Weihrauch HW95 (4,5 mm)
Moderator: karabalic
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Re: Weihrauch HW95 (4,5 mm)
E nakon sto sam kupio HW80, zelja mi je uz nju imati i HW95 iskljucivo za pucanje sa mehanickim nisanima, jer imam optiku na HW80... steta sto je suša =(
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
Ako dođe neka kiša kuna javite se, možda bude još tu jer danas svi kupuju jeftinije puške tipa crosman ili hatsan...
I dalje je to puno para za pušku koja je promjenila već 2 vlasnika, kratko ali ipak budući kupac je 3. vlasnik.
Karabalić ju je prodavao za 2300kn, optika 650kn, torba cca. 200kn, kompenzator neznam, set za čišćenje 50-60kn, diabole su uvijek "gratris" uz pušku.
Ako ju misliš prodati onda je to realnih 3.000kn za komplet, preko toga teško u ova vremena bez obzira što je to jako dobra puška (i kompletna oprema).
Polovna roba jednostavno gubi vrijednost, i to je tako.
Jedino još bi bilo dobro da staviš opciju samo puška bez ostatka, jer netko ima svoju optiku, torbu... i ne da mu se zajebavati sa kupovinom i prodajom nečega što već ima.
p.s.
Zašto ju uopće prodaješ, ako nije tajna??
Karabalić ju je prodavao za 2300kn, optika 650kn, torba cca. 200kn, kompenzator neznam, set za čišćenje 50-60kn, diabole su uvijek "gratris" uz pušku.
Ako ju misliš prodati onda je to realnih 3.000kn za komplet, preko toga teško u ova vremena bez obzira što je to jako dobra puška (i kompletna oprema).
Polovna roba jednostavno gubi vrijednost, i to je tako.
Jedino još bi bilo dobro da staviš opciju samo puška bez ostatka, jer netko ima svoju optiku, torbu... i ne da mu se zajebavati sa kupovinom i prodajom nečega što već ima.
p.s.
Zašto ju uopće prodaješ, ako nije tajna??