Predstavljanje!
Predstavljanje!
Pozdrav! Novi sam clan na forumu te ne znam jesam li na pravom mjestu za predstavljanje, ali zelim se predstaviti... Moje ime je Marko, iz okolice sam Zagreba i imam 24 godine! Od malih nogu volim lov i sve vezano za njega, tako i oruzje koje mi je hobi! Lovac sam i strastveni zaljubljenik u oruzje, pucanje i sve vezano za to...Nadam se da cu ovdje pronaci dosta istomisljenika te razmjenjivati iskustva i isto tako saznati sve sto me bude zanimalo i sto mi bude nejasno glede oruzja! Nadam se suradnji sa svim clanovima... Pozdrav svima! 
BUM BUM...
-
dejandlesk
- Časnički Namjesnik

Re: Predstavljanje!
Dobro dosao u svijet cudnih i od zakona ne previse shvacenih ljudi...
Nemoguće je Nemoguće
bio bi red, a i neka je tradicija kako čitam stare teme neki dan, da otvoriš temu "Glock ili XDM"
Dobrodošao
Dobrodošao
Ovo je vec ZLOCESTO !!!sjekira wrote:bio bi red, a i neka je tradicija kako čitam stare teme neki dan, da otvoriš temu "Glock ili XDM"![]()
![]()
Dobrodošao
Ti nas sve fino zaj*bi pa pitaj STI ili Korth ili npr.Korriphila !!!
Nemoguće je Nemoguće
-
TORCIDA VŽ
- Skupnik

Pozdrav...Zanima me razlika glocka i xdm-a! ha, ha ,ha......sjekira wrote:bio bi red, a i neka je tradicija kako čitam stare teme neki dan, da otvoriš temu "Glock ili XDM"![]()
![]()
Dobrodošao
SI VIS PACEM, PARA BELLUM!
ne razlika već "Koji je bolji?"RANGER94 wrote:Pozdrav...Zanima me razlika glocka i xdm-a! ha, ha ,ha......sjekira wrote:bio bi red, a i neka je tradicija kako čitam stare teme neki dan, da otvoriš temu "Glock ili XDM"![]()
![]()
Dobrodošao
Da ...da istina,,,,kada te ekipa proganja onda im bacis XDM-a za mamac i dok se oni otimaju tko ce ga zgrabiti Glockom dovrsis posalRANGER94 wrote:Triba imat oba!
Podsjeca me na ono: Kako se kod nas priprema Janjetina...
1. Potrebno jedno janje i jedna hobotnica
2. Janje staviti za zar a hobotnicu kuhati
3. Kada je Janje gotovo , izvaditi hobotnicu i baciti cuckima i mackima da nam ne smetaju dok mi na miru jedeno janje !
Nemoguće je Nemoguće
-
dejandlesk
- Časnički Namjesnik

Nikako se ne mogu složiti s ovom Lexovom tvrdnjom! Kad se peče janje, ne trebaš hobotnicu, uzmeš Glock i opališ par puta u zrak, i mački i cucki pobjegnu. Pošto je meni cucak uginuo prošle godine, ne od Glocka već od starosti, mačka nemam, pa nemam ni Glock, jer stvarno ne znam za što bi mi mogao trebati.