Prijava plinskog pištolja

Zračnice/Lufterice, plašljivci...

Moderator: karabalic

Post Reply
Ljevoruki_Dešnjak
Razvodnik
Razvodnik

Prijava plinskog pištolja

Post by Ljevoruki_Dešnjak » 01 Jan 2017, 21:57

Pošto planiran uskoro nabavit plinski pištolj, zanima me kako to sve ide po najnovijem zakonu, koje sve potvrde tribaju.
Sam kujem svoju sreću/oružje.

DTVPSOLIDER
Razvodnik
Razvodnik

Re: Prijava plinskog pištolja

Post by DTVPSOLIDER » 02 Jan 2017, 17:26

Doneses papir u postaju, dobijes nekaku iskaznicu za nekoliko tjedana. Samo po novom mislim da treba potvrda o izabranom liječniku opće prakse

Hrcak91
Civil
Civil

Post by Hrcak91 » 25 Apr 2017, 23:42

Kad sam kupio pištolj išao sam iz dućana na policiju s papirom, kasnije se s tim papirom vratio u dućan i podigao pištolj.

elektricar86
Razvodnik
Razvodnik

Post by elektricar86 » 06 May 2017, 23:02

Ja sam nedavno online(iz Češke) kupio plinski pistolj 9mm. Prijavio sam ga na zenu,a procedura je bila ta da smo dosli na MUP,pokazali pistolj i racun,policajac koji je bio tamo je pregledao pistolj,napisao neki svoj zapisnik,zena je ispunila onaj obrazac,a teta koja tamo radi je sve to zavela u sistem,i rekla da ce kroz neko vrijeme policajac doci u provjeru,nakon cega sve to ide na komisiju,i ako je sve ok dobit cemo potvrdu o prijavljenom oruzju C kategorije. Nista ostalo nije bilo potrebno.
Ok,jedino je malo bila frka to da je racun bio na moje ime,a kao sta sam vec rekao prijavljivali smo pistolj na zenino ime,pa je ona teta tamo na brzinu isprintala jedan ugovor/izjavu di ja prodajem pistolj mojoj zeni,i to smo samo potpisali.

Post Reply