Reakcije normalnih za razliku od nas bolesnika
Reakcije normalnih za razliku od nas bolesnika
http://net.hr/danas/hrvatska/zadranin-s ... sprjecava/
Obratite paznju na prekinutu rečenicu u odlomku u kojem nas je svih nazvao bolesnicima,
znači čovjek se zaletio na streljanu UKRAO pušku i iznio je sa streljane..
Obratite paznju na prekinutu rečenicu u odlomku u kojem nas je svih nazvao bolesnicima,
znači čovjek se zaletio na streljanu UKRAO pušku i iznio je sa streljane..
“Having is not so pleasing a thing as wanting, it may not be logical but it is often true.”
“The bureaucratic mentality is the only constant in the universe.”
"If there's nothing wrong with me... maybe there's something wrong with the universe!"
“The bureaucratic mentality is the only constant in the universe.”
"If there's nothing wrong with me... maybe there's something wrong with the universe!"
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 13 times
Re: Reakcije normalnih za razliku od nas bolesnika
Podsjeca me na ovaj stari clanak, ali slicna prica.
https://www.vecernji.hr/vijesti/zabrana ... eda-958487
Slicna prica, streljana u Kralovcu bila zatvorena za veliki kalibar zbog buke
Ne znam kako je sad rijeseno jer je nedavno bilo natjecanje.
Sve u svemu, tu je mjesavina susjedskog jala, i opceg nedostatka streljana u HR.
Cak su i lovacka drustva pasivna, premda imaju mogucnost da si u lovistu odrede mjesto za gadjanje, ali rijetko se tako sto i napravi.
Sve u svemu, tu je mjesavina susjedskog jala, i opceg nedostatka streljana u HR.
Cak su i lovacka drustva pasivna, premda imaju mogucnost da si u lovistu odrede mjesto za gadjanje, ali rijetko se tako sto i napravi.
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Streljane su izgrađene puno prije obiteljskih kuća na 90% lokacija. Ako si pristao na gradnju kuće u blizini streljane PRISTAO si i na buku. TIŠINA i kraj priče. Onaj kome smeta buka neka proda kuću i preseli u bolji kvart.
Nemoguće je Nemoguće
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 13 times
Lex,
Kakav si ti to covjek?
Strasno.
Streljanu hitno zatvoriti, na livadi posaditi poljsko cvijece, i ljudi da uzivaju u mirisima i miru prirode, te transcedentalnoj meditaciji. Moze se jos pustiti na novu livadu i zecice, vjeverice, i ukrasne kucne kokice. da ambijent prirode bude kompletan.!

Kakav si ti to covjek?
Strasno.
Streljanu hitno zatvoriti, na livadi posaditi poljsko cvijece, i ljudi da uzivaju u mirisima i miru prirode, te transcedentalnoj meditaciji. Moze se jos pustiti na novu livadu i zecice, vjeverice, i ukrasne kucne kokice. da ambijent prirode bude kompletan.!
Turn better into best!
Možemo se mi sprdati do mile volje, no ako uskuro ne uključimo pedere i lezbe u naše klubove ode sve kvragu, još barem jednog šiptara i srbina onda već imamo neke šanse, ova dvojica ionako neće dolaziti jedan zbog drugog a one prve čemo nekako i sažvakati.
Čim netko digne glas na strijelce i streljane odmah imamo izgovor da je to radi: rasne pripadnosti, govora mržnje, netolerancije, itd..itd... VRUĆI krumpir kojeg nitko ne želi dirati i eto nama mira još neko vrijeme...a uz to imamo sanse za povlačenje love iz EU fondova, primjer kvalitetnog suživota i tolerancije....itd..itd...
Mislim da bude jasno....ovaj puta stvarno sve mislim OZBILJNO !!!
Čim netko digne glas na strijelce i streljane odmah imamo izgovor da je to radi: rasne pripadnosti, govora mržnje, netolerancije, itd..itd... VRUĆI krumpir kojeg nitko ne želi dirati i eto nama mira još neko vrijeme...a uz to imamo sanse za povlačenje love iz EU fondova, primjer kvalitetnog suživota i tolerancije....itd..itd...
Mislim da bude jasno....ovaj puta stvarno sve mislim OZBILJNO !!!
Nemoguće je Nemoguće
Na toj streljani u karlovcu smiju po zadnje kako sam čuo samo sa malim kalibrom pucati... alovačka društva ne daju pucati jer se "tako tjera divljač'jolly wrote:Podsjeca me na ovaj stari clanak, ali slicna prica.
Sve u svemu jadno