pištolj DESERT EAGLE 50
-
wildey475mag
- Pozornik

pištolj DESERT EAGLE 50
Imaocu nabavne ili kolekcionarske dozvole prodajem:
prodajem pištolj DESERT EAGLE 50 AE mag s futrolom i streljivom
Cijena: 28.000 kn
Mobitel: 0911864406
prodajem pištolj DESERT EAGLE 50 AE mag s futrolom i streljivom
Cijena: 28.000 kn
Mobitel: 0911864406
- Attachments
-
- CIMG0053.JPG (61.12 KiB) Viewed 24271 times
-
- CIMG0049.JPG (59.52 KiB) Viewed 24270 times
-
TORCIDA VŽ
- Skupnik

Re: pištolj DESERT EAGLE 50
E, to se traži!
Kolko imaš metaka za taj top? Imaš neki video na yubitou da vidimo kako radi ta stvarčica?
Kolko imaš metaka za taj top? Imaš neki video na yubitou da vidimo kako radi ta stvarčica?
HAJDUK&MIŠO ŽIVE VJEČNO
A nije to malo puno penez za dati??? 
Ne pij dok voziš - mogao bi proliti!!.....
-
Dado Tornado
- Razvodnik

roba je lepa, al cena cepa bolje da si stavio u "moju kolekciju" samo za gledanje
Ovo je trebalo staviti u rubriku "oni koji još nisu oženjeni". Hajde forumaši pitajte svoje drage smijete li kupiti jedan ovakav top za sitnih 28000 kn pa nam kažite reakcije! Da se barem nasmijemo dok gledamo ovakve primjerke koje si rijetki mogu kupiti.
A čime ću natipkati kakva je bila reakcija nakon što mi na spomen 28k kn preventivno polomi prste da ne bih preko interneta obavio transakciju dok ona zove Vrapče 
Ma bez puno ljutnje ali mnogi imaju aute u manjoj vrijednosti a za svakodnevnu upotrebu i od životnog značaja!!
Ne pij dok voziš - mogao bi proliti!!.....
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Dobro, sto se cudite cijeni?
http://www.frankonia.de/0/111459/produc ... ate_Waffen
ovo vam je cijena novoga u trgovini, dodaj tome carinske pristojbe, poreze, prireze, porez na luxuz i cinjenicu da ih nema ko' tetejaca u nasoj drzavici apsurdistanu i matematika je vrlo jednostavna... pokušajte sami uvesti neki komad oruzja koji vani kosta 100€ pa ce te vidjeti koliko to na kraju kosta novaca i ŽIVACA!
uvijek ima nekoga tko ce si moci kupiti nesto takvo... i ne voze svi aute od 1-3000€, ima onih koji voze aute cije cifre imaju i 7 znamenki, dakle, koga zanima (npr.Torca_VZ koji je ljen upaliti youtube i sam pogledati kako to funkcionira nego trazi da mu se i link pronađe
) super, koga ne zanima ili nema novaca, šetnja dalje, da netko od vas stavi 25.000kn na stol i kaze da mu je 28.000 prevelika cijena vjerujem da bi pronasli zajednicki jezik, ali ovako dok nemamo u dzepu 10kn za kavu i novine nema smisla covjeku prigovarati za cijenu koju trazi.
Jedina stvar koja mene zanima je koja se to nesreca dogodila da se covjek mora rijesiti ovako lijepih primjeraka oruzja. =(
za one koji neznaju koliko je to milimetara neka pomnoze 0,50 inca (.50 kalibar) sa 25,4mm, isto vrijedi i za .45ACP (0,45 inca) koji se trpao u thompsona i za mnoge druge kalibre koji su oznaceni imperijalnim mjerama.
P.S. post sa hrpom texta sa nekog bloga je obrisan jer se svi (osim torce ocito
) znamo sluziti google-om i procitati ponesto o tom pistolju
LP Uprava
http://www.frankonia.de/0/111459/produc ... ate_Waffen
ovo vam je cijena novoga u trgovini, dodaj tome carinske pristojbe, poreze, prireze, porez na luxuz i cinjenicu da ih nema ko' tetejaca u nasoj drzavici apsurdistanu i matematika je vrlo jednostavna... pokušajte sami uvesti neki komad oruzja koji vani kosta 100€ pa ce te vidjeti koliko to na kraju kosta novaca i ŽIVACA!
uvijek ima nekoga tko ce si moci kupiti nesto takvo... i ne voze svi aute od 1-3000€, ima onih koji voze aute cije cifre imaju i 7 znamenki, dakle, koga zanima (npr.Torca_VZ koji je ljen upaliti youtube i sam pogledati kako to funkcionira nego trazi da mu se i link pronađe
Jedina stvar koja mene zanima je koja se to nesreca dogodila da se covjek mora rijesiti ovako lijepih primjeraka oruzja. =(
za one koji neznaju koliko je to milimetara neka pomnoze 0,50 inca (.50 kalibar) sa 25,4mm, isto vrijedi i za .45ACP (0,45 inca) koji se trpao u thompsona i za mnoge druge kalibre koji su oznaceni imperijalnim mjerama.
P.S. post sa hrpom texta sa nekog bloga je obrisan jer se svi (osim torce ocito
LP Uprava
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
Sjećam se kada sam jednom prilikom pitao kolegu ( koji ima takav top) gdje mu je cijev u tom pištolju. Pogledao me zbunjeno i rekao da je to cijev, a možeš skoro prst gurnut unutra.
P.S.
Nije problem u cijeni nego u nedostatku novaca a prsti mi trebaju čitavi.
P.S.
Nije problem u cijeni nego u nedostatku novaca a prsti mi trebaju čitavi.
Hebemti, ovakvu kaviltetnu kolekciju kao sto prodaje wildey475mag nisam dugo vidio------- JEDINO da je mozda wildey475mag zena od generala Zagorca
on je imao slicnu ovako kvalitetnu kolekciju

inace Desert je uglavnom za pokazivanje i kolekciju ali onaj S&W 500 je rasturacina za koristenje!!
wildey475mag svaka cast, bas uzivah u ovih par slicica, puno srece u prodaji
inace Desert je uglavnom za pokazivanje i kolekciju ali onaj S&W 500 je rasturacina za koristenje!!
wildey475mag svaka cast, bas uzivah u ovih par slicica, puno srece u prodaji
-
TORCIDA VŽ
- Skupnik

Znam se ja služiti yubitom, guglom i ostalim pizdarijama
, ali sve kaj se tam vidi su "strani" ganovi, a mene zanima kako radi "hrvatski" Pustinjak, pa sam mislio da kolega/kolegica stavi još koju slikicu, video, impresiju 
I da, stvarno dobro pitanje...zakaj to opće prodaje?
P.S.
Uprava, odlazi! Uprava, odlazi!

I da, stvarno dobro pitanje...zakaj to opće prodaje?
P.S.
Uprava, odlazi! Uprava, odlazi!
HAJDUK&MIŠO ŽIVE VJEČNO
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Radi jednako kao i oni strani, to je kao da bi ja pored hrpe filmica na jubitu, tebe trazio da mi snimis film kako tvoj mercedes radi burnout, kako drifta kroz zavoje i slicno... isto ko' i svaki drugi merđo =) ako si pravi kupac, moci ces to vidjeti u zivo, a uvjeren sam 120% da covjek nece ispucati hrpu metaka koji kostaju XX€ po komadu, i staviti filmic na youtube da bi netko sa foruma mogao dobiti erekciju =) Ja osobno nebi, ali kad bi bio pravi kupac u pitanju,pozvao ih ga da dodje vidjeti i isprobati oruzje =) dakle, nabavnu dozvolu i pare na stol, pa ga mozes gladiti i dirati u zivo =) hahahaTORCIDA VŽ wrote:Znam se ja služiti yubitom, guglom i ostalim pizdarijama, ali sve kaj se tam vidi su "strani" ganovi, a mene zanima kako radi "hrvatski" Pu
P.S. Nisam ti ja Mamić ili kak' se vec zove sef 'ajduka? =)
-
TORCIDA VŽ
- Skupnik

Kao prvo, ne kvotaj teks koji se nalazi 1 cm iznad tvog; tužit ću te upravi!
Kao drugo i sve ostalo - ne zajebaj
, ko da ti, i svi ostali kolege sa foruma, nebi voljeli gladiti Pustinjskog orla! 
Kao drugo i sve ostalo - ne zajebaj
HAJDUK&MIŠO ŽIVE VJEČNO
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Jedno je quotanje cijelog texta a drugo je quotanje izricitog DIJELA texta na koji se odgovor odnosi, prouci pravila (koja je napisala uprava) prije nego sto krenes prozivati i tuziti! =)
Pazi, racunaj i to da komad streljiva kosta najmanje 1,22€ u idealnim uvjetima, sto znaci da u realnim uvjetima kosta sigurno 2€ po komadu, razmisli malo i o tom trosku... http://www.frankonia.de/.50AE+JSP+300gr ... mer=152341
Također neces nazvati ovog oglasivaca http://www.auti.hr/automobili/oglas-790287/ i traziti da snimi burnout sa tim autom jer nije isto kad to radi neki amerikanac na youtobe nego zelis vidjeti bas taj jedan od rijetkih ako ne i jedini primjerak u RH kako radi burnout.
Razmisli malo jesam li u pravu... Ne radi se tu o zracnici od 1.000kn, nego o pistolju od 28.000kn, sama cijena bi trebala dovoljno dati do znanja da ce covjek razmotriti samo ozbiljne ponude i prijedloge a ne ispunjavati necije da ne kazem hirove...
Iskreno, imao sam priliku drzati DE u ruci, i ne, nije mi napet, pre veliko je to... da pricamo o nekom od 1911 derivata, onda bi prica bila sasvim drugacija!
Dakle to su moji argumenti, mojih 20 lipa u cijeloj ovoj prici, da vidimo "drze li vodu" i ima li nesto cime se mogu pobiti?
Moram te zajebavati, koliko sam ti puta rekao da se koncentriras malo prije postavljanja pitanja? =) realno gledano, sto mislis da je covjeku zbilja do toga da ide potrositi XX novaca za streljivo i svoje vrijeme da bi clanovima foruma priustio gledanje filmica kakvih se na yotube moze vidjeti na tisuce, a budimo realni, razlike nema, DE je DE, bio on snimljen u USA, u Brazilu, u Njemackoj ili u Hrvatskoj, svi funkcioniraju jednako, i kao sto rekoh, ako si ozbiljan kupac, mislim da vlasniku nebi bio problem da ti dozvoli probu oruzja na streljani, svi ostali zahtjevi na racun tog oruzja su smijesni...ANEGDOTA wrote:lete avionom Mujo i papagaj. Dolazi stjuardesa i pita ih što žele popiti. - Viski, kaže Mujo. - Kakav viski, vikne stjuardesa, jeste li vi normalni, zar ne znate da je rat! Budite sretni što ste uopće u avionu! - Okej, onda mi donesi sok - kaže Mujo. - A vi? - pita stjuardesa papagaja. - Ma šta mi se tu izmotavaš, p***a ti materina! Brzo donesi jedan viski s ledom - viknu papagaj. Stjuardesa otrči do pilota, požali mu se na čudne putnike, on kaže da im ovaj put da to što su tražili a ako nastave da je maltretiraju - on će srediti stvar. Stjuardesa im odnese piće - viski za papagaja, sok za Muju. Mujo bijesan zove djevojku: - Šta se izmotavaš, pizda ti materina, papagaju viski a meni sok! Brzo donesi i meni jedan viski, jebem ti mater! Stjuardesa otrči do pilota, kaže šta se desilo, ovaj otvori vrata i izbaci Muju i papagaja iz aviona. Dok padaju, papagaj pita Muju: - Je li Mujo, jel ti znaš letjeti? - Ne, reče Mujo. - Pa što se onda kurčiš, budalo jedna?
Pazi, racunaj i to da komad streljiva kosta najmanje 1,22€ u idealnim uvjetima, sto znaci da u realnim uvjetima kosta sigurno 2€ po komadu, razmisli malo i o tom trosku... http://www.frankonia.de/.50AE+JSP+300gr ... mer=152341
Također neces nazvati ovog oglasivaca http://www.auti.hr/automobili/oglas-790287/ i traziti da snimi burnout sa tim autom jer nije isto kad to radi neki amerikanac na youtobe nego zelis vidjeti bas taj jedan od rijetkih ako ne i jedini primjerak u RH kako radi burnout.
Razmisli malo jesam li u pravu... Ne radi se tu o zracnici od 1.000kn, nego o pistolju od 28.000kn, sama cijena bi trebala dovoljno dati do znanja da ce covjek razmotriti samo ozbiljne ponude i prijedloge a ne ispunjavati necije da ne kazem hirove...
Iskreno, imao sam priliku drzati DE u ruci, i ne, nije mi napet, pre veliko je to... da pricamo o nekom od 1911 derivata, onda bi prica bila sasvim drugacija!
Dakle to su moji argumenti, mojih 20 lipa u cijeloj ovoj prici, da vidimo "drze li vodu" i ima li nesto cime se mogu pobiti?
-
TORCIDA VŽ
- Skupnik

Odlično uloženih 20 lipa
Ja sam mislio da kolega forumaš ima već snimljene neke videiće, pa da nam pokaže.
Metak je po 2 eurića? Mislio sam da je skuplji...
Može se naručiti streljivo iz Frankonie
Ja sam mislio da kolega forumaš ima već snimljene neke videiće, pa da nam pokaže.
Metak je po 2 eurića? Mislio sam da je skuplji...
Može se naručiti streljivo iz Frankonie
HAJDUK&MIŠO ŽIVE VJEČNO
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

ako imas potrebne dokumente moze se naruciti, ali moras otici po njega na granicu, bilo je spomena o tome kako se postupa sa kupovinom streljiva iz inozemstva uz osobni prijenos... koliko me pamcenje sluzi, najlakse bi ti bilo da odes sa pistoljem u drugu drzavu, prijavis prijenos oruzja (ali ne nosis streljivo) tamo kupis onoliko streljiva koliko maximalno smijes prenositi preko granice uz oruzje, neznam tocan broj, 100-200kom tako nesto i vratis se kuci, naravno ponovo prijavis da se vracas s oruzjem... to je ugrubo to, za detalje pregledaj starije postove na forumu na tu temu.
-
TORCIDA VŽ
- Skupnik

A joooj
, ko će tražiti stare teme i postove. Kad bi bio neki drug da mi to linka...
Ma 100-200 je malo...vidio sam da ima 1000 stucke, pa reko, da mi to pošalju poštom.
Ali naravno, ja sam još daleko od naručivanja bilo čega; valja ispuniti sve zakonske uvjete. 
Ma 100-200 je malo...vidio sam da ima 1000 stucke, pa reko, da mi to pošalju poštom.
HAJDUK&MIŠO ŽIVE VJEČNO
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

koliko ja znam 1000kom streljiva se vec tretira kao EXPLOZIV, a to se ne salje postom, a također treba ishodovati posebne dozvole za prijevoz tolike kolicine streljiva i angazirati tvrtku koja se bavi prijevozom exploziva... tako nesto je bilo u vezi toga, samo nisam siguran o kojoj kolicini streljiva je rijec... pa ako ti se da zajebavati sa time... na kraju bi te mogao kostati 5€ komad...
isto tako u toj staroj temi za prijenos streljiva preko granice pise koliko se maximalno moze prevoziti po komadu oruzja... pogledaj stare postove!
isto tako u toj staroj temi za prijenos streljiva preko granice pise koliko se maximalno moze prevoziti po komadu oruzja... pogledaj stare postove!
Po komadu oružja se može maksimalno kupiti u inozemstvu i prenjeti preko granice do 500 komada naboja. To znači na primjer ako imaš na dozvoli 3 pištolja u kalibru 45 acp može se kupiti 1500 komada 45 acp odjednom.
-
wildey475mag
- Pozornik