Weihrauch HW80 - upgrade

Zračnice/Lufterice, plašljivci...

Moderator: karabalic

Post Reply
Mike_Torello
Fleet Admiral
Fleet Admiral

Weihrauch HW80 - upgrade

Post by Mike_Torello » 07 Mar 2010, 15:38

Novi "setup"

Weihrauch HW80 4,5mm
Custom stock W/ adjustable butt stock & cheek
Vector Raptor 6-24x50 (glass etched reticle) + honeycomb sunshade +butler creek flip up covers @ modified 1 piece mount
Vector Laser - red
B-Square bubble level +Gamo scope stop creep
Lightweight 25mm barrel shroud
Hong-Kong harris style bipod =)

Cekam bolje vrijeme da upucam opiku do kraja
Attachments
077_big.jpg
078_big.jpg
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"

Robi_02
Skupnik
Skupnik

Re: Weihrauch HW80 - upgrade

Post by Robi_02 » 07 Mar 2010, 22:05

Joooj mrcine!! Koliko to sad teži?? Gdje je laser??

Mike_Torello
Fleet Admiral
Fleet Admiral

Post by Mike_Torello » 07 Mar 2010, 22:39

Tezina je 5,5kg+, vaga vaze max 5kg +ono sto moze preko, e sad neznam jeli sa tih 5,5 stigla do kraja krajeva ili moze jos dakle 5,5kg ili teža!
Laser potrazi na prvoj slici na mjestu "zatvaraca" =)
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"

k.horvat
Cinker - bojna
Cinker - bojna

Post by k.horvat » 07 Mar 2010, 23:15

Cijev zašarafljena na paket parketa! :A19:

Mike_Torello
Fleet Admiral
Fleet Admiral

Post by Mike_Torello » 14 Mar 2010, 01:26

klik wrote:Zanimaju me dvije stvari: ako može koja fotografija prihvata nožica za kundak, znači dio koji ide na drvo u krupnom planu. Nikako da se odlučim za to...
imas slike prihvata nozica u samogradnji, tamo sam slikao dok sam ih pripasivao, ako ti te slike nisu dovoljno dobre reci pa cu uslikati bolje, ionako imam u planu poslikati ju kak' se spada s pravim foticem i fotkati bitne detalje, a ne ovako s mobitelom nabrzaka.
klik wrote:O ovome si već pisao znam ali još jednom opiši malo detaljnije tu navlaku na cijevi i kao si je "nagovorio" da ne klizi obzirom da se ta puška baš ne nateže malim prstom.
ovaj put je drugacije, ova navlaka ide vise knap, osigurava se frikcijom, i plasticna je pa nisam zaštitio cijev s nicim, dok je bila metalna koja je imala lufta, obljepio bi cijev sa izolir trakom, navlaka je s gornje strane imala naljepljene 3 spuzvice u obliku klinova, raspoređene kao znak od mercedesa da se cijev centrira u navlaci, a pri korjenu je imala svornjak vijak koji ju je pridrzavao za cijev, naravno da sam između stavio komad tiskarskog aluminija da ne upire direkt u cijev. Imaju negdje slike i te navlake na forumu, daj pogledaj one moje prve postove o HW80, mislim da sam tamo stavio.
klik wrote:Imaš i jednu kritiku od strane članova koji njeguju "kult održavanja oružja" da se na cilindru i na lošoj fotografiji vide "packe" od prstiju. Jesi li ti kada čuo za "Pfaf" ulje za šivaće strojeve?! Da čita to puno ljudi koji se ne javljaju, hendikep im je što ne vide fotografije kada hoće....
Packe su tu jer sam pusku raskopavao i slagao ponovo, no prije nego je konacno slozena skroz je premazana sa Würth HSS2000 tako da nemas frke, a bez packi nemoze dok je u upotrebi... veci problem mi je bila vlaga u cosku sobe gdje je puska stajala pa je jednom prilikom dobila malo pittinga po cilindru... to sam ocistio i vidi se tek kad se zabuljis... kod iduceg bruniranja ako ga ikada bude se nece vidjeti nista =) a i ovo je slikano nabrzinu vani, dosao s posla, reko dok je jos dan, snijeg padao, ja lopatom ocistio hrpu da se mogu izmaknuti s "foticem" jos sam u slapama bio vani, sve brzinski, kao sto rekoh "umjetnicke" slike tek sljede =)
klik wrote:I još jedno, čitaš li pm ili da te kontaktiram na mail ubuduće?
citam PM na forumu jednako redovito kao i mail tako da ti je svejedno... ako sam na poslu onda rijeđe a kad sam doma onda je upaljeno stalno, zake?

Mike_Torello
Fleet Admiral
Fleet Admiral

Post by Mike_Torello » 14 Mar 2010, 02:20

od ovoga...
http://forum.hr-oruzje.org/download/fil ... d=6708&t=1

ovdje imas cijeli proizvodni proces =) mislio sam da si vidio
http://forum.hr-oruzje.org/viewtopic.php?f=6&t=2115

Post Reply