ASG STEYER M9 A1

Zračnice/Lufterice, plašljivci...

Moderator: karabalic

Mike_Torello
Fleet Admiral
Fleet Admiral

Re: ASG STEYER M9 A1

Post by Mike_Torello » 27 Jun 2020, 21:03

jungleboy wrote:Ne znam zato se na ovom forumu ne mogu slike stavljati direktno sa mobitela preko taptalka. Evo slike mete preko kompa :lol:
zato sto je zbog hosting paketa ogranicena "tezina" privitaka, slike s mobitela sad vec imaju po 3-8MB, to bi zatrpalo hosting u roku keks. Stvarno nema smisla slika mete od recimo 8MB kad se sve uredno vidi na manje od 300KB :D
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"

jungleboy
Razvodnik
Razvodnik

Post by jungleboy » 27 Jun 2020, 22:14

Mike_Torello wrote:
jungleboy wrote:Ne znam zato se na ovom forumu ne mogu slike stavljati direktno sa mobitela preko taptalka. Evo slike mete preko kompa :lol:
zato sto je zbog hosting paketa ogranicena "tezina" privitaka, slike s mobitela sad vec imaju po 3-8MB, to bi zatrpalo hosting u roku keks. Stvarno nema smisla slika mete od recimo 8MB kad se sve uredno vidi na manje od 300KB :D
Aha, ok. Ma normalno da ne treba tako velike slike stavljati na forum. Pitao sam jer na drugim forumima mogu staviti preko taptalka, tako je brže i jednostavnije Sada nisam siguran da li slika preko taptalka ide u punoj velićini ili ju on sam smanji na određenu velćiinu.

Mike_Torello
Fleet Admiral
Fleet Admiral

Post by Mike_Torello » 28 Jun 2020, 01:55

jungleboy wrote:Aha, ok. Ma normalno da ne treba tako velike slike stavljati na forum. Pitao sam jer na drugim forumima mogu staviti preko taptalka, tako je brže i jednostavnije Sada nisam siguran da li slika preko taptalka ide u punoj velićini ili ju on sam smanji na određenu velćiinu.
E to stvarno ne znam, radio sam davno na tome da osposobim taptalk na forumu, no kako ga ja ne koristim, stvarno nemam pojma.
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"

jolly
Cinker - bojna
Cinker - bojna
Has thanked: 8 times
Been thanked: 19 times

Post by jolly » 28 Jun 2020, 07:22

Mike_Torello wrote:E to stvarno ne znam, radio sam davno na tome da osposobim taptalk na forumu, no kako ga ja ne koristim, stvarno nemam pojma.
AKo jos uvjek mislis upgrade raditi na forumu, ja bih predlozio opciju - za lajkanja pojednih postova, kao i mugocnost unlike. ;)
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”

Mike_Torello
Fleet Admiral
Fleet Admiral

Post by Mike_Torello » 28 Jun 2020, 21:42

jolly wrote:AKo jos uvjek mislis upgrade raditi na forumu, ja bih predlozio opciju - za lajkanja pojednih postova, kao i mugocnost unlike. ;)
to bi i ja :D vjerojatno postoji al' pre ljen sam :D

Barut
Časnički Namjesnik
Časnički Namjesnik
Has thanked: 1 time

Post by Barut » 02 Jul 2020, 06:04

jolly wrote:
Mike_Torello wrote:E to stvarno ne znam, radio sam davno na tome da osposobim taptalk na forumu, no kako ga ja ne koristim, stvarno nemam pojma.
AKo jos uvjek mislis upgrade raditi na forumu, ja bih predlozio opciju - za lajkanja pojednih postova, kao i mugocnost unlike. ;)
Potpisujem.
Tako da, ako ti ikad bude bilo dosadno Mike... ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
The truth is hate to those who hate the truth.

Barut
Časnički Namjesnik
Časnički Namjesnik
Has thanked: 1 time

ASG STEYER M9 A1

Post by Barut » 02 Jul 2020, 06:06

jungleboy wrote:Malo vježbao gađanje kod sebe na moru, 10 m zračni
[img]//uploads.tapatalk-cdn.com/20200626/d17258595386b2ebbe54ccbca8acfb1c.jpg[/img]

Poslano sa mog BLA-L29 koristeći Tapatalk
Možda se slika ne vidi u postu kad čitaš forum na webu, ali kada ga gledaš preko Tapatalka, slika se uredno prikazuje. :)

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
The truth is hate to those who hate the truth.

Post Reply