Prava Lopova
Re: Prava Lopova
Slažem se. Treba uvesti “Doktrinu zamka” u naš KZ pod hitno. No nekako ne vjerujem da će se to dogoditi.
Neće sigurno. Isto kao što rimsko pravo nećemo zamijeniti sa anglosaksonskim pravom..samoborac wrote:Slažem se. Treba uvesti “Doktrinu zamka” u naš KZ pod hitno. No nekako ne vjerujem da će se to dogoditi.
μολὼν λαβέ
Bravo za dječaka,bravo za pravnu državu!
Sva je streća što je dječak znao baratati oružjem,jer da nije bio bi mrtav i on i baka!
Sva je streća što je dječak znao baratati oružjem,jer da nije bio bi mrtav i on i baka!
Naravno, jer kod nas bi svi htjeli biti Jebeni i Posteni ! A to bas i ne hoda zajedno ? Sve dok zakon ne bude takav da ga se vise boji sam zakonodavac nego puk zakon zapravo nema smisla....Lemi_O2 wrote:...Neće sigurno. Isto kao što rimsko pravo nećemo zamijeniti sa anglosaksonskim pravom..
Nemoguće je Nemoguće
Kod njih postoji kultura rukovanja oružjem od malih nogu. Kod nas nakon ukidanja vojnog roka i restriktivnog zakona o oružju i streljanama uskoro neće biti ni odraslih koji znaju rukovati oružjem.
Kod nas već i sada je broj odraslih osoba koje su kako tako osposobljene za rukovanje oružjem , u padu.
Još ako se potencira kult da je oružje zlo...?...a isto tako i ljudi koji su skloni oružju?
...
Još ako se potencira kult da je oružje zlo...?...a isto tako i ljudi koji su skloni oružju?
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 19 times
Lex, jesi razmisljao da se preselis u Ameriku?
Preporuka je:
1. Arizona
2. Idaho
3. Alaska
4. Kansas
5. Oklahoma
Izvor:
https://www.gunsandammo.com/editorial/b ... ers/369075
Preporuka je:
1. Arizona
2. Idaho
3. Alaska
4. Kansas
5. Oklahoma
Izvor:
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Nemas pojma koliko si blizu istini, doduse ne primarno radi oruzja nego 100 drugih razloga. Svakog dana imam sve manje stpljenja da gutam govna oko sebe i da se pravim kako nista ne vidim i ne cujem te kako se to dogadja negdje drugdje a ne u mojoj okolini. Najvise su me razocarali pizde od ljudi bez kicme i karaktera, jos uvijek ne mogu prihvatiti cinjenicu da mogu promjeniti samo sebe a ne svoju okolinu, znaci glup sam i tvrdoglav ?jolly wrote:.....Lex, jesi razmisljao da se preselis u Ameriku? ....
Zivjeti u zemlji kojoj bi Svicarska mogla biti zavidna a svakodnevno kolektivno destruktivno djelovati na svaki zivotni detalj je prokletstvo !
Nemoguće je Nemoguće
I članak u ovoj temi ide tome u prilog. Zadnjih godina novinari redovito koriste izraze upucati i upucan, umjesto ustrijeliti i ustrijeljen. Zna se što znači upucati, a što ustrijeliti, ali objasni ti to njima, sveli smo se na terminologiju iz crtića prije 30+ godinasamoborac wrote:Kod njih postoji kultura rukovanja oružjem od malih nogu. Kod nas nakon ukidanja vojnog roka i restriktivnog zakona o oružju i streljanama uskoro neće biti ni odraslih koji znaju rukovati oružjem.
-
dundoivica
- Stožerni Narednik

ma texas mila majka a mije cjeli teksas pustinja kak svi misle al je zakon država kad malo proučiš sve savezne države američke.jolly wrote:Lex, jesi razmisljao da se preselis u Ameriku?
![]()
![]()
![]()
Preporuka je:
1. Arizona
2. Idaho
3. Alaska
4. Kansas
5. Oklahoma
Izvor: