NOVO u HS-u!
NOVO u HS-u!
Zna li netko kakav se pištolj sprema u HS-U? Navodno se radi o nekom opakom stroju. Detalje na znam!
BUM BUM...
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 13 times
Re: NOVO u HS-u!
Najava iz 2021. Samo su najavili novi pistolj i pusku, bez drugih detalja.
Za pusku pretpostavljam da se radi o poluatomatskoj verziji VHS, kako smo istrazili na forumu, o pistolju nemamo pojma.
https://novac.jutarnji.hr/novac/aktualn ... 2jcnBszRJi
Za pusku pretpostavljam da se radi o poluatomatskoj verziji VHS, kako smo istrazili na forumu, o pistolju nemamo pojma.
https://novac.jutarnji.hr/novac/aktualn ... 2jcnBszRJi
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
- jolly
- Cinker - bojna

Odakle ti informacija?Mario_Zg wrote:Novi pistolj, 22LR kit i PA VHS. Treba ic po nabavne.
BTW - moja slijedeca nabavna ce se potrositi na SF-19, 4.5 incha, 9mm.
Ak je to istina, znaci pripremaju se za prodor na trziste civilnog sportskog oruzja.
Turn better into best!
Iz prve ruke.
Pa bio bi red da se malo vise okrenu europskom trzistu, pogotovo nama domacima.
Pa bio bi red da se malo vise okrenu europskom trzistu, pogotovo nama domacima.
I o kojim to vremenskim okvirima govorimo za pojavljivanje VHS-a u trgovinama, tri mjeseca, šest...godina?
jolly wrote: BTW - moja slijedeca nabavna ce se potrositi na SF-19, 4.5 incha, 9mm.
XDM 10mm auto kupljen prije par mjeseci, okidac mi katastrofa, spuzva spuzva. Na tom SFu osjetno bolji, koristio ga nedavno od kolege i ugodno me iznenadio.
Ovdje se neki i dalje razbacuju s neprovjerenim i netočnim informacijama ''iz prve ruke''... .22 LR nije jedan od noviteta.
- jolly
- Cinker - bojna

Koji je onda novitet?AR15 fan wrote:Ovdje se neki i dalje razbacuju s neprovjerenim i netočnim informacijama ''iz prve ruke''... .22 LR nije jedan od noviteta.
Turn better into best!
Nemoj biti smjesan, ja sto napisem to je tako.AR15 fan wrote:Ovdje se neki i dalje razbacuju s neprovjerenim i netočnim informacijama ''iz prve ruke''... .22 LR nije jedan od noviteta.
- jolly
- Cinker - bojna

U zakljucku, sve ostaje obavijeno velom tajne i misterioznosti nakon dve suprotne informacije i bez potvrde izvora te informacije.
Turn better into best!
U 4 oka mogu reci sve, ovako javno ne zelim. Svi tu koji me poznaju znaju otkud i kako znam.
Pa da ide javno, ne bi bila tajna. A u 4 oka možemo kada god, samo reci mjesto i vrijeme, urediti će se i neko pečenje janjeće
šalu na stranu, ako budem ikada u mogućnosti reći što i kako, reći ću, ali sam vezan tajnosti podataka i ne mogu iznositi poslovnu tajnu, neka se netko ne uvrijedi.
- jolly
- Cinker - bojna

I ja bi dosao na janjetinu!AR15 fan wrote: A u 4 oka možemo kada god, samo reci mjesto i vrijeme, urediti će se i neko pečenje janjeće
Iako ne znam nista o novim projektima! Ali rado bih poslusao!
Turn better into best!
Tko me pozna zna da sam uvijek za poist i pop't. Neke stvari jednostavno nisu za javno, cisto iz postovanja prema nekome tko ti nesto povjeri. Nemojte nista brinut bit ce svega... 
Mene samo smeta to što ti napišeš za ''neke stvari'' kao da je to pitanje dana i bude sutra ili preksutra dostupno. A te ''neke stvari'' ako i jesu preodređene za civilno tržište neće za naše hrvatsko ili čak europsko tržište biti daleko u idućoj, a ne da neće biti u ovoj godini. Neke stvari za Ameriku neće biti još ni izbliza. A što se janjetine tiče, možda ne bi bilo na odmet da se ugovori neki manji skup, na kakvom strelištu, pa da uz okretanje janjca i ispucamo koju, sa nekim za naše prilike još egzotičnim stvarima.
Gledaj, te stvari da se smiju znati znale bi se javno. Vjeruj mi da ovdje na forumu ima jos njih dosta koji mogu do informacija, cak su neki i probali novi pistolj ali jbg SUTE. Ja sam napisao onoliko koliko smatram da smijem i tjt.
A ovo sto se tice dostupnosti, pa do svega se uvijek moglo. Kod nas ima more SA XDM-ova mada ih nebi smjelo biti tako da...
A ovo sto se tice dostupnosti, pa do svega se uvijek moglo. Kod nas ima more SA XDM-ova mada ih nebi smjelo biti tako da...
-
dundoivica
- Stožerni Narednik