ASG STEYER M9 A1
Moderator: karabalic
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Re: ASG STEYER M9 A1
zato sto je zbog hosting paketa ogranicena "tezina" privitaka, slike s mobitela sad vec imaju po 3-8MB, to bi zatrpalo hosting u roku keks. Stvarno nema smisla slika mete od recimo 8MB kad se sve uredno vidi na manje od 300KBjungleboy wrote:Ne znam zato se na ovom forumu ne mogu slike stavljati direktno sa mobitela preko taptalka. Evo slike mete preko kompa
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
Aha, ok. Ma normalno da ne treba tako velike slike stavljati na forum. Pitao sam jer na drugim forumima mogu staviti preko taptalka, tako je brže i jednostavnije Sada nisam siguran da li slika preko taptalka ide u punoj velićini ili ju on sam smanji na određenu velćiinu.Mike_Torello wrote:zato sto je zbog hosting paketa ogranicena "tezina" privitaka, slike s mobitela sad vec imaju po 3-8MB, to bi zatrpalo hosting u roku keks. Stvarno nema smisla slika mete od recimo 8MB kad se sve uredno vidi na manje od 300KBjungleboy wrote:Ne znam zato se na ovom forumu ne mogu slike stavljati direktno sa mobitela preko taptalka. Evo slike mete preko kompa
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

E to stvarno ne znam, radio sam davno na tome da osposobim taptalk na forumu, no kako ga ja ne koristim, stvarno nemam pojma.jungleboy wrote:Aha, ok. Ma normalno da ne treba tako velike slike stavljati na forum. Pitao sam jer na drugim forumima mogu staviti preko taptalka, tako je brže i jednostavnije Sada nisam siguran da li slika preko taptalka ide u punoj velićini ili ju on sam smanji na određenu velćiinu.
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 19 times
AKo jos uvjek mislis upgrade raditi na forumu, ja bih predlozio opciju - za lajkanja pojednih postova, kao i mugocnost unlike.Mike_Torello wrote:E to stvarno ne znam, radio sam davno na tome da osposobim taptalk na forumu, no kako ga ja ne koristim, stvarno nemam pojma.
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

to bi i jajolly wrote:AKo jos uvjek mislis upgrade raditi na forumu, ja bih predlozio opciju - za lajkanja pojednih postova, kao i mugocnost unlike.
- Barut
- Časnički Namjesnik

- Has thanked: 1 time
Potpisujem.jolly wrote:AKo jos uvjek mislis upgrade raditi na forumu, ja bih predlozio opciju - za lajkanja pojednih postova, kao i mugocnost unlike.Mike_Torello wrote:E to stvarno ne znam, radio sam davno na tome da osposobim taptalk na forumu, no kako ga ja ne koristim, stvarno nemam pojma.
Tako da, ako ti ikad bude bilo dosadno Mike...
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
The truth is hate to those who hate the truth.
- Barut
- Časnički Namjesnik

- Has thanked: 1 time
ASG STEYER M9 A1
Možda se slika ne vidi u postu kad čitaš forum na webu, ali kada ga gledaš preko Tapatalka, slika se uredno prikazuje.jungleboy wrote:Malo vježbao gađanje kod sebe na moru, 10 m zračni
[img]//uploads.tapatalk-cdn.com/20200626/d17258595386b2ebbe54ccbca8acfb1c.jpg[/img]
Poslano sa mog BLA-L29 koristeći Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
The truth is hate to those who hate the truth.