COVID19 - opasnost 21. stoljeća
Re: COVID19 - opasnost 21. stoljeća
Mene najvise zabrinjava sto veliku vecinu ljudi UOPCE NE ZABRINJAVA to sto se dogadja po pitanju oduzimanja osnovnih ljudskih prava pod razno raznim izgovorima. Necu ismijavati Virus jer znam dosta ljudi koji su imali ozbiljnih problema, mada ih znam daleko vise koji su od Gripe imali i vecih problema, ali netko mora reci DOSTA .johnnyboyy1711 wrote:..."Sve za vašu sigurnost"....
Nemoguće je Nemoguće
-
Mirok
- Brigadni General

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 2 times
Razgovaram sa jednim susjedom,muče ga pluća,obavio je snimanje,a pluća ko rešeto.
Doktor kaže da je posljedica korone,a čovijek mu kaže da nije bio bolestan uopće,a kamoli da je imao koronu!
Doktor ustraje u tome,a ovaj izgubi strpljenje i pokaže mu desetak testiranja na koronu koji su svi negativni!?
A testirati se morao zbog posla,putovanja......,nakon toga doktor zašutio ko guzica!?
Nema objašnjenja!!!
Ali doktor ljut jer ga je ovaj poklopio!
Doktor kaže da je posljedica korone,a čovijek mu kaže da nije bio bolestan uopće,a kamoli da je imao koronu!
Doktor ustraje u tome,a ovaj izgubi strpljenje i pokaže mu desetak testiranja na koronu koji su svi negativni!?
A testirati se morao zbog posla,putovanja......,nakon toga doktor zašutio ko guzica!?
Nema objašnjenja!!!
Ali doktor ljut jer ga je ovaj poklopio!
Ne znam sto bih vise rekao, svi su u pravu i svi su u krivu ! Ocito su posljedice vrlo personalizirane ali je panika generalna. Netko je primjetio da tema nema smilsa na ovom forumu, pravo pitanje je kako tema bez smilsa moze napunti 76 stranica ????
Nemoguće je Nemoguće
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 13 times
utjecaj medija.lex-lutor wrote: pravo pitanje je kako tema bez smilsa moze napunti 76 stranica ????
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
-
Mirok
- Brigadni General

Ne znam kako bi tema koja nam određuje život(a i smrt),mogla biti bez smisla?lex-lutor wrote:Ne znam sto bih vise rekao, svi su u pravu i svi su u krivu ! Ocito su posljedice vrlo personalizirane ali je panika generalna. Netko je primjetio da tema nema smilsa na ovom forumu, pravo pitanje je kako tema bez smilsa moze napunti 76 stranica ????
U prethodnom svome postu gdje sam naveo probleme čovijeka sa plućima,radi se o tome da on zaista ima probleme,ali te probleme nije uzrokovala korona.
Ali se forsira da je korona kriva za sve,a ništa se ne čini da se nađu pravi uzroci.
NEĆU
U mainstream medijima ništa nije onako kako na prvi pogled izgleda.
Oružje ne ubija, ubija čovjek.
-
Mirok
- Brigadni General

Japanski nobelovac Tasuku Honjo,imunolog,koji je radio i u laboratoriju u Wuhanu,potvrdio je da je korona virus umjetan.
Stavlja sav svoj ugled na stol i traži da mu se oduzme Nobelova nagrada ako nije u pravu.
Izjavio je da poznaje sve u Wuhanskom laboratoriju,da ih je pokušao kontaktirati ali da se na telefone ne javlja nitko!
Kaže da su svi tehničari koje je on poznavao iz toga laboratorija mrtvi!
Stavlja sav svoj ugled na stol i traži da mu se oduzme Nobelova nagrada ako nije u pravu.
Izjavio je da poznaje sve u Wuhanskom laboratoriju,da ih je pokušao kontaktirati ali da se na telefone ne javlja nitko!
Kaže da su svi tehničari koje je on poznavao iz toga laboratorija mrtvi!
e da, ali Fucktograf već piše da to nije istina. I kome sad virovat ???Mirok wrote:Japanski nobelovac Tasuku Honjo,imunolog,koji je radio i u laboratoriju u Wuhanu,potvrdio je da je korona virus umjetan.
-
Mirok
- Brigadni General

Mi znamo što mislimoHawk wrote:e da, ali Fucktograf već piše da to nije istina. I kome sad virovat ???Mirok wrote:Japanski nobelovac Tasuku Honjo,imunolog,koji je radio i u laboratoriju u Wuhanu,potvrdio je da je korona virus umjetan.
-
Mirok
- Brigadni General

Interesantno,ispred DZ Sesvete je uklonjen šator da pacijenti ne stoje na kiši i snijegu.
Znači ,nema šatora,neće biti ni korone(?),kako znaju unaprijed ?
Kaže mi čovijek da KB Dubrava od 5.mj.kreće sa normalnim radom,neće više biti samo korona bolnica ?
To bi bila još jedna potvrda da korone neće biti?
Beroš međutim kaže da nema opuštanja,slijedećih nekoliko tjedana je ključno!?
Jer broj zaraženih opet raste.....banditićev sprovod sa time naravno nema veze......jer ipak je on bio gradonačelnik,pa je to posebna situacija......a i nije virus skakač u dalj.....
Običan narod i dalje pozivaju da se drže mjera......naravno to je kao u interesu toga naroda....
Znači ,nema šatora,neće biti ni korone(?),kako znaju unaprijed ?
Kaže mi čovijek da KB Dubrava od 5.mj.kreće sa normalnim radom,neće više biti samo korona bolnica ?
To bi bila još jedna potvrda da korone neće biti?
Beroš međutim kaže da nema opuštanja,slijedećih nekoliko tjedana je ključno!?
Jer broj zaraženih opet raste.....banditićev sprovod sa time naravno nema veze......jer ipak je on bio gradonačelnik,pa je to posebna situacija......a i nije virus skakač u dalj.....
Običan narod i dalje pozivaju da se drže mjera......naravno to je kao u interesu toga naroda....
Pofalija mi se (u povjerenju) da je sklopija odličan posa sa županijskim stožerom. Mora printat Pfizer naljepnice za lipiti ih priko naljepnica na bočicama AstraZeneca, jer imaju problem, ljudi se odbijaju cijepiti sa Astrazeneca. A sad gledan na vijestima da je cijepljenje jope masovno krenilo i svi cijepljeni zadovoljni što su dobili baš Pfizer.
-
Mirok
- Brigadni General

Važno je što na plotu pišeHawk wrote:Pofalija mi se (u povjerenju) da je sklopija odličan posa sa županijskim stožerom. Mora printat Pfizer naljepnice za lipiti ih priko naljepnica na bočicama AstraZeneca, jer imaju problem, ljudi se odbijaju cijepiti sa Astrazeneca. A sad gledan na vijestima da je cijepljenje jope masovno krenilo i svi cijepljeni zadovoljni što su dobili baš Pfizer.
A dopizdili su mi više s ovin porukama na FB-u:
"Hawk, ispunite anketu o bolesti COVID-19, čak i ako se osjećate dobro
Ispunjavanjem kratke ankete Sveučilišta u Marylandu čak i ljudi koji se osjećaju dobro mogu pomoći
zdravstvenim istraživačima u predviđanju širenja bolesti COVID-19. Biste li odvojili trenutak i pomogli im?"
Jel i vama to šalju ? Bojin se da će, bez obzira što napišen u anketi, oni izvrnuti naopako, pa zato NEĆU.
Ispunjavanjem kratke ankete Sveučilišta u Marylandu čak i ljudi koji se osjećaju dobro mogu pomoći
zdravstvenim istraživačima u predviđanju širenja bolesti COVID-19. Biste li odvojili trenutak i pomogli im?"
Jel i vama to šalju ? Bojin se da će, bez obzira što napišen u anketi, oni izvrnuti naopako, pa zato NEĆU.
-
Mirok
- Brigadni General

Možda da im napišeš da se osjećaš......nikad bolje!Hawk wrote:A dopizdili su mi više s ovin porukama na FB-u:
Mada i to bi moglo nekome biti sumnjivo.....jer idućih nekoliko tjedana je ključno
Meni se još jedna stvar mota po glavi.
Ako se svaki umrli, "dokazano" (nepouzdanim testom) zaražen "korona" virusom, evidentira i statistički (službeno) prikazuje kao Žrtva bolesti Covid 19,
zašto se svaki umrli Dokazano cijepljen nekim od "anticovid" cjepiva ne evidentira i statistički (službeno) prikazuje kao žrtva cjepljenja?
Ako se svaki umrli, "dokazano" (nepouzdanim testom) zaražen "korona" virusom, evidentira i statistički (službeno) prikazuje kao Žrtva bolesti Covid 19,
zašto se svaki umrli Dokazano cijepljen nekim od "anticovid" cjepiva ne evidentira i statistički (službeno) prikazuje kao žrtva cjepljenja?
-
Mirok
- Brigadni General

Hawk , koliko smo već puta postavili takva pitanja , a nismo dobili odgovore ?
Kao odgovor na tvoje pitanje,rekao bih.......jer je to nekome u interesu!
Kao odgovor na tvoje pitanje,rekao bih.......jer je to nekome u interesu!
Jedna zanimljivost. AstraZeneca smatra se manje efikasnim, a posljednjih dana i u nepoznatoj mjeri rizičnim cjepivom, pa je deset zemalja obustavilo korištenje tog cjepiva.
Što mislite, koje cjepivo su primili naši uglednici preko reda?
Naravno da nisu AstraZenecu.
-
Mirok
- Brigadni General

100%Ariel wrote:Jedna zanimljivost. AstraZeneca smatra se manje efikasnim, a posljednjih dana i u nepoznatoj mjeri rizičnim cjepivom, pa je deset zemalja obustavilo korištenje tog cjepiva.
Jeli korona epidemija, politika ili religija ???