Prijava zračne 5.5mm
Moderator: karabalic
Prijava zračne 5.5mm
Pozdrav,
Ljudi zanima me postoji li mogućnost prijave zračne puške 5.5mm koja do sada nije bila prijavljena?
Imam dobru ponudu jednu pušku za kupiti, kojoj treba prijava ali čovjek ju nije prijavio na vrijeme.
Ima li nekakva rupa, ili neki način za prijaviti pušku?
Znam da je prošao rok(onaj za prijavu do 2013g mislim) ali svejedno postoji li način?
Hvala vam na odgovoru i sve najbolje u novoj
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ljudi zanima me postoji li mogućnost prijave zračne puške 5.5mm koja do sada nije bila prijavljena?
Imam dobru ponudu jednu pušku za kupiti, kojoj treba prijava ali čovjek ju nije prijavio na vrijeme.
Ima li nekakva rupa, ili neki način za prijaviti pušku?
Znam da je prošao rok(onaj za prijavu do 2013g mislim) ali svejedno postoji li način?
Hvala vam na odgovoru i sve najbolje u novoj
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
dejandlesk
- Časnički Namjesnik

Re: Prijava zračne 5.5mm
Moj savjet je da taj dio pokuša riješiti sadašnji vlasnik. Vjerujem da si zaljubljenik u oružje, čim si tu na forumu. Ne treba ti, da dolaziš prijaviti nelegalno oružje. Ako se samo raspitaš u svojoj PP, ne treba ti da te netko zapamti da se interesiraš kako kupiti "nelegalno" oružje. Ukoliko vlasnik pristane, slobodno snosi troškove "legalizacije" a zatim kupi. Vidiš da živimo u zemlji gdje svatko provodi zakone kako mu odgovara, a sve iz razloga, što mu nitko ne može dokazati da nije u pravu. Ni tebi ni ikom drugom ne treba ulaziti u sukob sa zakonom, jer možebitna trenutna korist vrlo se lako može pretvoriti u trajnu i nepopravljivu štetu. Sretno s kupovinom!
Pozdrav svima!
Pozdrav svima!
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 19 times
Tocno tako! Obavezno da su cisti papiri!
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
A sto kada je kupis u EU privatno i to u zemlji u kojoj nije obavezna prijava pa ti stigne postom doma ??
Malo je tesko zakonom predvidjeti sve situacije , pogotovu kada se razlikuju od zemlje do zemlje ?
Malo je tesko zakonom predvidjeti sve situacije , pogotovu kada se razlikuju od zemlje do zemlje ?
Nemoguće je Nemoguće
I zato, da je pravde i Boga kako se ono kaze, lipo bi tribalo poslati upit mup-u ili otici u svoju referadu za oruzje i ocekivati adekvatan odgovor, a ne sankcije ili oduzimanje istog! To se meni gadi kod nas! Jer nasa je drzava pravedna di ne triba, a prema pravednima nepravedna! Covik lipo pita....trazi rjesenje jer ne zeli biti ilegalan. Al to kod nas ocito ne pali jer je svaka druga sluzbenica umislila da je sutkinja, u najmanju ruku predsjednica drzave!
BUM BUM...
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 19 times
Ovo je jednostavno.lex-lutor wrote:A sto kada je kupis u EU privatno i to u zemlji u kojoj nije obavezna prijava pa ti stigne postom doma ??
Podignes na posti, i uzmes potvrdu o preuzimanju na posti.
Sa tim odes na mup, unutar 8 dana i registriras.
Turn better into best!
Pa tko ti brani da narucis veliki kisobran iz njemacke ?Ovo je jednostavno.
Podignes na posti, i uzmes potvrdu o preuzimanju na posti.
Sa tim odes na mup, unutar 8 dana i registriras.
Nemoguće je Nemoguće