Pozlata
Pozlata
Pozdrav svima na forumu i nadam se da ce mi neko uspijet pomoci:
Dakle radi se o tome da bi ja na svome pistolju CZ 75 pozlatio neke djelove tj. okidac, udarac, osigurac rastavljanja pistolja, kocnicu i dugme za izbacivanje okvira
pa me sad zanima zna li netko kako bi se to moglo uraditi prijatelj mi ima zlataru pa sam mislio to kod njega napraviti ali ni on nije siguran dal se isto radi kao i njegovi predmeti u zlatari da se mora posrebrit pa pozlatit ili na neki drugi nacin pa molim nekoga da pomogne ako zna Hvala vam puno unaprijed
Dakle radi se o tome da bi ja na svome pistolju CZ 75 pozlatio neke djelove tj. okidac, udarac, osigurac rastavljanja pistolja, kocnicu i dugme za izbacivanje okvira
pa me sad zanima zna li netko kako bi se to moglo uraditi prijatelj mi ima zlataru pa sam mislio to kod njega napraviti ali ni on nije siguran dal se isto radi kao i njegovi predmeti u zlatari da se mora posrebrit pa pozlatit ili na neki drugi nacin pa molim nekoga da pomogne ako zna Hvala vam puno unaprijed
Re: Pozlata
Pozdrav i tebi! I mene bi to zanimalo...možda ti ovo pomogne? http://www.youtube.com/watch?v=CMZNVApYz1U 
kkranjc7 wrote:Pozdrav i tebi! I mene bi to zanimalo...možda ti ovo pomogne? http://www.youtube.com/watch?v=CMZNVApYz1U
Dali netko zna di ima kupiti pribor za pozlatu i koja je cijena ?
"Kolekcionarstvo je nešto besplatno što te skupo košta. "
- hacklordsniper
- Desetnik

Ima firma u Ilici koja ti može pozlatiti dijelove oružja (nedavno sam pričao s njima ali zaboravio ime). Kvalitetan "kit" za pozlatu košta oko 2000-4000 kn, istina može se puno toga odraditi s njime ali je neisplativo ukoliko netrebas puno
Shoot
Eat
Sleep
Repeat!
Eat
Sleep
Repeat!
- hacklordsniper
- Desetnik

Degman wrote:IKOM Zagreb radi pozlatu i sve vrste galvanskih prevlaka a pozlata je jedna od njih.
Svaka čast, na njih sam mislio
Shoot
Eat
Sleep
Repeat!
Eat
Sleep
Repeat!
Nemaju ne drze vise za pozlatu i neznaju oce imati
"Kolekcionarstvo je nešto besplatno što te skupo košta. "