Zbogom
Zbogom
Nakon malo više od godinu dana došlo je vrijeme da se oprostim od foruma.
Kak se veli pri nama - z menom ko i bez mene, forum bil - forum bu.
Prošlo je vrijeme nas starijih koji bi na klasični način htjeli nešto pojasniti i prenjeti znanje i iskustvo na mlađe. S time je gotovo a i s menom kao jednim od takvih na forumu.
Sinek bude nastavil sa tutorijalima i vjevericom pa nebute ništa izgubili.
Ovo je moj dragovoljni izlaz iz forumskih voda pa tražim nekog od uprave da me odšteka - kak got se to već dela.
Pozdrav svim dobrim ljudima.
Brankec.
Kak se veli pri nama - z menom ko i bez mene, forum bil - forum bu.
Prošlo je vrijeme nas starijih koji bi na klasični način htjeli nešto pojasniti i prenjeti znanje i iskustvo na mlađe. S time je gotovo a i s menom kao jednim od takvih na forumu.
Sinek bude nastavil sa tutorijalima i vjevericom pa nebute ništa izgubili.
Ovo je moj dragovoljni izlaz iz forumskih voda pa tražim nekog od uprave da me odšteka - kak got se to već dela.
Pozdrav svim dobrim ljudima.
Brankec.
Zakaj nosim .45 - zato jer ne delaju .46 !!
- oštrostrijelac
- Poručnik

-
PUNISHER1987
- Nadnarednik

Re: Zbogom
Brankec ne idi, jer nije vrijeme da odeš sa foruma pošto još ima članova koji su mladi i kojima treba tvoja pomoć i savjeti!!

To sin by silence, when we should protest, makes cowards out of men.
-
TORCIDA VŽ
- Skupnik

Re: Zbogom
Nažalost što se tiče prenošenja znanja i iskustava,
ja sam se iskreno nadao od početka da će bit malo više toga (kak je i rečeno i proklamirano),
a malo manje počestog mlaćenja prazne slame kak je ispalo na kraju.
Ali ne može se reć da ne vjerujem da ste uživo vrlo vjerojatno ok osoba (što će sigurno potvrdit oni koji poznaju),
možda ovaj forum nije bio prikladan način izražavanja da neka iskustva i znanje dođu direktnije do izražaja i prezentacije.
Lp
ja sam se iskreno nadao od početka da će bit malo više toga (kak je i rečeno i proklamirano),
a malo manje počestog mlaćenja prazne slame kak je ispalo na kraju.
Ali ne može se reć da ne vjerujem da ste uživo vrlo vjerojatno ok osoba (što će sigurno potvrdit oni koji poznaju),
možda ovaj forum nije bio prikladan način izražavanja da neka iskustva i znanje dođu direktnije do izražaja i prezentacije.
Lp