Sa Slavie 634 na nešto osjetno bolje
Moderator: karabalic
Sa Slavie 634 na nešto osjetno bolje
Imam sad slaviu 634 kako sam i rekao u naslovu i neku optiku mislim tasco 4x32 i sad razmišljam da uzmem nešto drugo, bolje. Limit je 3500kn.
Po mogućnosti precizniju i jaču od navedene 634. Bolje preciznost nego jakost, ako ima kakvih nedoumica između tog dvoje.
A što se tiče izrade ne treba ništa bolje nego su slavie, jel držim da je to jako dobro odigrana završna obrada.
Za dianu 350, znam da će mi svaki drugi ovdje forumaš to preporučiti ali valjda ima i drugi osim nje.
Mene je osobno zainteresiro Crosman Benjamin Discovery, nije puno novaca a dobije se PCP-ka.
Hvala dobrim dušama na razumijevanju!!!
Po mogućnosti precizniju i jaču od navedene 634. Bolje preciznost nego jakost, ako ima kakvih nedoumica između tog dvoje.
A što se tiče izrade ne treba ništa bolje nego su slavie, jel držim da je to jako dobro odigrana završna obrada.
Za dianu 350, znam da će mi svaki drugi ovdje forumaš to preporučiti ali valjda ima i drugi osim nje.
Mene je osobno zainteresiro Crosman Benjamin Discovery, nije puno novaca a dobije se PCP-ka.
Hvala dobrim dušama na razumijevanju!!!
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Re: Sa Slavie 634 na nešto osjetno bolje
Weihrauch HW80 ili HW95, ili HW77 - imas ih kod Domjankovica u Velikoj gorici, popust 10% za cash, zadnje sto znam da je HW80 za cash kostala oko 3100kn... taman ti ostane za solidnu optiku, al bi ti nedostajalo za nosac optike... no kad probas mehanicke nisane na tim puskama bit ce ti zao stavljati optiku... meni dodje da si kupim jos HW80 samo zbog toga, ili cak bolje manju HW95...
Jos da si u profilu popunio lokaciju netko bi ti mozda preporucio mjesto kupovine blize tvojoj lokaciji...
Jos da si u profilu popunio lokaciju netko bi ti mozda preporucio mjesto kupovine blize tvojoj lokaciji...
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
koliko znam, i BSA je dosao u hrvatsku, doduse svega 6 modela, ali i to je neki pocetak. mpc najskuplje ne prelazi 3000,00 kn cini mi se. evo, jako malo znam o tim zracnicama, pa ako netko zna vise, neka kaze....
induchem u zagrebu te njihovi "zastupnici" po hrvatskoj. neznam od kuda si, ali pogledaj u dobroj kobi ili lovackom vjesniku njihov oglas (ja mislim da se tamo oglasavaju) pa bi tamo trebalo pisati tko ti je najbilizi, nazovi i pitaj da li ih imaju.
Oduvijek sam volio tvoju objektivnostMike_Torello wrote:Weihrauch HW80 ili HW95, ili HW77...