P: zračna puška anschutz
P: zračna puška anschutz
prodajem zračnu pušku anshutz,model 335, kalibal 4.5mm, u dobrom stanju, cijenu neznam pa ču staviti okvirno 2200 kn pa me vi ispravite ako mislite drugačiije
moguča zamjena za bolji co2 zračni pištolj
info na pp
evo slike:
[IMG=http://img528.imageshack.us/img528/2775/94004369.jpg][/IMG]
[IMG=http://img697.imageshack.us/img697/9162/13329778.jpg][/IMG]
moguča zamjena za bolji co2 zračni pištolj
info na pp
evo slike:
[IMG=http://img528.imageshack.us/img528/2775/94004369.jpg][/IMG]
[IMG=http://img697.imageshack.us/img697/9162/13329778.jpg][/IMG]
-
zracnica00
- Civil

-
Highroller
- Skupnik

Re: P: zračna puška anschutz
Nebih se složio oko cifre od 1500 kn. Ipak je to puška sa kojom se medalje osvajaju .
slažem se s njime!!!zracnica00 wrote:ako dobiješ 1500 gladi bradu
lik prodaje anshutz model .335 magnum s diopterom za 2000kn i cijena nije fiksna!!
slažem se s tobom, prije sam dosta trenirao streljaštvo i ta puška je bila tamo zakon, ali i slažem se s ostalima, ima za te novce dobrih novih zračnica, pa sam zato i naveo da neznam cijenu pa me vi ispravite.....inače imam dvije zračnice pa tu prodajem, evo nova cijena je 1800kn pa ak se ne proda onda ču i dalje imati dvijeHighroller wrote:Nebih se složio oko cifre od 1500 kn. Ipak je to puška sa kojom se medalje osvajaju .
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

http://www.njuskalo.hr/oruzje/ansch-tz- ... as-2049273
evo vam oglas na koji sam naletio pa usporedite malo cijene...
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
-
Highroller
- Skupnik

Ova na Njuškalu je standardica i nema veze za Anschutz 335 koja je serijska puška.
Ja sam svojevremeno prodao svoje dvije 335 za 4500 kuna ( jedna je imala diopter ). Ajde neka neko ode u trgovinu i neka kupi novu serijsku pušku sa kojom puca preko 370 krugova - nema je. Anshutz 335 se više ne proizvodi , ima ih koliko ih ima, u dobrom stanju sve manje ali s obzirom da jedino sa tom puškom možete napucati neki ozbiljniji rezultat valjda je jasno da to mora vrijedit nešto više od 1500 kuna .
Ja sam svojevremeno prodao svoje dvije 335 za 4500 kuna ( jedna je imala diopter ). Ajde neka neko ode u trgovinu i neka kupi novu serijsku pušku sa kojom puca preko 370 krugova - nema je. Anshutz 335 se više ne proizvodi , ima ih koliko ih ima, u dobrom stanju sve manje ali s obzirom da jedino sa tom puškom možete napucati neki ozbiljniji rezultat valjda je jasno da to mora vrijedit nešto više od 1500 kuna .
335 je kvalitetna puška, nema sumnje. Ali problem je u tome što za nju (na žalost) nema djelova - što joj bitno ruši cijenu.
ispričavam se ako zagađujem oglas...
naime ja imam dva komada doma 335-ice...jedna je u savršenom stanju, nema ni crtice na njoj i ispucano je svega nekih 500-ak metaka iz nje, samo ova druga je problem jer joj je ciljnik malo iskrivljen od nebrojnih padova pa sam razmišljao nekakvu optiku stavit na nju...ima tko kakvu preporuku ali a da nije baš neka prevelika cifra jer to je ipak za gađanje iz gušta samo po dvorištu kada mi je dosadno???
naime ja imam dva komada doma 335-ice...jedna je u savršenom stanju, nema ni crtice na njoj i ispucano je svega nekih 500-ak metaka iz nje, samo ova druga je problem jer joj je ciljnik malo iskrivljen od nebrojnih padova pa sam razmišljao nekakvu optiku stavit na nju...ima tko kakvu preporuku ali a da nije baš neka prevelika cifra jer to je ipak za gađanje iz gušta samo po dvorištu kada mi je dosadno???
za takva pitanja imaš temu zračno i plinsko oružje..... btw tu imaš optike za zračnice, i nisu skupe http://www.monster-rbs.hr/index.php?pag ... t&Itemid=1
Poravnaj ciljnik. Ako je padala, prekontroliraj pravac cijevi.SWfan wrote:ispričavam se ako zagađujem oglas...
Te puške spadaju u međunarodni program! Ako je netko dogurao tako daleko taj će od kluba dobiti pušku na ampulu 250 bar.Mike_Torello wrote:http://www.njuskalo.hr/oruzje/ansch-tz-superair-2001-oglas-2049273
Do you feel lucky? well...do ya...punk?
I za zračnu pušku treba kvalitetna optika jer i ona ima jak trzaj ali prema naprijed (zato se ne osjeti, kad se klip oslobodi i krene naprijed do zadnje točke) ali to vrijedi samo za standard puške!SWfan wrote:ispričavam se ako zagađujem oglas...
Slažem se, ali mi hrvati smo jako sposobni i snalažljivi ljudi.zdebat wrote:335 je kvalitetna puška, nema sumnje. Ali problem je u tome što za nju (na žalost) nema djelova - što joj bitno ruši cijenu.
Pa ne moraš se opraštati u sto postova. Ak ti ne paše ...."široko ti more" .
Da mi nije lijepih žena, starog oružja i meze, život bi mi bio sasvim bezveze.
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr
eee tia sam te pitat imaš li dihtung za nju?SWfan wrote:ispričavam se ako zagađujem oglas...
ako mene pitaš triba mi ona koža šta se nalazi na klipu...ima neku gumicu i komad kože...to se meni raspalo i naravno ne mogu pucat iz puške, pa ako ima tko može li prodat?