Kupujem Luger P08
Kupujem Luger P08
Kupujem Luger P08 ako netko ima za ponudit , na nabavnu dozvolu , ponude na pp ,poželjno da je u dobrom stanju.
Re: Kupujem Luger P08
Imaš ga ovdje http://forum.hr-oruzje.org/viewtopic.php?f=7&t=3257
Cijena......sitnica
Cijena......sitnica
Da mi nije lijepih žena, starog oružja i meze, život bi mi bio sasvim bezveze.
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr
Sve sami stručnjaci po oglasima , nisam vidio za 5000 kn ima za 4500kn ali mislim da jer netko tu na forumu napisao da nevalja, ono šta vrijedi paprena cijena , a ono što ne vrijedi još paprenija cijena , ima jedan noviji oglas :luger erma sa piše 10 kn , po slikama nije u nekom bajnom stanju pa mislio bice mozda neka normalna cijena , nazovem da pitam cijenu ni više ni manje 10500kn pitam nummer gleich tišina s druge strane ,pitam da li se brojevi poklapaju ništa ali zna da vrijedi 10500,00kn.
Tražim luger sa nekom normalnom cijenom u solidnom stanju , ne moraju biti nummer gleich , bilo bi lijepo ali ne mora , radije bi da je cijev dobra.
Tražim luger sa nekom normalnom cijenom u solidnom stanju , ne moraju biti nummer gleich , bilo bi lijepo ali ne mora , radije bi da je cijev dobra.
imam ja na prodaju P08 slike su i na forumu ovdje i na njuškalu i na plavom
numer gleich osim okvira i futrole
u prvom redu da napomenem da je g. Luger oriđiđi bez diranja od 1934. godine. Ja sam ga dekonzervirao iznutra što se vidi na slikama ne jednom drugom forumu
-//-
kako je iz njega pucano a nije očišćen glupo je za reć da cijev nije nagrižena, ali je cijev u jako dobrom stanju. Imam negdje sliku gdje je pucano iz njega i radi lijepe grupe sa tvorničkom muncijom, što opet ovisi o kvaliteti municije
opet
-//-
-//-
kako je iz njega pucano a nije očišćen glupo je za reć da cijev nije nagrižena, ali je cijev u jako dobrom stanju. Imam negdje sliku gdje je pucano iz njega i radi lijepe grupe sa tvorničkom muncijom, što opet ovisi o kvaliteti municije
opet
-//-
Last edited by Mike_Torello on 02 Mar 2011, 18:36, edited 1 time in total.
Reason: Obrisani liknovi na druge forume koji traže registraciju da bi se vidjele slike.
Reason: Obrisani liknovi na druge forume koji traže registraciju da bi se vidjele slike.
http://www.phoenixinvestmentarms.com/Hi ... police.htm
evo nešto više o mom lugeru tvornički broj je 2579 pa se lako može pronaći u koliko je primjeraka rađen
evo nešto više o mom lugeru tvornički broj je 2579 pa se lako može pronaći u koliko je primjeraka rađen
Po slikama ne izgleda loše ali kažeš cijev je nagrižena , dobre grupe može radit ako je cijev nagrižena do te mjere da su žljebovi samo u tragovima.
Bez ljutnje ali mislim da ti je cijena debelo napuhana , bilo bi dobro da ti netko od znalaca tu na forumu da neku procijenu ili da komentar na cijenu , cisto da znaš koliko možeš očekivati , za mene je to previsoka cijena i ni u kojem slucaju ne mislim izdvojit toliko novaca za luger p08 .
Bez ljutnje ali mislim da ti je cijena debelo napuhana , bilo bi dobro da ti netko od znalaca tu na forumu da neku procijenu ili da komentar na cijenu , cisto da znaš koliko možeš očekivati , za mene je to previsoka cijena i ni u kojem slucaju ne mislim izdvojit toliko novaca za luger p08 .
Da ste malo bolje pogledalipo netu vidjeli bi da je ta serija rađena u 10900 prijeraka a konkretno taj s tim oznakama je u oko 3500 primjeraka. Naravno da je cijena prenapuhana za one koji bi za 1000 kuna kupili P08 iz serije od 1000 komada.
Na aukcija širom svijeta ovaj model se kreće između 2000-3500 USD.
Svaka roba ima svoga kupca.
Što se tiče lugera svi znalci koji su ga vidjeli uživo kažu da nisu vidjeli očuvanijeg lugera.
Ako radi grupe onda je valjda i cijev ok, a da je nagrižena nagrižena je, nije sjajna ko ogledalo. Kad bi imao takvu cijev i cijena bi bila sjajnija.
Ima po netu lugera koji su dorađivani i brunirani za puno jeftinije novce pa se može luger dobiti za puno manje pare.
Uglavnom ja sam prvi na njemu povukao kočnicu i u okvir ne staje više od pet metaka zbog jačine opruge.
Kad nađete jednog takvog u približnom stanju onda možemo o nečem drugom razgovarat, do tada svako svojim putem.
Na aukcija širom svijeta ovaj model se kreće između 2000-3500 USD.
Svaka roba ima svoga kupca.
Što se tiče lugera svi znalci koji su ga vidjeli uživo kažu da nisu vidjeli očuvanijeg lugera.
Ako radi grupe onda je valjda i cijev ok, a da je nagrižena nagrižena je, nije sjajna ko ogledalo. Kad bi imao takvu cijev i cijena bi bila sjajnija.
Ima po netu lugera koji su dorađivani i brunirani za puno jeftinije novce pa se može luger dobiti za puno manje pare.
Uglavnom ja sam prvi na njemu povukao kočnicu i u okvir ne staje više od pet metaka zbog jačine opruge.
Kad nađete jednog takvog u približnom stanju onda možemo o nečem drugom razgovarat, do tada svako svojim putem.
Ne mislim da bi cijena trebala biti 1000kn , ja sam napisao samo da je ne zelim izdvojiti toliko novaca za luger p08 , moj optimum je 2000kn do 4000kn ovisno o stanju u kojem se nalazi s time da sam napisao da ne treba biti nummer gleich ali da bi bilo lijepo .
Inace kad ste spomenuli ameriku i cijene tamo , pogledajte malo bolje aukcije i stanje u kojem se prodaju pogotovo stanje cijevi kod skupljijih primjeraka .
Ja vam želim da prodate što skuplje svoj luger p08 ali sam vam htio skrenuti pozornost da možda previše tražite , a naveli ste da je cijev nagrižena i da nije baš u bajnom stanju.
Inace kad ste spomenuli ameriku i cijene tamo , pogledajte malo bolje aukcije i stanje u kojem se prodaju pogotovo stanje cijevi kod skupljijih primjeraka .
Ja vam želim da prodate što skuplje svoj luger p08 ali sam vam htio skrenuti pozornost da možda previše tražite , a naveli ste da je cijev nagrižena i da nije baš u bajnom stanju.
mislim da mi je glupo reći da je cijev ko nova a nagrižena je, ali nije u katastrofalnom stanju jer radi dobre grupe i žljebovi su jako jako dobro vidljivi
svaka roba ima svoga kupca
za 4000 kuna može se naći jako lijep luger, ali rađen i želim vam da si nađete lijepi pištoljčić
meni znači da nije rađen i to je to
svaka roba ima svoga kupca
za 4000 kuna može se naći jako lijep luger, ali rađen i želim vam da si nađete lijepi pištoljčić
meni znači da nije rađen i to je to
dali je luger prodat i koja je cijena .pozdrav serdarHuntercro wrote:imam ja na prodaju P08 slike su i na forumu ovdje i na njuškalu i na plavom
trenutno čeka kupca iz ZG da donese nabavnu i pare (dogovoreno da ga povučem iz oglasa do kraja mjeseca)
-
Premium333
- Civil

Prodajem Luger PO8 Parabellum, cijev nova, niklovan, broniran, cijena povoljna..