Vrapčanski potok - pitanje
Moderator: Original_G
-
DTVPSOLIDER
- Razvodnik

Vrapčanski potok - pitanje
Kakve mete ima ta streljana, i do koliko metara? Rekao mi je portir da je do 200, a tata mi je tamo išao 91 prije fronta i kaže da je do 300 koliko se sjeća.
-
Highroller
- Skupnik

-
DTVPSOLIDER
- Razvodnik

Re: Vrapčanski potok - pitanje
Još pitanja... Imaju li oni svoje antifone ili moram svoje ponjet?
I nije problem da dovedem kolegu koji nema dozvolu ali ne puca nego gleda pogotke; pošto ide sad tek vadit potvrdu od saveza?
I nije problem da dovedem kolegu koji nema dozvolu ali ne puca nego gleda pogotke; pošto ide sad tek vadit potvrdu od saveza?
-
DTVPSOLIDER
- Razvodnik

Utorkom i četvrtkom imaju termini, jel zna tko od kad do kad i koliko košta? Čitam negdje Pise da se placa svakih pola sata a negdje sat.
Od 12 do 14 koliko znam. Koliko novaca to ćeš čuti gore, sportski strijelci i lovci ne plaćaju.
-
DTVPSOLIDER
- Razvodnik

Ok, hvala. Jel znas dali se treba najaviti ako se dolazi u tom vremenu ili mogu samo doći?zdebat wrote:Od 12 do 14 koliko znam. Koliko novaca to ćeš čuti gore, sportski strijelci i lovci ne plaćaju.
Kolega, lipo nazoves streljanu i pitas sve sto te zanima..... To je najmanji problem!
BUM BUM...
Nazoves na 013784959 i pitas kad imaju slobodan termin. Morao bi i ja neke nove cijevi isprobati...
Deda PHP duga verzija i unuk XDM 5,25" 9X19. Ovaj tjedan cemo vidjeti medjugeneracijsku razliku. 
Nema php sto trazit pored xdm-a? Jesi radija kakve dorade na xdm-u?
BUM BUM...
A gdje če se to dogoditi i kada pa da dođem gledat a možda i zapucat koju metu. Imam i ja jednog dedu i jednog unuka.Mario_Zg wrote:Deda PHP duga verzija i unuk XDM 5,25" 9X19. Ovaj tjedan cemo vidjeti medjugeneracijsku razliku.
Slaze i PHP uske grupe a kaze I.Ž. da je on radjen sa dosta niskim tolerancijama. A XDM je biran bas za mene u tvornici i mora biti odlican.
Ovaj tjedan cu ici jedan dan na streljanu a i vidimo se 26.03.2017 na natjecanju 9mm na Vrapcaku iza 9:30.
Ovaj tjedan cu ici jedan dan na streljanu a i vidimo se 26.03.2017 na natjecanju 9mm na Vrapcaku iza 9:30.
26.03. svakako dolazim na Vrapčak. Evo da nisi to sad rekao nebi ni znao. Jel može neko okačit kakav kvalitetan link sa natjecanjima u VK pištolju, jer ja kad god tražim nalazim samo rezultate. Hvala. Mario, ovaj put zapisujem broj i javim ti se kad dođem gore. Ok?
Zovem Vrapčak na broj koji je stavljen kao kontakt broj ali se nitko ne javlja.Zna li tko kakav mobitel?
I am armed I suggest you go rob and kill a Liberal.