P: MAUSER C96
P: MAUSER C96
Pozdrav svima, prodajem Mauser C96, kalibar 7,62 mm TT, dobro očuvan, nasljeđen od dede koji je bio u 2. svj. ratu. Vidim da tu ima mnoštvo poznavatelja, pa ako je netko zainteresiran neka se javi.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Re: MAUSER C96
cijena i slike...
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
- Original_G
- Cinker - bojna

Re: P: MAUSER C96
Evo slikaveva wrote:Pozdrav svima, prodajem Mauser C96, kalibar 7,62 mm TT, dobro očuvan, nasljeđen od dede koji je bio u 2. svj. ratu. Vidim da tu ima mnoštvo poznavatelja, pa ako je netko zainteresiran neka se javi.
Ja sam zainteresiran..... pucaj sa cijenom jer inače nebum mogel spavati.
Da mi nije lijepih žena, starog oružja i meze, život bi mi bio sasvim bezveze.
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr
- oštrostrijelac
- Poručnik

- Mike_Torello
- Fleet Admiral

cek, kakvo je to guranje preko reda?
ciji je drugi post u topicu odmah poslije oglasa?
ciji je drugi post u topicu odmah poslije oglasa?
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
Pozdrav svima,
do sada je četvero kolekcionara došlo pogledati pištolj, bili su vidno oduševljeni stanjem u kojem se pištolj nalazi, naime svi djelovi su originalni i savršeno je očuvan.
Pokazalo se da je inicijalno bio procjenjen na previsoku cifru za naše tržište, pa prepuštam svakome da ponudi koliko njemu vrijedi. Do sada imam nekoliko ozbiljnijih ponuda koje se kreću od 1000 do 1200 eura. Naravno, prodajem onome tko ponudi najviše i ima dozvolu.
Do kraja tjedna ću svakako odlučiti da to ne rastežem u nedogled.
Eto, pa ako ste zainteresirani javite sa svojim ponudama.
do sada je četvero kolekcionara došlo pogledati pištolj, bili su vidno oduševljeni stanjem u kojem se pištolj nalazi, naime svi djelovi su originalni i savršeno je očuvan.
Pokazalo se da je inicijalno bio procjenjen na previsoku cifru za naše tržište, pa prepuštam svakome da ponudi koliko njemu vrijedi. Do sada imam nekoliko ozbiljnijih ponuda koje se kreću od 1000 do 1200 eura. Naravno, prodajem onome tko ponudi najviše i ima dozvolu.
Do kraja tjedna ću svakako odlučiti da to ne rastežem u nedogled.
Eto, pa ako ste zainteresirani javite sa svojim ponudama.