Da li ste zadovoljni radom admina i moderatora?

Opća rasprava koja može i ne mora biti vezana uz oružje - biti će moderirana po potrebi u slučaju vrijeđanja drugih članova ili otvorenih svađa i prepiranja. POLITIKU IZBJEGAVATI.

Da li ste zadovoljni radom admina i moderatora?

Jesam sa svima
32
52%
Nisam sa adminom
4
7%
Nisam sa Bob-om
2
3%
Nisam sa BOXI-jem
2
3%
Nisam sa k.horvat-om
2
3%
Nisam sa nobile157
15
25%
Nisam sa Original_G
4
7%

Total votes: 61

Woolf Blaser
Natporučnik
Natporučnik

Re: Da li ste zadovoljni radom admina i moderatora?

Post by Woolf Blaser » 04 Sep 2013, 02:32

Mudro zboris Mike.
Head in the City. Hearth in the Field.

Papilon
Brigadir
Brigadir

Post by Papilon » 04 Sep 2013, 17:33

Ma daj......mudro zbori ili pamteno šuti....to je tema o radu modova .....a ako admini nešto zaključaju ionako je to njihova procjena, to im je ovlast ali i posao.....a to čine uglavnom zbog mira u kući,a....uvijek je bilo i biti će nezadovoljnika....ali tko može sve zadovoljiti..... :A04:
Ne pij dok voziš - mogao bi proliti!!.....

Woolf Blaser
Natporučnik
Natporučnik

Post by Woolf Blaser » 05 Sep 2013, 02:21

I ja sam nezadovoljan! Rodjen u Hrvatskoj,Hrvat,sest godina proveo u Domovinskom ratu,sada
nisam u Hrvatskoj i ovaj forum mi puno znaci i onda procitam bas na ovoj temi kako jedan od
ovih ,nezadovoljnika, predlaze da na forumu budu samo oni koji su u Hrvatskoj!!! I to u danasnje
vrijeme globalizacije kada je zbilja svijet postao jedno ,selo,!!! Kao da slusam one komunjare
sto nam vode drzavu. Ako je taj ,clan, foruma koji ima takve prijedloge i takvo degutantno razmisljanje
nezadovoljan s istim tim forumom i zeli otici s njega sve sto mu ja mogu reci je; HVALA TI STO
ODLAZIS! Jebe mi se ako ce me moderatori ili vec ne znam tko kreira ovaj forum izbaciti nakon
ovog s foruma ili izbrisati post. Papilon nisam se uspio uspio javiti na onaj post i svaka ti cast
na njemu! NE FUCKING cirilici u Vukovaru!!!

Mike_Torello
Fleet Admiral
Fleet Admiral

Post by Mike_Torello » 05 Sep 2013, 22:15

Woolf Blaser wrote:jedan odovih ,nezadovoljnika, predlaze da na forumu budu samo oni koji su u Hrvatskoj!!!
ma zanemari trabunjanja... ljudi, pa kako se samo date "upaliti na guranje"... ne nasjedajte na svaku provokaciju... samo opusteno, manje zuci i duze se zivi a onima koji nas ne vole vise smeta kad nas ne dira njihovo naklapanje nego kad se upecamo na udicu pa se nazivciramo... oni to i zele... zato lansirajte odjeb i samo laganini.... ajde sad... =)
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"

Woolf Blaser
Natporučnik
Natporučnik

Post by Woolf Blaser » 06 Sep 2013, 02:26

Imas pravo. Thx.

Post Reply