Euro fighter
Euro fighter
http://www.vecernji.hr/hrvatska/hrvatsk ... zu-1091372
Nemojte nas vise cuvati, budemo sami. :A27
Ti su vjerujem elita, boze me sacuvaj prosjeka ili ovih ispod prosjeka.
Nemojte nas vise cuvati, budemo sami. :A27
Ti su vjerujem elita, boze me sacuvaj prosjeka ili ovih ispod prosjeka.
Re: Euro fighter
Kako ide ona procedura provjere metka u cijevi?
Repetiraj, izvadi spremnik, okini?
Poslano sa mog D5803 koristeći Tapatalk
Repetiraj, izvadi spremnik, okini?
Poslano sa mog D5803 koristeći Tapatalk
Svakome od nas to se moze desiti, danas, sutra prekosutra ...
Covjek je tu najmanje kriv, kriv je SUSTAV koji dozvoljava da sluzbene osobe nose oruzje bez OBAVEZNOG treninga barem svakih 15-dana, bez rutine svi smo u kur***u !!!
Covjek je tu najmanje kriv, kriv je SUSTAV koji dozvoljava da sluzbene osobe nose oruzje bez OBAVEZNOG treninga barem svakih 15-dana, bez rutine svi smo u kur***u !!!
Nemoguće je Nemoguće
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 18 times
Lex, u svakoj industriji, upravo rutina koja smanjuje pozornost uzrok je vecine nesretnih slucajeva.
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
- technotronic
- Stožerni Narednik

Tko spominje industriju, spominjemo proceduru koju i sami nekad zanemarimo a svi znamo kako bi trebalo ici desit ce se i tebi slucajno opaljenje kao i sto se desilo vecini ovjde, bit je samo da u tom momentu oruzje bude okrenuto u sigurnom smjeru.jolly wrote:Lex, u svakoj industriji, upravo rutina koja smanjuje pozornost uzrok je vecine nesretnih slucajeva.
Nije upoce upitno da li ce ti se desiti, nego KADA ???
Primjer iz prakse, navlaka u zadnjem polozaju, ubacujem okvir i otpustam slide stopper, prst mi nije ni blizu okidaca, kako se navlaka zatvorila BOOM....blago teleci pogled i nevjerujem sam sebi, ponavljam postupak jos 20-puta i NISTA sve normalno...
E pa ti sada reci...!!!
Svi smo samo ljudi i greske su neizbjezne, moguce kvarove da i ne spominjem....!!!
Nemoguće je Nemoguće
nije to nikakva "elita" već obični granični policajac koji je potegnuo vezu da ode u misiju i zaradi koju kunu... koliko često MUP šalje ljude na streljanu čudi me da nema više nezgoda