Brak....kaj je to??
Re: Brak....kaj je to??
Pa bore se protiv nas .....vrlo strasno....i uzivaju u foteljama dok smo mi za njih krv svoju lili......
Ma nema veze ionako sutra glasujem ZA samo zato jer jer je pusićka i ostala crvena bratija protiv......... i da ti prav velim nemam ništ protiv ovih drugih nek se jebu kak žele, samo nek ne defiliraju onak..... svi mi volimo nekog makar i svoju ženu pak se zato u javnosti niti ližemo niti ševimo....kaj bi oni htjeli biti iznad zakona.....nek vode ljubav strasno u svojim hižama i van očiju javnosti pak ih nitko ne bu grdo lukal, još manje omalovažaval...... ovaj referendum je zapravo kontra Crvenih i zato svi koji su istinski Domoljubi nek izađu i glasuju ZA.....
Svi za.......
Ma nema veze ionako sutra glasujem ZA samo zato jer jer je pusićka i ostala crvena bratija protiv......... i da ti prav velim nemam ništ protiv ovih drugih nek se jebu kak žele, samo nek ne defiliraju onak..... svi mi volimo nekog makar i svoju ženu pak se zato u javnosti niti ližemo niti ševimo....kaj bi oni htjeli biti iznad zakona.....nek vode ljubav strasno u svojim hižama i van očiju javnosti pak ih nitko ne bu grdo lukal, još manje omalovažaval...... ovaj referendum je zapravo kontra Crvenih i zato svi koji su istinski Domoljubi nek izađu i glasuju ZA.....
Svi za.......
Ne pij dok voziš - mogao bi proliti!!.....
Tako je Papi... svi na birališta i zaokružiti ZA...
Sportska Kladionica Favorit ponudila je oklade na referendum.
Vidi indekse: Protiv:5.00... ZA:1.10...
Sportska Kladionica Favorit ponudila je oklade na referendum.
Vidi indekse: Protiv:5.00... ZA:1.10...
U mainstream medijima ništa nije onako kako na prvi pogled izgleda.
Oružje ne ubija, ubija čovjek.
-
Woolf Blaser
- Natporučnik

Navodno ce nas ova pizdarija kostati gotovo 50 milijona kn!? Ako su htjeli napraviti nesto
korisno jel nisu mogli sad u ovoj krizi bolje potrositi te milijonceke!? Recimo za djecu i socijalno
ugrozene gradjane!? Gejoberi ce se ionako i dalje karati u bulju! Sve vise gubim vjeru i u Crkvu.
Od politicara ne ocekujem da budu socijalno osjetljivi, ali ako je Crkva najvecim dijelom financirala
ovu pizdariju, a gradjani se nemaju cemu radovati za Bozic...Nek veli tko sto hoce...jebe mi se za
gey populaciju, ali van svake pameti je potrositi svu tu silnu lovu u ovakvoj krizi i neimastini!
Sad mi se zgadila i ova koja to organizira...fucking crazy bitch!!!
korisno jel nisu mogli sad u ovoj krizi bolje potrositi te milijonceke!? Recimo za djecu i socijalno
ugrozene gradjane!? Gejoberi ce se ionako i dalje karati u bulju! Sve vise gubim vjeru i u Crkvu.
Od politicara ne ocekujem da budu socijalno osjetljivi, ali ako je Crkva najvecim dijelom financirala
ovu pizdariju, a gradjani se nemaju cemu radovati za Bozic...Nek veli tko sto hoce...jebe mi se za
gey populaciju, ali van svake pameti je potrositi svu tu silnu lovu u ovakvoj krizi i neimastini!
Head in the City. Hearth in the Field.
nemoj tako woolf... nisi informiran...Woolf Blaser wrote:Navodno ce nas ova pizdarija kostati gotovo 50 milijona kn!? Ako su htjeli napraviti nesto
nije 59 mil... nego 47 mil.
nije to potrošila crkva, nego to ide iz proračuna... referendum je demokracija, a demokracija košta...
većina od tih para ide na poreze i plaće biračkih odbora, znači ponovo u proračun...
Referendu nije pizdarija, nego prvi referendum u Hrvatskoj po zahtijevu naroda.
A ova "fucking crazy bitch" je sposobna doktorica s četvero djece. Uspori malo...
Evo... i ja ću danas morati skratiti lov, jer sam promatrač na biralištu.
-
Woolf Blaser
- Natporučnik

Sto da usporim!? Jel ovo ,pljuvacnica, ili...Hawk wrote:nemoj tako woolf... nisi informiran...Woolf Blaser wrote:Navodno ce nas ova pizdarija kostati gotovo 50 milijona kn!? Ako su htjeli napraviti nesto
nije 59 mil... nego 47 mil.
nije to potrošila crkva, nego to ide iz proračuna... referendum je demokracija, a demokracija košta...
većina od tih para ide na poreze i plaće biračkih odbora, znači ponovo u proračun...
Referendu nije pizdarija, nego prvi referendum u Hrvatskoj po zahtijevu naroda.
A ova "fucking crazy bitch" je sposobna doktorica s četvero djece. Uspori malo...
Evo... i ja ću danas morati skratiti lov, jer sam promatrač na biralištu.
ovo je pljuvačnica... ali i za pljuvanje treba imati poneki argument...Woolf Blaser wrote: Sto da usporim!? Jel ovo ,pljuvacnica, ili...
-
Woolf Blaser
- Natporučnik

O njoj nisam procitao nista dobro! Hehehe, a ti bi se malo ugledo na nju, pa bi mene kao
cenzuriro...
cenzuriro...
a što bi ja tebe "cenzuriro" jarane...???Woolf Blaser wrote:O njoj nisam procitao nista dobro! Hehehe, a ti bi se malo ugledo na nju, pa bi mene kao cenzuriro...
pa nisi ništa dobro pročitao o njoj jer čitaš medije kojima je ona zbog "objektivnosti" sada uskratila pristup na
proslavu referendumske pobjede protiv:
- pedera (lezbe mi ne smetaju)
- Milanovića i njegove vlade (oni mogu i u gornju grupu)
- Jovanovića i njegovog zdravstvenog (pre)odgoja,
- LGBT udruga: Iskorak, Domino itd,
- Jergovića, Tomića, Dežulovića i sličnih "moralnih vertikala"...
- Ninoslava Pavića i cijele EPH smećarske grupacije
- I onih koji su neki dan na Jejačić placu nosili crvene taransparente na ćirilici,
na kojima je pisalo "Smrt Fašizmu" ... ma što god to značilo...
Svi objektivni mediji su dobrodošli i sve će biti uredno objavljano...
-
Woolf Blaser
- Natporučnik

Sad bi ja tebi trebao napisati ,uspori malo,, ali ja postujem svacije misljenje!
Nisi shvatio kontekst mojeg posta! Potpuno mi je nebitno hoce li levat maziti kretena...
dok na birou ima preko tristo tisuca nezaposlenih...vecina gradjana zivi ispod prihvatljivog
minimuma...a mi trosimo silne pare na stvari koje u ovakvoj situaciji definitivno nemaju prioritet!
Sto se tice doktorice postovao bi ju da se drzi Hipokratove zakletve...ovako...samo jos jedna
politicarka...
Nisi shvatio kontekst mojeg posta! Potpuno mi je nebitno hoce li levat maziti kretena...
dok na birou ima preko tristo tisuca nezaposlenih...vecina gradjana zivi ispod prihvatljivog
minimuma...a mi trosimo silne pare na stvari koje u ovakvoj situaciji definitivno nemaju prioritet!
Sto se tice doktorice postovao bi ju da se drzi Hipokratove zakletve...ovako...samo jos jedna
politicarka...
HRT-u povrijeđen ponos: Građanska inicijativa "U ime obitelji" odbila im dati akreditaciju!
Osim što je apsolutno pravo svih članova inicijative da zabrani medijima ulazak u njihov stožer, HRT nije jedina hrvatska medijska kuća koja je dobila odbijenicu. Indexu, Net.hr-u, T-portalu, Novom listu te svim izdanjima EPH je također uručena odbijenica. HRT nema pravo izigravati žrtvu jer jednostavno nisu jedini. Istina, neobično je da itko odbija HRT, ali neobično je i da se javna televizija priklanja nekoj strani kad bi trebala raditi za opće dobro. Kroz cijelo referendumsko razdobolje, HRT je redovito "bacao blato" na rad ove građanske inicijative(čast iznimkama) i nevjerojatno je da ih je odbijenica toliko iznenadila. Ovo nije primjer cenzure, kako to nazivaju oni koji su dobili odbijenicu. Sad bi rekao da je nekim ljudima jednostavno povrijeđen ponos, ali kroz cijelo predreferendumsko razdoblje većina hrvatskih medija nam nije dalo ništa na što bi trebali biti ponosni.
Osim što je apsolutno pravo svih članova inicijative da zabrani medijima ulazak u njihov stožer, HRT nije jedina hrvatska medijska kuća koja je dobila odbijenicu. Indexu, Net.hr-u, T-portalu, Novom listu te svim izdanjima EPH je također uručena odbijenica. HRT nema pravo izigravati žrtvu jer jednostavno nisu jedini. Istina, neobično je da itko odbija HRT, ali neobično je i da se javna televizija priklanja nekoj strani kad bi trebala raditi za opće dobro. Kroz cijelo referendumsko razdobolje, HRT je redovito "bacao blato" na rad ove građanske inicijative(čast iznimkama) i nevjerojatno je da ih je odbijenica toliko iznenadila. Ovo nije primjer cenzure, kako to nazivaju oni koji su dobili odbijenicu. Sad bi rekao da je nekim ljudima jednostavno povrijeđen ponos, ali kroz cijelo predreferendumsko razdoblje većina hrvatskih medija nam nije dalo ništa na što bi trebali biti ponosni.
Na posljetku referenduma i nije trebalo biti jer brak ionako definiran zakonom a sad treba li postati ustavna kategorija...vjerujem da,DA ... ali za to nije trebalo referenduma već je moglo biti i doneseno cvotrečinskom večinom u saboru....da imamo ustavne suce vjerujem i da su oni pravnici.....mislim "da jesu" ne da imaju tu titulu...onda bi kod nas neke stvari bile puno jasnije....ali mi smo ionako zemlja apsurda....pa je to samo jedan u nizu....no kaj je tu je taj novac ionako budu uz malo sreče dobili mladi studenti i nezaposleni jer koliko sam vidio samo su oni kod lista....znači, naš novac potrošen kod nas i vračen je natrag ....ništa strašno....demokracija....o kako to gordo zvuči...ipak košta.... Sve naše umovanje svodi se na to dana kraju ipak popuštamo osjećanjima.
-
Woolf Blaser
- Natporučnik

Ako mi vec govoris o demokraciji, objasni meni i cijelom forumu tko je ona da zabrani pristup
bilo kojem mediju!? O kakvoj ti demokraciji govoris!? Tko je ona da zabrani bilo kome, bilo sto,
u demokratskoj Drzavi, tj uskracuje USTAVNA PRAVA,samo zato sto netko drugcije misli!?
Nisi protiv lezbi, ali jesi protiv svih tih udruga koje promicu njihova prava!?
Kakvo ti je to ,selektivno misljenje,!? Jel takvo licemjerno selektivno misljenje ima i vrla ,doktorica,
pa je zabranila pristup odredjenim medijima!? To moze u Hrvatskoj...da je to samo pomislila
napraviti u bilo kojoj civiliziranoj, demokratskoj Drzavi, pomeli bi pod s njom!!!
To je ono sto mene plasi i zabrinjava...ne pederi i lezbe...oni po nicemu ne ugrozavaju moj
nacin zivota i Rimokatolicki svijetlonazor...vec nas ugrozavaju takvi pojedinci koji se ponasaju
(a na zalost to kod nas prolazi) da su iznad zakona! Jebem li ga, pa mora opravdati plac od
Crkve sto je ,kupila, po sindikalnoj cijeni za svoju bespravno sagradjenu vilu!
Hvala Bogu pa ce sad svi obespravljeni gradjani RH imati ljepsi i bogatiji Bozic jel ce mo imati
jos jednu recenicu u Ustavu!
bilo kojem mediju!? O kakvoj ti demokraciji govoris!? Tko je ona da zabrani bilo kome, bilo sto,
u demokratskoj Drzavi, tj uskracuje USTAVNA PRAVA,samo zato sto netko drugcije misli!?
Nisi protiv lezbi, ali jesi protiv svih tih udruga koje promicu njihova prava!?
Kakvo ti je to ,selektivno misljenje,!? Jel takvo licemjerno selektivno misljenje ima i vrla ,doktorica,
pa je zabranila pristup odredjenim medijima!? To moze u Hrvatskoj...da je to samo pomislila
napraviti u bilo kojoj civiliziranoj, demokratskoj Drzavi, pomeli bi pod s njom!!!
To je ono sto mene plasi i zabrinjava...ne pederi i lezbe...oni po nicemu ne ugrozavaju moj
nacin zivota i Rimokatolicki svijetlonazor...vec nas ugrozavaju takvi pojedinci koji se ponasaju
(a na zalost to kod nas prolazi) da su iznad zakona! Jebem li ga, pa mora opravdati plac od
Crkve sto je ,kupila, po sindikalnoj cijeni za svoju bespravno sagradjenu vilu!
Hvala Bogu pa ce sad svi obespravljeni gradjani RH imati ljepsi i bogatiji Bozic jel ce mo imati
jos jednu recenicu u Ustavu!
Hawk wrote:HRT-u povrijeđen ponos: Građanska inicijativa "U ime obitelji" odbila im dati akreditaciju!
No koliko čujem crveni već pripremaju neki zakon kojim će premostiti ovaj neuspjeh referenduma....zanimljivo ova izdajnička klika za sve imaju načina i rješenja....jedino za branitelje i čirilicu....ne ....Sramota....zanima me kada će konačno odstupiti....
-
Woolf Blaser
- Natporučnik

O tome pisem cijelo vrijeme! Mazu nam se oci, dok se pravi problemi nagomilavaju i vjerujemPapilon wrote:Hawk wrote:HRT-u povrijeđen ponos: Građanska inicijativa "U ime obitelji" odbila im dati akreditaciju!
No koliko čujem crveni već pripremaju neki zakon kojim će premostiti ovaj neuspjeh referenduma....zanimljivo ova izdajnička klika za sve imaju načina i rješenja....jedino za branitelje i čirilicu....ne ....Sramota....zanima me kada će konačno odstupiti....
da je ovo samo predstava za nesto gore.
Decki sve je ovo sviranje kur*u......
Imao sam u pocetku stav da podrzim izglasavnje zakona jer jednostavno pederluk ne smatram normalnim i samo lud sustav bio dozvolio da PEDERI odgajaju i usvajaju djecu...
No nakon toliko presinga i silovanja od strane one zenetine koja kao fol predstavlja "inicijativu za obitelj" jednostavno sam glasao protiv. Osim toga svi znamo da manje vise iza svega toga stoji ekipa sa kaptola i kvazi moralci koji trenutno nisu na vlasti....
SAMI smo si dozvolili to sto se sada dogadja i razno razni likovi koji bi trebali biti na Goljaku ili u Lepoglavi sada rade budale od nas....najkorisniji bi bili kao humus ali valjda smo mi SADO-MAZO nacija.....
Imao sam u pocetku stav da podrzim izglasavnje zakona jer jednostavno pederluk ne smatram normalnim i samo lud sustav bio dozvolio da PEDERI odgajaju i usvajaju djecu...
No nakon toliko presinga i silovanja od strane one zenetine koja kao fol predstavlja "inicijativu za obitelj" jednostavno sam glasao protiv. Osim toga svi znamo da manje vise iza svega toga stoji ekipa sa kaptola i kvazi moralci koji trenutno nisu na vlasti....
SAMI smo si dozvolili to sto se sada dogadja i razno razni likovi koji bi trebali biti na Goljaku ili u Lepoglavi sada rade budale od nas....najkorisniji bi bili kao humus ali valjda smo mi SADO-MAZO nacija.....
Nemoguće je Nemoguće
-
dejandlesk
- Časnički Namjesnik

Mene je zgrozila jedna druga činjenica, da čelni čovjek kaže da je referendum nepotreban i besmislen, a sam je glasao na nepotrebnom i besmislenom referendumu. Ja si to ne bih dozvolio, a mislim da ni većina ljudi koji drže do svog ugleda, ali ja nisam nikakav čelni čovjek, pa možda ne razumijem stvari.
-
Woolf Blaser
- Natporučnik

Bivsu JNA sam sluzio u Puli...upoznao bolje Istru i svidjela mi se. Poslije sam je vrlo radolex-lutor wrote:Decki sve je ovo sviranje kur*u......
posjecivao na godisnjem odmoru po ljeti i ocigledno je iz godine u godinu da Istra puno vise
napreduje kako u ekonomskom, tako i u kulturoloskom smislu od ostatka HR.
Nisam glasao iz razloga sto je glasacko mjesto u Otawi,daleko mi, trebaju neke papire...ali
da jesam i zena i ja bi glasali protiv. Zasto? Zato sto vjerujem da to nece stati na tome...sto ako
sada zabrane umjetnu oplodnju...sto je s ljudima koji su zaceti umjetnom oplodnjom, zar oni nisu
poput nas!? Osim toga, ako zivimo u demokratskom drustvu i ako sam svijesna i odgovorna osoba
onda ne mogu dozvoliti da moje subjektivno misljenje negativno utjece na generacije koje dolaze!
A laznih moralista koji svasta rade, a nedjeljom su u Crkvi mi je pun k! A ova ,doktorica, koja se
predstavlja kao moralista...gadi mi se...jao si ga nama kad nam takvi drmaju drzavom!
Lex, svaka cast!
-
dejandlesk
- Časnički Namjesnik

Naslov ovog posta je pitanje, koje je sada dobilo odgovor. Mislim da je daljnja rasprava suvišna. Činjenica je da je velika većina ljudi glasalo protiv stanovišta vladajućih struktura. To možda nema veze s ovim pitanjem, ali je jedini način otpora ovim bahatim vladajućim strukturama. Bojim se daljnjih reakcija i jednih i drugih, jer ovo ne vodi u dobrom smjeru.
Pozdrav svima!
Pozdrav svima!
-
Woolf Blaser
- Natporučnik

Pljuvacnica je,pa eto...kratimo vrijeme! Slazem se za ovo sto si napisao za vladajuce!dejandlesk wrote:Naslov ovog posta je pitanje, koje je sada dobilo odgovor. Mislim da je daljnja rasprava suvišna. Činjenica je da je velika većina ljudi glasalo protiv stanovišta vladajućih struktura. To možda nema veze s ovim pitanjem, ali je jedini način otpora ovim bahatim vladajućim strukturama. Bojim se daljnjih reakcija i jednih i drugih, jer ovo ne vodi u dobrom smjeru.
Pozdrav svima!
Uopce mi nisu bitni ni vladajuci,ni oporba,ni geyoberi...bitno mi je samo ono sto vidim, a
to je da nasa Zemlja sve vise tone u ponor. Uskratili su i nama prava, ne smijemo puniti streljivo,
sutra ce uskratiti nekome nesto drugo...dokle tako...ali to je neminovno kad se netko veseli dok
je drugi u nevolji, a nije svijestan da ce sutra on biti na redu. Jadno,bijedno,ofucano, u 21 st!
Dok se mi zabavljamo s tim ko se s kim jebe, Drzava nam tone. A crkva bi pederluk trebala
prvo rijesiti u svojim redovima.
Hm ......eto kad več smo toliko napredni i zamislimo da je bilo više "protiv" i da je brak kak ko oče muško/muško
žensko/žensko!
Jel bio onda bilo u redu da takve bračne zajednice plačaju veči porez jel dva muška mogu nosit iste gače,cipele jakne a ja ženi moram kupit to sve i uloške sa krilcima pa oče iči kod privatnika ginekolog(valjda ima tople ruke
) pa ima PMS ljuta na sve onda ja moram u bertiju da ne viče i svadi se sa menom dok sam doma je i to košta. A di je šminka ,e kolko me koštala dok je rodola pa ni delala kolki mi je samo to trošek bil.A dečki ,dva dečka u braku nemaju takve stoškre pa bi bilo praf da oni malo više penez daju kaj ja nebi onda bil kati "diskriminiran "kaj mi je žena žensko!
A lezbače jebate i one bi bile diskriminirane je zna se da su ženske manje plačene za isti posel nek muški(brak ž/ž ima manja primanja nek m/m)
E ja vas pitam ko bi u toj situaciji ispal GEY(jel se nesme reči peder ni politički korektno
)
žensko/žensko!
Jel bio onda bilo u redu da takve bračne zajednice plačaju veči porez jel dva muška mogu nosit iste gače,cipele jakne a ja ženi moram kupit to sve i uloške sa krilcima pa oče iči kod privatnika ginekolog(valjda ima tople ruke
A lezbače jebate i one bi bile diskriminirane je zna se da su ženske manje plačene za isti posel nek muški(brak ž/ž ima manja primanja nek m/m)
E ja vas pitam ko bi u toj situaciji ispal GEY(jel se nesme reči peder ni politički korektno