jel neko kupovao od njih
jel neko kupovao od njih
http://www.matchstickglobal.com/product ... cts_id=686
malo sam skeptik , cijene su na pol
jel možda neko ima iskustva
hvala na odgovoru
malo sam skeptik , cijene su na pol
jel možda neko ima iskustva
hvala na odgovoru
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Re: jel neko kupovao od njih
kopija BSA optike samo je "coating" drugaciji i leća ima integrirano sjenilo...
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

da je konkretno ta optika sumnjive kvalitete kao i tasco od 199kn. O samoj stranici nista nemogu reci ali eto prokomentirao sam optiku.
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
Neka kopija dropshiperske agencije.Slično kao čto sam i ja krenuo raditi ali ovi niti nemaju sjedište nego lik vjerovatno na crno preprodaje stvari.
Moja preporuka ti je definitivno da ne kupuješ od njih jer ne izdaju račun i ako te sjebu nečeš moći dobiti pare nazad od paypala.
Inače niti nisu baš pretjerano jeftini.
Moja preporuka ti je definitivno da ne kupuješ od njih jer ne izdaju račun i ako te sjebu nečeš moći dobiti pare nazad od paypala.
Inače niti nisu baš pretjerano jeftini.
Našo sam tog lika na ebayu.Iste stvari daje ali su mu i poštarine paprene.Obično ti je dostava iz kine sva besplatna neovisno koliko kupiš,a ovaj lik bere dodatne pare na poštarini.