savjet ti je da odustanes od obje od ove dvije optike i zastedis 300tinjak kn pa si kupis nesto sto ce ti uljepsati gadanje, a ne frustrirati te. imam iskustva s obje od ovih optika, i moj dobronamjerni savjet ti je da odustanes od kupnje istih.
slavija tesko da ce ti rasturiti optiku posto ima skoro pa duplo manju brzinu od diane.
moj savjet ti je da odustanes od obje od ove dvije optike i zastedis 300tinjak kn pa si kupis nesto sto ce ti uljepsati gadanje, a ne frustrirati te. imam iskustva s obje od ovih optika, i moj dobronamjerni savjet ti je da odustanes od kupnje istih.
slavija tesko da ce ti rasturiti optiku posto ima skoro pa duplo manju brzinu od diane.