Što kupiti a što ne?!?
Re: Što kupiti a što ne?!?
Taurus je sasvim solidan, ako govorimo o novim modelima, ali ne bih uzimao stare primjerke jer su prije imali problema s kvalitetom.berbenn wrote:Dobar!
Moj savijet ti je da uzmeš ono što zaista želiš, makar i malo prelazilo planirani budžet. Jer oružje, ako se pravilno održava, traje cijeli život i na kraju se ostavlja djeci. (ako zanemarimo našu dragu vlast koja nas želi razoružati pod svaku cijenu...
The truth is hate to those who hate the truth.
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 18 times
Re: Što kupiti a što ne?!?
Ovo sta kolega Barut veli, i ja sam cuo, ali nemam iskustva s Taurusum da bih rekao iz prve ruke
Ja mogu samo dodati: na skuplji komad lovackog ili sportskog oruzja ili optike plakao sam samo jednom: kad sam placao.
Nakon tog, nikad nisam pozalio. Medjutim, uvijek me vodila upravo ta logika, oruzje nije auto, kupuje se za cijeli zivot, i mogu ga naslijediti i moja djeca.
Buy the damn thing and never look back!
Ja mogu samo dodati: na skuplji komad lovackog ili sportskog oruzja ili optike plakao sam samo jednom: kad sam placao.
Nakon tog, nikad nisam pozalio. Medjutim, uvijek me vodila upravo ta logika, oruzje nije auto, kupuje se za cijeli zivot, i mogu ga naslijediti i moja djeca.
Buy the damn thing and never look back!
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”