K: Pasp M76
Re: K: Pasp M76
Možda da pogledaš unazad na male oglase?
Dečki su također tražili,neki su našli,pa možda imaju informaciju koja bi ti pomogla da ju nađeš?
Dečki su također tražili,neki su našli,pa možda imaju informaciju koja bi ti pomogla da ju nađeš?
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 17 times
Na njuskalu ima povremeno.
Trgovina Rebec u sloveniji, ima povremeno.
Treba pratiti.
Trgovina Rebec u sloveniji, ima povremeno.
Treba pratiti.
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Naći će se logično , ali kad se pogleda kroz cjev tada više nije situacija optimistična . Oću reć jakoo malo ih ima da su čišćene i njegovane kako treba . Vidio sam ih bome dosta ali velik broj je očuvan ko i većina M48 . Treba malo sreće pa onda još i da nije ništa prerađivano.
-
dundoivica
- Stožerni Narednik

ima jedna na njuškalu orginal al je drvo prerađeno al važno je to da ima pistol grip originalni. kundak i podkundak mađeš ovak sa vremenom i traži lik 4000kn što meni nije puno sad kaka je cjev neznam.
važno da nije prerađena da nemoš stavit pištoljsku dršku da tak se izrazim. kažem a kundak i rukohvat nađeš naknadno. to si daš truda i zoveš puškare i sigurno češ nači.
važno da nije prerađena da nemoš stavit pištoljsku dršku da tak se izrazim. kažem a kundak i rukohvat nađeš naknadno. to si daš truda i zoveš puškare i sigurno češ nači.
Ako misliš na onu iz Slunja nula bodova.dundoivica wrote:ima jedna na njuškalu orginal al je drvo prerađeno al važno je to da ima pistol grip originalni. kundak i podkundak mađeš ovak sa vremenom i traži lik 4000kn što meni nije puno sad kaka je cjev neznam.
-
dundoivica
- Stožerni Narednik

da na nju sam mislio al kazem neznam kaka je cjev.
zast nula bodova jel cjev u banani
https://www.njuskalo.hr/puske/pasp-m76-oglas-32587597
Naletio na njuskalu pa sam te se sjetio
Slučajni događaj stvar je nemara...
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Poznam covjeka cija je, ali ju nisam imao prilike vidjeti uzivo.Tihi72 wrote:https://www.njuskalo.hr/puske/pasp-m76-oglas-32587597
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
Ne znam za cijev, ali ako hoćeš staviti originalni rukohvat, dršku i kundak i optiku, platiti ćeš još koliko i pušku skoro tako da...dundoivica wrote:da na nju sam mislio al kazem neznam kaka je cjev.
-
dundoivica
- Stožerni Narednik

a dobro ja sam gledo kroz situaciju di bi ja nabavio orginal drvenariju za đaba da ju ja kupujem.
Ako bolje pogledaš slike, nema stražnjeg ciljnika, tu je sada pitanje da li je originalni nosač stražnjeg ciljnika ispravan ili je odrezan, kao što je na jednoj u originalnoj vojnoj konfiguraciji što se prodaje na njuškalu za 3500...nema originalni skrivač plamena, ne vidim na slikama navoj, moguće je i to odrezano...dobro je što je drška, kundak prerađen ali nije stavljen onako kao na PAP-u...pa se nadam možda može samo staviti originalni natrag... optika nije originalna M76B... za 4000 kuna dodatno ni ne možeš nabaviti sve i staviti...