UVOZ dodataka i opreme za oružje

Opća rasprava koja može i ne mora biti vezana uz oružje - biti će moderirana po potrebi u slučaju vrijeđanja drugih članova ili otvorenih svađa i prepiranja. POLITIKU IZBJEGAVATI.
Post Reply
agonyii
Civil
Civil

UVOZ dodataka i opreme za oružje

Post by agonyii » 06 Mar 2017, 18:06

Poštovanje,

zanima me da li je dopušteno uvoziti dodatke za puške, kundake, rail'ove, nišane i sl. Da li isto važi i za spremnike tipa Magpul PMAG i proizvode sličnih firmi. Ne zanimaju me sami dijelovi mehanizma puške ali me zanima sva problematika vezana za uvoz. Kakva su vaša iskustva i kako carina gleda na sve navedeno kod nas?

Hvala puno!

DTVPSOLIDER
Razvodnik
Razvodnik

Re: UVOZ dodataka i opreme za oružje

Post by DTVPSOLIDER » 06 Mar 2017, 19:19

Spremnici mogu bit problem jel neke države imaju restrikcije na kapacitet ali za dodatke koliko znam nema problema.

Spinnaker
Cinker - bojna
Cinker - bojna

Post by Spinnaker » 06 Mar 2017, 20:01

iz zemalja e.u. ne bi trebalo biti problema. Mozda samo iz u.k.

Dok iz amerike rijeko sta mozes naruciti osim sinja,ringova,optika (ne svih)... ITAR

agonyii
Civil
Civil

Post by agonyii » 07 Mar 2017, 22:19

Definitivno me zanimaju samo dodaci, plastike, railovi, i sl. Iako su ih puni airsoft shopovi oni većinom drže kineske klonove. Ne vjerujem da prodaju orginal Magpul sling po cijeni ispod 100kn. Ako imate nekoga u hr za preporuku slušam tko prodaje više orginale. To bi bila i najbolja opcija. Iako se bavim izradom modela za igre htio bi imati izvornik za referencu.

U svakom slučaju hvala na trudi i odgovorima!

Post Reply