Okupljanje
-
Krešo Bukvić
- Civil

- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Re: Okupljanje
Be my guest Kresho, ja sam probao nesto ali ocito nemogu organizirati event 180km daleko, a jos ni sam neznam 100% da cu uspjeti doci.
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
- oštrostrijelac
- Poručnik

Marin Bralić wrote:Šteta. A koji je razlog? I da li se radi na dogovaranju nekog drugog datuma, tjedan kasnije?
Dok je još lijepog vremena, ne bi bilo loše dogovoriti nešto.
8. listopada se crveni na kalendaru, možda je to dobar izbor.
Oštri
-
Krešo Bukvić
- Civil

Ako ima zainteresiranih za okupljanje na Hrženici pokraj Ludbrega mogu ponovo organizirati nesto u planiranu subotu ili nedjelju iz Majkovog termina.
Streljana je otvorena, treba se ponovo netko pobrinuti da donese stalke za mete.
Piće kupimo u dućanu 500 m dalje. Klopa može, ima tamo roštilj na dijelu gdje je trap (treba kuharica) ili možemo opet nešto pojest u Prepelici.
Ako ima interesa i prijedloga, pišite.
Streljana je otvorena, treba se ponovo netko pobrinuti da donese stalke za mete.
Piće kupimo u dućanu 500 m dalje. Klopa može, ima tamo roštilj na dijelu gdje je trap (treba kuharica) ili možemo opet nešto pojest u Prepelici.
Ako ima interesa i prijedloga, pišite.
-
Krieghetzer
- Razvodnik

Samo za info 08.10. je Trofej neovisnosti na vrapčanskom potokuoštrostrijelac wrote:Marin Bralić wrote:Šteta. A koji je razlog? I da li se radi na dogovaranju nekog drugog datuma, tjedan kasnije?![]()
Dok je još lijepog vremena, ne bi bilo loše dogovoriti nešto.
8. listopada se crveni na kalendaru, možda je to dobar izbor.
- Marin Bralic
- Skupnik

-
Krešo Bukvić
- Civil

Marin Bralić wrote:Ja sam ZA Hrzenicu.
A da se definiras, jel nosis mete, budes konobar ili kuharica
Izgleda da nazalost za Hrzenicu nema puno interesa.
- Original_G
- Cinker - bojna

ima Krešo ima, curice iz središnje Hrvatske ne bi išle malo na NW to je problem ...
ja idem na put a vi se dogovorite, ja sam ZA sve kaj vole mladi, a posebno mlade!
ja idem na put a vi se dogovorite, ja sam ZA sve kaj vole mladi, a posebno mlade!
武士道
Ognjem i mačem.
Ognjem i mačem.
- Marin Bralic
- Skupnik

Mike suti, Horvat suti, a razlozi otkazivanja okupljanja u Cazmi su, barem meni, jos uvijek nepoznati...
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Marin, nije bitno, previse administracije, ajmo to tako reci...
Kresho organizira Hrzenicu opet, naravno da sam zainteresiran, bilo bi lijepo da se opet okupi stara ekipa...
Kresho organizira Hrzenicu opet, naravno da sam zainteresiran, bilo bi lijepo da se opet okupi stara ekipa...
- Marin Bralic
- Skupnik

Da, bilo bi lijepo da se ekipa nadje... Kreso, jel ti se javio tko, koliko ljudi bi doslo?
-
Krešo Bukvić
- Civil

Razlog otkazivanja susreta je prema meni poznatoj verziji ona stara Mikeova "joj, auto, kocnice, izgleda da nemogu doc bla bla..." a drugi organizator se uplasio hrpe naoruzanih ljudi.
Prema trenutnoj situaciji interesenata ce biti te sam cak dogovorio s Torellom da dodem po njega i vratim ga doma da ponovno izbjegnemo njegove "joj, auto, kocnice, izgleda da nemogu doc bla bla...".
Nece nas biti puno, sto je u jednu ruku i bolje. Manje ljudi = laksa kontrola dogadanja
Zasad sigurni :
Mike
Kreso
Marin
Prema trenutnoj situaciji interesenata ce biti te sam cak dogovorio s Torellom da dodem po njega i vratim ga doma da ponovno izbjegnemo njegove "joj, auto, kocnice, izgleda da nemogu doc bla bla...".
Nece nas biti puno, sto je u jednu ruku i bolje. Manje ljudi = laksa kontrola dogadanja
Zasad sigurni :
Mike
Kreso
Marin
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

dodao bih ovdje jos "nemam para vise, kupio revolver i regao auto =("Krešo Bukvić wrote:Razlog otkazivanja susreta je prema meni poznatoj verziji ona stara Mikeova "joj, auto, kocnice, izgleda da nemogu doc bla bla..."
- Marin Bralic
- Skupnik

Ako si ga regao, kocnice bi trebale biti ispravne... Ili?
Sa mnom mozda dodje jos jedan kolega. Ja sam siguran, on je jos pod upitnikom...
Mike, isprobas Colt-a konacno, obecao sam ti jos prije ljeta...
Sa mnom mozda dodje jos jedan kolega. Ja sam siguran, on je jos pod upitnikom...
Mike, isprobas Colt-a konacno, obecao sam ti jos prije ljeta...
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

da, sad su ispravne kocnice... promjenili komplet sve na prednjoj osovini, sad su zadnje na redu jer su dosta nejednake ali ok, no necemo o tome...
Marin, veselim se Coltu =)
Marin, veselim se Coltu =)
Samo me zanima šta je sa Čazmom? Da li postoji kakva nada za neki novi termin druženja?
Naravno sa gulašom.
Naravno sa gulašom.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

pa ako netko uspije organizirati zasto ne.
Da vas čovjek pošalje po smrt, živio bi vječno...
NO TRESPASSING - VIOLATORS WILL BE SHOT - SURVIVORS WILL BE SHOT AGAIN
Lijepa riječ i pištolj u ruci otvaraju svaka vrata
Lijepa riječ i pištolj u ruci otvaraju svaka vrata
- Marin Bralic
- Skupnik