P: Ontario Knives RAT Folder Model 1
P: Ontario Knives RAT Folder Model 1
...prodajem navedeni sklopivi nož, best buy folder za bushcraft.
Očuvan, gotovo neupotrebljavan i naoštren. Cijena 199 kn, moja poštarina.
0958334481
Očuvan, gotovo neupotrebljavan i naoštren. Cijena 199 kn, moja poštarina.
0958334481
Re: P: Ontario Knives RAT Folder Model 1
Ima li kočnicu kad se otvori?? i kad je zatvoren kako se otvara, mislim stisne li se kakakv gumbić ili samo otklopi da se nebi samo otvorio dok je zakačen za remen??
Ne pij dok voziš - mogao bi proliti!!.....
Ima kočnicu, takozvani LINER LOCK, i kad je zatvoren otvara se jednom rukom tako da se palcem pogura onaj "THUMB" okrugla izbočina na oštrici dok se skroz ne otvori i zakoči. Prilikom zatvaranja ili otkočenja, palcem se pogura ulijevo Liner Lock kočnica odnosto lamela koja je zaglavljena ispod oštrice a koja koči da se oštrica ne zatvori.. kad se ju gurne ulijevo oštrica se oslobodi i može se zatvorit. Kad je zatvoren potrebna je određena sila da se počne otvarat tako da se sasm nebi otvorio da ga se zakači na pojas iako onaj tzv. Clip nije za pojas nego za džep.Papilon wrote:Ima li kočnicu kad se otvori?? i kad je zatvoren kako se otvara, mislim stisne li se kakakv gumbić ili samo otklopi da se nebi samo otvorio dok je zakačen za remen??
Evo ovdje se lijepo vide navedene radnje otvaranja i zatvaranja.. Sve u svemu vrlo siguran nož. I odlična kupnja tj. odnos cijene i kvalitete (da ne govorim za moju cijenu)
http://tinyurl.com/6due84n
Malo da zaspamam temu . IImam isti noz samo sto moj ima crnu ostricu. Imam ga vec pola god sigurno i presretan sam s njim. Definitivno najbolji omjer cijene i kvalitete. P.s ostricu drzi fenomenalno, sve preporuke za taj noz 
Čekamo...... možda se dogodi kakv Uskršnji popust?? 
Ne pij dok voziš - mogao bi proliti!!.....
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"