Sportsko oružje i RADIKALNI politički stavovi
- Marin Bralic
- Skupnik

Re: Sportsko oružje i RADIKALNI politički stavovi
Nisam siguran da je itko do sada izgubio oruzni list, ili isti nije ni dobio, zbog povisenog kolesterola...Mirok wrote: Težište bi moralo biti na sferi psihologije i psihijarije gdje bi se trebalo utvrditi je li netko sklon zloupotrebi oružja .
Ovo kako se sada radi je potpuno nepotrebno.
Kakve veze ima ima li netko povišen tlak,povišen LDL,kakav mu je EKG,test snage,sa time smije li imati oružje?
Osnovno je da pregled krece od krvne slike, ekga,..., sto se radi rutinski, a kasnije naravno da se naglasak prebaci na psiho testove, neuroloske,... Razumijem da zelis reci da bi neke pretrage trebalo izbaciti, neke pojacati, ali u osnovi medicine to ne ide tako... zna se od cega sistematski krece... ne mozes uzeti funkcijski otisak, prije anatomskog
Svi se slazemo, a to i nadlezni jako dobro znaju, da se legalno oruzje u mizernom broju slucajeva zloupotrijebi. Problem je u nelegalnom.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 18 times
ima 18 ili 19 medicinskih stanja, dijagnoza kao kontraindikacija za posjedovanje oruzja.
Po meni, trebalo bi revidirati pravilnik. jedino psihicke dijagnoze su prepreka za posjedovanje oruzja.
Po meni, trebalo bi revidirati pravilnik. jedino psihicke dijagnoze su prepreka za posjedovanje oruzja.
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
-
Mirok
- Brigadni General

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 2 times
Jedino i isključivo!jolly wrote:ima 18 ili 19 medicinskih stanja, dijagnoza kao kontraindikacija za posjedovanje oruzja.
-
Mirok
- Brigadni General

O da imali su ljudi preokupacija zbog povišenih vrijednosti!Marin Bralic wrote:Nisam siguran da je itko do sada izgubio oruzni list, ili isti nije ni dobio, zbog povisenog kolesterola...Mirok wrote: Težište bi moralo biti na sferi psihologije i psihijarije gdje bi se trebalo utvrditi je li netko sklon zloupotrebi oružja .
Ovo kako se sada radi je potpuno nepotrebno.
Kakve veze ima ima li netko povišen tlak,povišen LDL,kakav mu je EKG,test snage,sa time smije li imati oružje?
Osnovno je da pregled krece od krvne slike, ekga,..., sto se radi rutinski, a kasnije naravno da se naglasak prebaci na psiho testove, neuroloske,... Razumijem da zelis reci da bi neke pretrage trebalo izbaciti, neke pojacati, ali u osnovi medicine to ne ide tako... zna se od cega sistematski krece... ne mozes uzeti funkcijski otisak, prije anatomskogmislim, mozes, ali...
Svi se slazemo, a to i nadlezni jako dobro znaju, da se legalno oruzje u mizernom broju slucajeva zloupotrijebi. Problem je u nelegalnom.
Kada kažete sistematski pregled,upravo kako je naveo i kolega Jolly,čemu sve to?
Bit je da imaoc oružja neće oružje zloupotrijebiti!
To se može ustanoviti psihološkim i psihijatrijskim pregledom, a nikako pregledom imaš li povišenu masnoću.
Kažete da je kasnije naglasak na psihološkom,toga nigdje nema,sve se stavlja na istu razinu i upravo to naglašavamo.
E sada otisci......a kada mi dođe funkcijski ,a lošiji je od anatomskog?
- Marin Bralic
- Skupnik

Sportsko oružje i RADIKALNI politički stavovi
To je bar jednostavno, radis dalje po anatomskom, funkcijski ignoriras, ostalo rjesava CoregaMirok wrote: E sada otisci......a kada mi dođe funkcijski ,a lošiji je od anatomskog?
-
Mirok
- Brigadni General

E Marine,toga se ja bojim.
Kada proteza ne drži ,onda mene pitaju-a kako,a zašto,trebalo bi ponoviti?
A upozorio sam da funkcija ne valja!
Odgovor uglavnom ide,ma samo ti daj"možda"bude dobro.
Ajmo mi na temu.
Kada proteza ne drži ,onda mene pitaju-a kako,a zašto,trebalo bi ponoviti?
A upozorio sam da funkcija ne valja!
Odgovor uglavnom ide,ma samo ti daj"možda"bude dobro.
Ajmo mi na temu.
Citam od pocetka do kraja i NE mogu vjerovati sto citam?
Da je ljudska psiha elektricna shema ili stroj koji se moze programirati i analizirati sve bi bilo vrlo jednostavno, sa druge strane da li moguce da se "stroj pokvari" ili da zariba ili da npr. kupis novi auto i nakon 100 km ti se razleti motor, zariba...moguce je ..naravno ...isto je i sa covjekom...danas mozes biti super, u snu dozivis neki krati spoj u mozgu i postanes monstrum iz filmova !!!
SVE situacije SUSTAV moze iskoristiti kako mu odgovara i kada mu odgovara pa ce tako iskorisiti i ovu......nista nije slucajno.... ?
Moze li netko staviti ruku u vatru da ovome nisu obecali-platili brdo para za familiju ako napravi ovo sto je napravio, tko garantira da je on ubio sebe i majku, mozda je to obavio nekto treci...onako za svaki slucaj ??
Sto se naglasva u ovom slucaju? " Covjek je imao LEGALNO vatreno oruzje za sport i rekraciju....a znate li koliko ima jos takvih vlasnika ???? "
NITI JEDAN clanak u medijima NIJE krenuo sa pricom tipa....kako legalno oruzje sudjeluje u PROMILIMA u krivicnim djelima u odnosu na ILEGALNO, cak se to i NE spominje...
Za moje pojmove tema je skrenuta u samo jednom smjeru, sto ne moze biti slucajno !
Da je ljudska psiha elektricna shema ili stroj koji se moze programirati i analizirati sve bi bilo vrlo jednostavno, sa druge strane da li moguce da se "stroj pokvari" ili da zariba ili da npr. kupis novi auto i nakon 100 km ti se razleti motor, zariba...moguce je ..naravno ...isto je i sa covjekom...danas mozes biti super, u snu dozivis neki krati spoj u mozgu i postanes monstrum iz filmova !!!
SVE situacije SUSTAV moze iskoristiti kako mu odgovara i kada mu odgovara pa ce tako iskorisiti i ovu......nista nije slucajno.... ?
Moze li netko staviti ruku u vatru da ovome nisu obecali-platili brdo para za familiju ako napravi ovo sto je napravio, tko garantira da je on ubio sebe i majku, mozda je to obavio nekto treci...onako za svaki slucaj ??
Sto se naglasva u ovom slucaju? " Covjek je imao LEGALNO vatreno oruzje za sport i rekraciju....a znate li koliko ima jos takvih vlasnika ???? "
NITI JEDAN clanak u medijima NIJE krenuo sa pricom tipa....kako legalno oruzje sudjeluje u PROMILIMA u krivicnim djelima u odnosu na ILEGALNO, cak se to i NE spominje...
Za moje pojmove tema je skrenuta u samo jednom smjeru, sto ne moze biti slucajno !
Nemoguće je Nemoguće
Medijima trebaju senzacije koje prodaju oglasni prostor. Ponekad i novinari imaju pristran pristup temi koju obrađuju i sukladno tome ciljano biraju sugovornike.
Mediji znaju raditi u sinergiji sa državnim službama. Najjednostavniji način za smanjivanje ljudskih prava i sloboda je širenje panike. Malo virusi, malo terorizam uz dodatak globalnog zatopljenja i ostade ti kući, u strahu i bez rabljenog dizelaša, a možda i bez pištolja
Mediji znaju raditi u sinergiji sa državnim službama. Najjednostavniji način za smanjivanje ljudskih prava i sloboda je širenje panike. Malo virusi, malo terorizam uz dodatak globalnog zatopljenja i ostade ti kući, u strahu i bez rabljenog dizelaša, a možda i bez pištolja
-
johnnyboyy1711
- Nadnarednik

Potpisujem sve.lex-lutor wrote:Citam od pocetka do kraja i NE mogu vjerovati sto citam?
"Things that are complex are not useful, things that are useful are simple." - Mikhail T. Kalashnikov
"This is the AK-47 assault rifle, the preferred weapon of your enemy, and it makes a very distinctive sound when fired at you, so remember it." - Tom Highway
"This is the AK-47 assault rifle, the preferred weapon of your enemy, and it makes a very distinctive sound when fired at you, so remember it." - Tom Highway
-
Mirok
- Brigadni General

Eto,barem mi upozoravamo na činjenice i komentiramo realno.johnnyboyy1711 wrote:Potpisujem sve.lex-lutor wrote:Citam od pocetka do kraja i NE mogu vjerovati sto citam?
I to je jedan mali korak naprijed.