Potresi, ovi novi
Re: Potresi, ovi novi
Razlika između onih prije i ovih danas je ta da bi kod onih prije imao crna leđa od sprave zvane pendrek a danas im možeš u lice reć što hoćeš . Čini mi se prilično velika razlika. Oni prije je mene kao lovca i sa svim uvjetima za dozvolu za oružje pitao zbog čega se naoružavam . Valjda misleći na to da ću onda krenut u demontažu sustava.Mirok wrote:Nismo daleko od krajnosti!lex-lutor wrote:Volim bistre ljude, na srecu ima ih puno na ovom forumu, pa znaju citati izmedju redova i nadodati ono sto nedostaje !johnnyboyy1711 wrote:,,,,, Mislim da je lex-lutor mislio to sve skupa figurativno, ne doslovno.....
Plijenković kaže da oni koji iznose druge stavove rade na demontaži države!!!
Znači ne kritika HDZa i vladajučih,već je to pokušaj demontaže Hrvatske!?
To bi bilo teško kazneno djelo i podsjeća me na prijašnja vremena za koje smo mislili da su prošla!?
Pitam se onda,koja je razlika između onih prije i ovih danas?
Osjetilo se dosta i duže je treslo nego unazad par dana. Nadam se da ste svi dobro.
-
Mirok
- Brigadni General

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 2 times
.[/quote]
Volim bistre ljude, na srecu ima ih puno na ovom forumu, pa znaju citati izmedju redova i nadodati ono sto nedostaje ![/quote]
Nismo daleko od krajnosti!
To bi bilo teško kazneno djelo i podsjeća me na prijašnja vremena za koje smo mislili da su prošla!?
Pitam se onda,koja je razlika između onih prije i ovih danas?[/quote]
Razlika između onih prije i ovih danas je ta da bi kod onih prije imao crna leđa od sprave zvane pendrek a danas im možeš u lice reć što hoćeš . Čini mi se prilično velika razlika. Oni prije je mene kao lovca i sa svim uvjetima za dozvolu za oružje pitao zbog čega se naoružavam . Valjda misleći na to da ću onda krenut u demontažu sustava.[/quote]
Oni prije barem mene nisu ni pendrečili,a ni ništa pitali kada su me htjeli u partiju,a ja to odbio.
A kada je onaj čovijek na nekome skupu sa Plijenkovićem samo pokazao transparent ,na licu mjesta je bio uhapšen!
Samo zato jer je pisalo nešto u smislu Plenković-Ćaća.
Toliko o tome da im možeš reći što hoćeš.
Trebaš još koji primjer?
Volim bistre ljude, na srecu ima ih puno na ovom forumu, pa znaju citati izmedju redova i nadodati ono sto nedostaje ![/quote]
Nismo daleko od krajnosti!
Pitam se onda,koja je razlika između onih prije i ovih danas?[/quote]
Razlika između onih prije i ovih danas je ta da bi kod onih prije imao crna leđa od sprave zvane pendrek a danas im možeš u lice reć što hoćeš . Čini mi se prilično velika razlika. Oni prije je mene kao lovca i sa svim uvjetima za dozvolu za oružje pitao zbog čega se naoružavam . Valjda misleći na to da ću onda krenut u demontažu sustava.[/quote]
Oni prije barem mene nisu ni pendrečili,a ni ništa pitali kada su me htjeli u partiju,a ja to odbio.
A kada je onaj čovijek na nekome skupu sa Plijenkovićem samo pokazao transparent ,na licu mjesta je bio uhapšen!
Samo zato jer je pisalo nešto u smislu Plenković-Ćaća.
Toliko o tome da im možeš reći što hoćeš.
Trebaš još koji primjer?
Kao metak, kada opali snažan, važan, ali odleti iste sekunde i gotovo uzbuđenje 
Sve ono stoji, od riči do riči 
U mainstream medijima ništa nije onako kako na prvi pogled izgleda.
Oružje ne ubija, ubija čovjek.
-
Mirok
- Brigadni General

Evo na internetu kruži kako su ljudi još 1998.upozoravali kako je glavni inženjer zadužen za obnovu korumpiran.
I to baš iz sela Strašnik,sela koje je među najrazrušenijima!
I naravno nikome ništa........valjda su i onda ti ljudi bili proglašeni da demontiraju HR?
I naravno nikome ništa........valjda su i onda ti ljudi bili proglašeni da demontiraju HR?
-
Mirok
- Brigadni General

Kakvo je licemjerje naše politike,stvarno je nevjerojatno !?
Kaže Bandić da će Zagreb pomoći Petrinji u obnovi i tako....a Plenković se napuhava ko puran.
Sve bi bilo u redu,ali ni država ni grad u Zagrebu nisu ni započeli obnovu nakon proljetnoga potresa!
Tek sada su formirali neko tijelo koje će upravljati obnovom(državno),a prošlo je 9 mjeseci od potresa.
Što tek mogu očekivati svi stradali u nedavnom potresu,kada vide kako ide to u Zagrebu?
Ono što je sigurno da će svi u tome tijelu dobivati visoke plaće,a kako su rekli da bi obnova Zagreba trebala potrajati i do 10 godina!
Fina radna mjesta i visoke i sigurne plaće narednih 10 godina......svaka čast!
I onda se netko čudi što su stradalnici van sebe i ne vjeruju više nikome!
Još jedna priča iz Hrvatske!
Kaže Bandić da će Zagreb pomoći Petrinji u obnovi i tako....a Plenković se napuhava ko puran.
Sve bi bilo u redu,ali ni država ni grad u Zagrebu nisu ni započeli obnovu nakon proljetnoga potresa!
Tek sada su formirali neko tijelo koje će upravljati obnovom(državno),a prošlo je 9 mjeseci od potresa.
Što tek mogu očekivati svi stradali u nedavnom potresu,kada vide kako ide to u Zagrebu?
Ono što je sigurno da će svi u tome tijelu dobivati visoke plaće,a kako su rekli da bi obnova Zagreba trebala potrajati i do 10 godina!
Fina radna mjesta i visoke i sigurne plaće narednih 10 godina......svaka čast!
I onda se netko čudi što su stradalnici van sebe i ne vjeruju više nikome!
Još jedna priča iz Hrvatske!
Dok ljudi ne popizde, pa ih počmu lovit na ulici i bacat naglavačke u kante za smeće, ništa se neće prominitMirok wrote:Evo na internetu kruži kako su ljudi još 1998.upozoravali kako je glavni inženjer zadužen za obnovu korumpiran.
U mainstream medijima ništa nije onako kako na prvi pogled izgleda.
Prosto je nevjerojatno i vrijedno divljenja kao aktualna vlast i stožer vode sve poslove oko saniranja stanja na potresom pogođenom području. Kakva Amerika koja je poslije uragana Katrina na jako loš način vodila poslove spašavanja u New Orleansu i okolici. Mi smo za njih što se toga tiče nedostižni.
Dakle sve funkcionira ko podmazano ,bolje ne može.
-
Mirok
- Brigadni General

Pošto sam svako malo tamo,pitaj ljude koji su stradali ,oni nisu uopće oduševljeni!Trapavi wrote:Prosto je nevjerojatno i vrijedno divljenja kao aktualna vlast i stožer vode sve poslove oko saniranja stanja na potresom pogođenom području. Kakva Amerika koja je poslije uragana Katrina na jako loš način vodila poslove spašavanja u New Orleansu i okolici. Mi smo za njih što se toga tiče nedostižni.
Ne vjeruj svakome , to je zavjera.Mirok wrote:Pošto sam svako malo tamo,pitaj ljude koji su stradali ,oni nisu uopće oduševljeni!Trapavi wrote:Prosto je nevjerojatno i vrijedno divljenja kao aktualna vlast i stožer vode sve poslove oko saniranja stanja na potresom pogođenom području. Kakva Amerika koja je poslije uragana Katrina na jako loš način vodila poslove spašavanja u New Orleansu i okolici. Mi smo za njih što se toga tiče nedostižni.
-
johnnyboyy1711
- Nadnarednik

Inače prepoznajem sarkazam ali na ovom forumu sve manje postajem siguran...Trapavi wrote:Prosto je nevjerojatno i vrijedno divljenja kao aktualna vlast i stožer vode sve poslove oko saniranja stanja na potresom pogođenom području. Kakva Amerika koja je poslije uragana Katrina na jako loš način vodila poslove spašavanja u New Orleansu i okolici. Mi smo za njih što se toga tiče nedostižni.
"Things that are complex are not useful, things that are useful are simple." - Mikhail T. Kalashnikov
"This is the AK-47 assault rifle, the preferred weapon of your enemy, and it makes a very distinctive sound when fired at you, so remember it." - Tom Highway
"This is the AK-47 assault rifle, the preferred weapon of your enemy, and it makes a very distinctive sound when fired at you, so remember it." - Tom Highway