HS Produkt- tvornički dućan
HS Produkt- tvornički dućan
...kako naslov kaže, može mi netko reći gdje se u Karlovcu nalazi tvornički dućan (?) HS Produkta. Znam da je nešto bilo u Jastrebarskom, no također znam da je nešto bilo i u Karlovcu.
Re: HS Produkt- tvornički dućan
Mirka Bogovica 7. Imaju maloprodaju. Najavi se dan ranije na 047/645-590
BUM BUM...
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 13 times
Nema marze. Sve sam ti rekao.
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Znam da dizem temu iz mrtvih, postoji li jos uvijek ducan u sklopu tvornice hs produkta?
Ima li netko uvid u cijene tamo?
Ima li netko uvid u cijene tamo?
Slučajni događaj stvar je nemara...
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
Jesu podaci na ovoj njihovoj stranici tocni? Jesu ovo samo slike modela, ne i kalibara? Osim S5(to je 45 ACP), moze li se koji model kupiti u 45 ACP ili 40 S$W?
BUM BUM...
Stranica im je uzas, nema ni opcija duljina cijevi..berbenn wrote:Jesu podaci na ovoj njihovoj stranici tocni? Jesu ovo samo slike modela, ne i kalibara? Osim S5(to je 45 ACP), moze li se koji model kupiti u 45 ACP ili 40 S$W?
Slučajni događaj stvar je nemara...
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

zato najbolje nazvati i pitati sto nude i sto trenutno imaju na lageru
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
Slabo je stanje s lagerom, sve ide u Ameriku jer ovi se spremaju za 3. svjetski rat. Uobičajenih modela u 9x19 mm uvijek ima...
Stara tema, znam, ali da ne otvaram novu za jedno pitanje
Zna li netko daju li se još uvijek kakvi popusti za kupnju izravno u tvornici? Prema ponudi koju sam dobio cijena pištolja ne da nije manja već je i nešto veća nego kod lokalnih prodavača (nisu na nikakvoj akciji u dućanima, redovna cijena je u pitanju).
Ne znam je li se u posljednjih godinu, dvije mijenjalo što po tom pitanju, ali mi je malo čudno da su cijene praktički iste
Zna li netko daju li se još uvijek kakvi popusti za kupnju izravno u tvornici? Prema ponudi koju sam dobio cijena pištolja ne da nije manja već je i nešto veća nego kod lokalnih prodavača (nisu na nikakvoj akciji u dućanima, redovna cijena je u pitanju).
Ne znam je li se u posljednjih godinu, dvije mijenjalo što po tom pitanju, ali mi je malo čudno da su cijene praktički iste
Zna li netko, da lii je gornja email adresa i dalje važeća?
μολὼν λαβέ