Pyramid Air

Zračnice/Lufterice, plašljivci...

Moderator: karabalic

Post Reply
Tomo
Civil
Civil

Pyramid Air

Post by Tomo » 15 May 2011, 13:17

POzdrav ekipa, evo jos jedno blentavo pitanje.. trazio sam po forumu ali nisam nasao slicnu temu pa da priupitam.. da li je netko imao iskustva sa narucivanjem zracnog oruzja preko ove stranice ( http://www.pyramydair.com ) ili opcenito preko neta.. pa me zanimaju iskustva, dobre i lose strane.. hvala lijepo.

Mike_Torello
Fleet Admiral
Fleet Admiral

Re: Pyramid Air

Post by Mike_Torello » 15 May 2011, 15:45

mislim da je Karabalić narucivao kod njih pa se nadam da ce podjeliti iskustva.
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"

Tomo
Civil
Civil

Post by Tomo » 15 May 2011, 16:44

Hvala lijepo,nadam se da ce se covjek javiti..

LP

karabalic
Cinker - bojna
Cinker - bojna

Post by karabalic » 15 May 2011, 17:30

Ja ga od milja zovem Piramid kupio sam više od 10 PCP i zračnih pušaka i samo 5+, nema plati pa ti budemo poslali , ako nema na skladištu neprimaju uplate na njihovoj stranici sve odmah možeš provjeriti. Primjer platiš danas pušku i u četvrtak je na carinarnici najbližoj tebi, šiping zeru skuplji ali profesionalan pristup i rok isporuke sve to opravdava, s nekih drugih Web Shopova sam kupovao isto pa čekao i po 2 mjeseca tako da za Piramid garantiram jer sam prošli tjedan kupio Air Arms pušku koja je 5-6 puta brže dostavljena nego da sam naručivao iz Engleske.

Ako se registrriraš šalju ti i Free Šiping kartice, ja sam jučer dobio 200 dolara Free šipinga tako da ću to za koji dan unovčiti.
Volim crno pa makar i ofarbano.......

Tomo
Civil
Civil

Post by Tomo » 15 May 2011, 17:43

Izvrsno,hvala lijepo.. nije lose uopce. :) neke stvari se stvarno isplati kupiti tamo nego li kod nas.. reci mi koliko nas ono ukupno oplete drzava za uvoz? jel 7% i jos 22% .. i nema nikakvih problema zbog same posiljke sto se nalazi "oruzje" unutra? Hvala jos jednom..

karabalic
Cinker - bojna
Cinker - bojna

Post by karabalic » 15 May 2011, 20:29

Za oružje D kategorije te nitko nepita ništa, na robu se plača carina pa na sve ukupno PDV.

Suspirion
Civil
Civil

Post by Suspirion » 23 Jul 2011, 13:01

Pošto si već kupovao jel mi moš dat primjer recimo na pušku od cca 3000kn koliko te još dođe ta carina i pdv, dakle koliko bi ju platio sve skupa uz free shiping. Hvala.

Mike_Torello
Fleet Admiral
Fleet Admiral

Post by Mike_Torello » 23 Jul 2011, 13:06

Ugrubo 30% na ukupnu vrijednost pošiljke (predmet+poštarina)
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"

karabalic
Cinker - bojna
Cinker - bojna

Post by karabalic » 23 Jul 2011, 14:56

Suspirion wrote:Pošto si već kupovao jel mi moš dat primjer recimo na pušku od cca 3000kn koliko te još dođe ta carina i pdv, dakle koliko bi ju platio sve skupa uz free shiping. Hvala.
Free je samo za USA, za HR ako je puška 800$ šiping je min 200$, pa na ukupno carina i onda na sve pdv :A00:

Post Reply