Koju zračnu pušku????
Moderator: karabalic
Koju zračnu pušku????
Imam jedno pitanje
trebam zračnicu 5,5 mm i iznad 300 m/s fiksna cijev i preciznost ne pretjerana
dali da kupim Hatsan ili Diana (I molio bi da se cijene kreću do 3500Kn!)
trebam zračnicu 5,5 mm i iznad 300 m/s fiksna cijev i preciznost ne pretjerana
dali da kupim Hatsan ili Diana (I molio bi da se cijene kreću do 3500Kn!)
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Re: Koju zračnu pušku????
Diana... Amen!
kao da pitas dali da kupis Yugića sa 300-konja masinom ili BMW sa 300-konja masinom. To ti je razlika! Hatsan vs. Diana
kao da pitas dali da kupis Yugića sa 300-konja masinom ili BMW sa 300-konja masinom. To ti je razlika! Hatsan vs. Diana
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
Da vidi se po cijeni
potrebna mi je jaka puška!!
kao diana panther 350 magnum 5,5
sta mislite o toj pušci i koja je cijena
hvala!!
potrebna mi je jaka puška!!
kao diana panther 350 magnum 5,5
sta mislite o toj pušci i koja je cijena
hvala!!
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Procitaj sve KLIK-ove stare postove u zracnom oruzju, on ima D-350M u 5,5mm, i sve ce ti biti jasno kakva je to puska da se ne ponavljamo svaki put. Uglavnom suma-sumare - vrlo jaka, vrlo precizna, jakog trzaja, smrtonosna za jeftine (a i neke skupe) optike, malo losiji balans (tezak prednji kraj), osjetljiva na držanje prilikom okidanja (hold-sensitive, moze se odraziti na preciznost ako se ne drzi na nacin koji zahtjeva), dosta teska i dosta teska za napinjanje dakle nije bas za cijelodnevno napucavanje osim ako nisi neki air-gun mazohist...
Kolega pozdrav ! Dijana 350 magnem u 5,5 definitivno najbolji izbor. Isprobano jača i od Dijane 48, 52, 54. Sa Hatsonom to uopće nemoj upoređivat. Ako ju želiš za sebe onda uzmi obavezno pravu 350 magnum ne Panter ,lagan ružan plastični kundak a isto tako i Clasik krača cijev i jeftina kopija koje se navodno i ne slažu u Njemčkoj. Ako te zanima pravi 350 mag. orginal Njemački stara godinu i pol i jako malo korištena stoposto kao nova javi se na mob 098484306.
- Armalite Kid
- Banned
Hatsan je baš ko ćofi s motorom od bmw-a, prejak za kvalitetu svojih komponenti
magisches schwein
Ja nebi niti jednu niti drugu, nego ovu http://www.monster-rbs.hr/index.php?pag ... t&Itemid=1
Cijena odgovara, izlazna brzina-skoro, nema problema sa tezinom/tezistem, bez trzaja (moze ici skoro bilo kakva optika), a preciznost, u odnosu na obje navedene, nedostizna. Da danas kupujem zracnicu, gledao bi iskljucivo PCP puske
Cijena odgovara, izlazna brzina-skoro, nema problema sa tezinom/tezistem, bez trzaja (moze ici skoro bilo kakva optika), a preciznost, u odnosu na obje navedene, nedostizna. Da danas kupujem zracnicu, gledao bi iskljucivo PCP puske
Poslije najbolje springerice D350 mag. dolazi jedna od najboljih PCP,a to je HW 100, a ne Discaveri koji izgleda kao igračka sa bukovjm kundakom plastičnim okidačem i jednim metkom. Ja sam kupio zadnju kod Domjankovića i sve nsjbolje o njoj ali 7300 plus 1500 pumpa i sad tražim dobru optiku.Trenutno je ova sa Dijane na njoj Gamo 6 x 40 dobra ali trebam nešto ljepše. Inače što se tiče snage Dijana ne zaostaje baš za njon.Stari uđbenik od nekih 300 stranicaa probijaju obje. Cijena Dijane cca 2500kn s tim što je stvarno kao nova i jako malo korištena. Pozdrav!
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Podpis! HW rulez sto se kvalitete tice, mrvicu su slabije od diane (sudeci po specifikacijama) osim ako Diana ne pumpa brojke ali su svakako kvalitetnije, povrsinska obrada je IMHO nenadjebiva! na HW je prednji nisan od lijevanog aluminija dok je na D350M od presanog lima, to su skoro pa nevazne sitnice/finese ali opet sitnice koje cine razliku.
A koliko kosta HW100? !! Koliko citam limit je 3500kn.
Ince bi mu preporucio nekog FX-a. 
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

za te novce ima i HW80 (preklopna http://www.straightshooters.com/Weihrauch/hw80.jpg ,
http://www.co2air.de/wbb2/thread.php?threadid=45147),
ili HW77 (fiksna cijev http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... h_hw77.jpg),
u svakom slucaju da je za istu lovu preklopna Diana i i PCP Crosman mislim da bi odabrao Dianu.
http://www.co2air.de/wbb2/thread.php?threadid=45147),
ili HW77 (fiksna cijev http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... h_hw77.jpg),
u svakom slucaju da je za istu lovu preklopna Diana i i PCP Crosman mislim da bi odabrao Dianu.
Ljudi jos me zanima nesto!!!!
s kolko godina dijete smije imat zracnu pusku a trenira streljastvo i ima iskaznicu
od Hrv...Streljačkog Saveza...
hvala
s kolko godina dijete smije imat zracnu pusku a trenira streljastvo i ima iskaznicu
od Hrv...Streljačkog Saveza...
hvala
Ja nebi, neusporedivo je preciznija PCP puska nego bilo koja jaka springerica, pa makar to bila i teska Diana. Grupe koje se rade sa PCPjkama su za springerice SF. Poneka Diana ili Weihrauch im se priblizi, ali uz puno truda i pucackog umjieca. A da ne pricamo o optikama na jakim sprigericama, koje uglavnom sve stradaju, kad tadMike_Torello wrote:u svakom slucaju da je za istu lovu preklopna Diana i i PCP Crosman mislim da bi odabrao Dianu.
Ja vise o springericama ne razmisljam, osim kakve rabljene Slavije za malo para u dobrom stanju, cisto za gust plinkanja
- Armalite Kid
- Banned
Dobro mi je ovo ime discovery pcp, baš za djecu koja "otkrivaju" pcp
magisches schwein
Ne razumijem iz cega se da zakljuciti da je ta puska za djecu?! Izlazna brzina zna je sve samo ne za djeciju igariju, ustvari to je prilicno opasna puska. Koja je uz to i strasno precizna. Uz solidnu izradu ta puska ima jako malo minusa.Armalite Kid wrote:Dobro mi je ovo ime discovery pcp, baš za djecu koja "otkrivaju" pcp
Za djecu su btw primjerenije slabe Slavije i njihove PCPjke
pozdrav
gledao sam dianu mod 31, o kojoj ima najviše rasprava, ali smatram da je to nešto što meni netreba. Opet idem malo dalje, jer su rasprave bile da je 5.5 kalibar skuplji od 4.5. Hmm, pa nije sad neka razlika. Na kraju se postavlja pitanje, zar je stvarno diana mod 31 best buy do 2000kn? ili je bolje kupit neku 4.5 kalibra ? koja je max udaljenost mete za dianu 31?
gledao sam dianu mod 31, o kojoj ima najviše rasprava, ali smatram da je to nešto što meni netreba. Opet idem malo dalje, jer su rasprave bile da je 5.5 kalibar skuplji od 4.5. Hmm, pa nije sad neka razlika. Na kraju se postavlja pitanje, zar je stvarno diana mod 31 best buy do 2000kn? ili je bolje kupit neku 4.5 kalibra ? koja je max udaljenost mete za dianu 31?
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

ajde molim te procitaj starije postove na temu diabola, sve je opisano, prednosti i mane 4,5 napravam 5,5 kalibra...
IMHO D31P je best buy u svojoj klasi (do 2000kn) bila ona u 4,5 ili 5,5 kalibru a cijena je ista bez obzira na kalibar.
IMHO D31P je best buy u svojoj klasi (do 2000kn) bila ona u 4,5 ili 5,5 kalibru a cijena je ista bez obzira na kalibar.
imam ja dianu za prodati. cal. 4,5 mm brzina 360 m/s ubitačna stara 9 mjeseci cijena 2000 kn a nova je 2800 knlovac132 wrote:Imam jedno pitanje trebam zračnicu 5,5 mm i iznad 300 m/s fiksna cijev i preciznost ne pretjerana dali da kupim Hatsan ili Diana (I molio bi da se cijene kreću do 3500Kn!)