Re: Diana 34 , 31 ,350 magnum šta uzeti
Moderator: karabalic
Koje sve trgovine imaju za kupit zračne puške koje me zanimaju i da li je iko kupovao u matursa ima najpovoljnije cjena što mislite o matursu ima li u njega HW ZRAČNI piše da ima ali nema ni jedna u cjeniku
Zna li itko trgovine u kojoj imaju modeli zračni koji me zanimaju te šta kažete na maturus trgovinu
-
frane brko
- Civil

Prva stvar diana 350 magnum panther u 4.5 cal puno "razbaciva" dijabole zbog svoje ekstremne snage i laganog metka.Ako ces ju kupiti preporučujem 5.5 cal .Vezano za 34 i 31 jako su dobre puske,lakse su od D350 ali su i preciznije u 4.5 cal .Ako ces staviti optiku preporučija bi ti jaču (3-9x40<) jer ce ti slabije "pojesti" odnosno puknut ce ti končanice zbog jakog trzaja.
Ako zelis gađati mete bez da se nalonis nebi ti preporučija optiku jer je jako tesko pogodit bez naslona,ali ako ces gađat npr. čep od pive na 50 metara optika ce ti dobro poslužit.
Vezano za gamo i hatsan.Gamo ti je solidna marka,nako nelosa kvaliteta,dobro je ukomponirana snaga ,kvaliteta i cijena. ocijena od 1/10 je amo rec 7 .
Vezano za hatsan... nemoj to kupiti da ti je daju u pola cijene.Prijatelj mi je imao hatsan 125 ,puska je jaka ali je neprecizna,no imala je jednu veliku manu cim ju kupija , kad pi pucao cula bi se opruga kako zvoni.Ima nekvalitetan okidač i općenito je nekvalitetna,nikako je nebi preporučija.Koliko para toliko muzike.Da nju idem ocijenit da bi joj 5/10 maksimum.

Ako zelis gađati mete bez da se nalonis nebi ti preporučija optiku jer je jako tesko pogodit bez naslona,ali ako ces gađat npr. čep od pive na 50 metara optika ce ti dobro poslužit.
Vezano za gamo i hatsan.Gamo ti je solidna marka,nako nelosa kvaliteta,dobro je ukomponirana snaga ,kvaliteta i cijena. ocijena od 1/10 je amo rec 7 .
Vezano za hatsan... nemoj to kupiti da ti je daju u pola cijene.Prijatelj mi je imao hatsan 125 ,puska je jaka ali je neprecizna,no imala je jednu veliku manu cim ju kupija , kad pi pucao cula bi se opruga kako zvoni.Ima nekvalitetan okidač i općenito je nekvalitetna,nikako je nebi preporučija.Koliko para toliko muzike.Da nju idem ocijenit da bi joj 5/10 maksimum.
Nebi 350 magnum uzimao pre jaka neznam između HW 80,95,77 te diane 31,34 neku od njih bi uzeo to su po forumu hvaljene puške ali neznam za HW za djelove jeli lako naručitfrane brko wrote:Prva stvar diana 350 magnum panther u 4.5 cal puno "razbaciva" dijabole zbog svoje ekstremne snage i laganog metka.Ako ces ju kupiti preporučujem 5.5 cal .Vezano za 34 i 31 jako su dobre puske,lakse su od D350 ali su i preciznije u 4.5 cal .Ako ces staviti optiku preporučija bi ti jaču (3-9x40<) jer ce ti slabije "pojesti" odnosno puknut ce ti končanice zbog jakog trzaja.
Dijelove za Weihrauch je jednostavno nabaviti isto kao i samu pušku, naravno u Europi, ne u Hrvatskoj. Ali osim opruge i nekoliko brtvi sumnjam da će ti ikad išta drugo trebati.
Koju da uzmem jako sam neodlučan savjet koja je bolja od ovih navedenih i zbog čega HW 80,95,77 te diana 34 premium , 31 panther
Pajdo, ja mislim da ti nas ovdje malo jebes. Objasnili su ti sve u ovoj temi vec nekoliko puta sve a imas na forumu bar jos na pet mjesta objasnjeno od A do Z, ali ti ga dalje piliš i piliš. Moral sam reagirati kad admin neće...
Ti opće nisi uključen u temu i neznaš što ja trebam tako da ne trebaju bespotrebni komentariAguila wrote:Pajdo, ja mislim da ti nas ovdje malo jebes. Objasnili su ti sve u ovoj temi vec nekoliko puta sve a imas na forumu bar jos na pet mjesta objasnjeno od A do Z, ali ti ga dalje piliš i piliš. Moral sam reagirati kad admin neće...
Ma on samo želi pričati....ne kupuje ništ....no kaj sad.... 
Ne pij dok voziš - mogao bi proliti!!.....
Da,da kako ti znaš da ništa ne kupujemPapilon wrote:Ma on samo želi pričati....ne kupuje ništ....no kaj sad....
Pa kupi onda kaj nas ispituješ kaj da se ženiš za tu pušku.....sve je tu napisano odavno i više od toga....ako je meni nešto dobro i leži mi ne znači da će tebi to isto ležati kupi, pucaj uživaj i budi pametan...... 
Dobro nećemo se prepiratiPapilon wrote:Pa kupi onda kaj nas ispituješ kaj da se ženiš za tu pušku.....sve je tu napisano odavno i više od toga....ako je meni nešto dobro i leži mi ne znači da će tebi to isto ležati kupi, pucaj uživaj i budi pametan......
A prepiremo se.....???? 
Molim dosta glupih komentaraPapilon wrote:A prepiremo se.....????
Acta est fabula..... a nisi li nadrobio svašta i doista sam nemaš pojma što želiš....ali znaš da bi to, htio odmah!!!
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Mislim da si ovdje zabrijao malo...jolly wrote:a veca masa zrna sporije gubi brzinu takodjer daje i veci domet.
kad sa istom kolicinom zraka (zapremina cilindra neke springerice) ispalis .177 i .22 diabolu... koja ce imati veci domet?
Također, veća masa BRZE gubi brzinu, sto zbog veceg djelovanja gravitacijske sile, sto zbog vece povrsine za otpor zraka...
samim time vidis da isti modeli zracnih pusaka u razlicitim kalibrima imaju vecu brzinu u korist one koja je manjeg kalibra... također, veca brzina = polozenija putanja a samim time polozenija putanja = veci domet...
No, veci kalibri u zracnih pusaka imaju bolju terminalnu balistiku tj ucinak na cilju radi same vece mase zrna i boljeg prijenosa energije (veca masa = veca energija)
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

A ti lovac4545, prvo malo pretrazi forum prije postavljanja ovakvih pitanja... i jos ponavljas isto pitanje kao malo dijete kad doziva mamu... i nauci se quotati.
Vise puta sam pisao iskustva sa svojom HW80, "Klik" je napisao bibliju o D350M, Panther 31 je opjevana na forumu... a Karabalic ti je sve vec objasnio... i onda jos gnjavis ljude a uopce nisi procitao sto je sve napisano o tim puskama na onom dijelu foruma... imas trazilicu, i koristi ju..
Također je sve napisano i za GECO Dynamit Nobel diabole, sto su, kakve su, koliko su... i također je nebrojeno puta napisano koje diabole pasu tom profilu zracnih pusaka.
JSB Exact, Diana High Power i Crosman Premier, isprobaj neke od te 3 vrste i sigurno ce jedna odgovrarati, ako ne i sve.
Vise puta sam pisao iskustva sa svojom HW80, "Klik" je napisao bibliju o D350M, Panther 31 je opjevana na forumu... a Karabalic ti je sve vec objasnio... i onda jos gnjavis ljude a uopce nisi procitao sto je sve napisano o tim puskama na onom dijelu foruma... imas trazilicu, i koristi ju..
Također je sve napisano i za GECO Dynamit Nobel diabole, sto su, kakve su, koliko su... i također je nebrojeno puta napisano koje diabole pasu tom profilu zracnih pusaka.
JSB Exact, Diana High Power i Crosman Premier, isprobaj neke od te 3 vrste i sigurno ce jedna odgovrarati, ako ne i sve.
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"