Glock 17 MOS
Re: Glock 17 MOS
PrevišeMirok wrote:Mmmmmmmm
Cijena?
Ne govorim ništa, da draga ne skuži
μολὼν λαβέ
Ma krivio, ne krivio, isto mi se piše.
Dragoj je ročkas ovaj mjesec, tako da sam fasovo junački...
Dragoj je ročkas ovaj mjesec, tako da sam fasovo junački...
μολὼν λαβέ
Imao sam 19 Gen 5 MOS. Za moje poprilično velike šape je bio taman. Čak je 17 neznatno duži. Ali taj grip angle... Nisam se mogao priviknuti, jedino je to bila zamjerka za prodaju. Sretno s njim i mislim da bi te trebao nadživiti hehe
Ma taj famozni grip angle je i meni čudan, pogotovo nakon Tanfa. Ali na meti grupe su uvijek bile jako dobre. Zato rekoh, ako uzimam polimer, onda će biti Glock.
I sada polako prikupljam materijal i počinjem build.. Nakon par sto komada krećem sa poboljšanjima: Poliranje, trigger i konektor ZEV PRO ili RR arms, ameriglo 6XL ili 9XL visoki nišani, extended mag release, red dot gore (509T ili AcroP1), i još par sitnica, lampa itd..
Na slici je virgin trigger pull, prosjek 2,3kg. Osjećaj okidača...

I sada polako prikupljam materijal i počinjem build.. Nakon par sto komada krećem sa poboljšanjima: Poliranje, trigger i konektor ZEV PRO ili RR arms, ameriglo 6XL ili 9XL visoki nišani, extended mag release, red dot gore (509T ili AcroP1), i još par sitnica, lampa itd..
Na slici je virgin trigger pull, prosjek 2,3kg. Osjećaj okidača...
μολὼν λαβέ
Shielda gore... za sportsko/rekreativno/samoobrambeno orijentiran ti je on pun pogodak kako cijenom tako niskim profilom da ne moraš imati visoke ciljnike.Lemi_O2 wrote:Ma taj famozni grip angle je i meni čudan, pogotovo nakon Tanfa. Ali na meti grupe su uvijek bile jako dobre. Zato rekoh, ako uzimam polimer, onda će biti Glock.
Na slici je virgin trigger pull, prosjek 2,3kg. Osjećaj okidača...![]()
Gledao sam shield,RMS V2 sa staklom je u redu, ali nema ručno podešavanje intenziteta točke. I baš u zatvorenim streljanama sa različitom razinom osvijetljenja zna zezati.AR15 fan wrote:Shielda gore... za sportsko/rekreativno/samoobrambeno orijentiran ti je on pun pogodak kako cijenom tako niskim profilom da ne moraš imati visoke ciljnike.Lemi_O2 wrote:Ma taj famozni grip angle je i meni čudan, pogotovo nakon Tanfa. Ali na meti grupe su uvijek bile jako dobre. Zato rekoh, ako uzimam polimer, onda će biti Glock.
μολὼν λαβέ
Daj zaviri na Optics trade, mislim da sam ti vidio ako ne Shield, vrlo sličan dizajnom Shieldu, Docter ili nešto...Lemi_O2 wrote:Gledao sam shield,RMS V2 sa staklom je u redu, ali nema ručno podešavanje intenziteta točke. I baš u zatvorenim streljanama sa različitom razinom osvijetljenja zna zezati.AR15 fan wrote:Shielda gore... za sportsko/rekreativno/samoobrambeno orijentiran ti je on pun pogodak kako cijenom tako niskim profilom da ne moraš imati visoke ciljnike.Lemi_O2 wrote:Ma taj famozni grip angle je i meni čudan, pogotovo nakon Tanfa. Ali na meti grupe su uvijek bile jako dobre. Zato rekoh, ako uzimam polimer, onda će biti Glock.
Počeli stizati dijelovi
Trigger spring, safety plunger spring i firing pin spring...malo da olakšaju okidanje, zajedno sa 2kg connectorom...
μολὼν λαβέ
Na sportsko držanjeAR15 fan wrote:Lemi nisam pitao jesi to uzeo na sportsko ili imaš na DiN?
I lijepo su napisali u list, GLock 17- sportski pištolj
μολὼν λαβέ
Jesi kakvu futrolu pribavio? Znam da ga nećeš nositi ali ono, za vježbu na suho doma i na streljani malo 
Naručio sam od tactical gear.it. Kydex futrola i nosači spremnika. Uzeo sam Match 2 model pošto je IDPA i IPSC legal. Mislio sam uzeti od GX products,ali se čeka vječnost..AR15 fan wrote:Jesi kakvu futrolu pribavio? Znam da ga nećeš nositi ali ono, za vježbu na suho doma i na streljani malo
μολὼν λαβέ
RTS 2 instaliran i spreman za upucavanje (dok se ne nabavi Acropoint ili Holosun). Tanfo se vraća u prvobitno stanje (dok nađem zadnji LPA supersight nišan koji sam izgleda izgubio, ako netko ima-kupujem) Zamijenjene opruge udarne igle i kočnice udarne igle. Sila na okidaču pala na 1,9 - 2kg. Još se čeka novi okidač i onda mijenjam konektor i oprugu okidača. Čisto da se nešto radi, dok se ne otvori streljana.
μολὼν λαβέ