P: Feinwerkebau 300S Universal
-
Highroller
- Skupnik

P: Feinwerkebau 300S Universal
Prodajem federušu , unutra sve novo opruge, karika, brtve , Izvana izgleda kao da je u ratu bila . Sa puškom ide i diopter koji je sada na drugoj pušci . Prije 2 godine opalio sam sa njom 381 krug od 400 na jednom turniru u Požegi . Može poslužit djeci da uće pucat ili ju sredit za FT.
Osijek
Osijek
-
Highroller
- Skupnik

Re: P: Feinwerkebau 300S Universal
Što ti to dođe kao da bila u ratu jel toliko uništena i što je uništeno.Ta slika dali je njezina
-
Highroller
- Skupnik

Ma nije ništa uništeno , kundak izgreban , tu i tamo natuckan , metalni djelovi su malo svojevremeno zoboravljeni održavati . Ja sam inaće stolar po profesiji i moje stručno mišljenje je da kundak može izgledat ko nov , što se metala tiće ja mislim da joj vješt majstor koji zna sve o bruniranju lako može vratit stari sjaj .
Idem danas na pampas u 18h pa ako neko od forumaša zaluta - može pogledat i FWB i Zbroju
Idem danas na pampas u 18h pa ako neko od forumaša zaluta - može pogledat i FWB i Zbroju
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Feinerkebau je ipak marka, pogledaj po netu kako se krecu cijene tih pusaka, mozda ti upali lampica =)
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
-
Highroller
- Skupnik

Ako ju ne prodam imam ideju sredit kundak i brunažu i pretvorit ju u nešto ovako http://www.youtube.com/watch?v=XHw7vW3G-Ck
Je li puška još na prodaju ili je na sređivanju .Može br. telefona.