pištolj za 25m?
Re: pištolj za 25m?
Ja sam na Highway patrolmanu imao Pachmayr presentation grip, koji je puna guma oko drške. Nije loš sam po sebi, ali je ružan.ak63d wrote:ja imam 686-6 sa original gumenima i nekako su mi malene iako imam dobar grip.Hawk wrote:Evo, ja imam Hogue Monogrip na SW 686-3, 6", .357Mag.nijoe wrote:Malo OT, ima li netko Hoguue mongrip drvene korice za S&W? Pitam jer sam jučer pokušavo 2 sata bezuspješno nataknut ih na Highway patrolmana, Pokušavam odrediti jesam li jednostavno glup ili su stavili korice za l frame u pakiranje za n.
Originalno je kupljen sa drvenom ručkom, aa onda sam kupio rubbergrip i lipo je sjelo na okvir.
Htio sam stavit ove al ne mogu ih probat neko napamet narucit iz Bojne pa se jos mislim.
ovo je open back model? Kazu da su open back krace od klasicnih i da nisu za veće šake?
da, to je open back varijanta i meni ljepša od zatvorene.Hawk wrote:Ovo u "686-6" ova zadnja 6 je vjerojatno dužina cijevi od 6", a ne podoznaka modela?ak63d wrote: ... ja imam 686-6 sa original gumenima i nekako su mi malene iako imam dobar grip.
Htio sam stavit ove al ne mogu ih probat neko napamet narucit iz Bojne pa se jos mislim.
ovo je open back model? Kazu da su open back krace od klasicnih i da nisu za veće šake?
Kod mog je model 686-3, a dužina cijevi 6"
"The Model 686 has an adjustable rear sight, and until 1992, versions had the option of an adjustable front sight.
They had Goncalo alves hardwood grips until 1994, when the grip was replaced by a rubber Hogue grip."
A to za open back nisan siguran, je li to ovako ka na mome? Evo slika.
samo nisam siguran kolika je dobit u odnosu na gumene standardne
https://cdn11.bigcommerce.com/s-c7gr8wg ... 80.png?c=1
Pozdrav svima.
Član sam foruma već neko vrijeme ali ovo mi je prvo javljanje. Za streljaštvo sam se opet zainteresirao krajem 2019. nakon pauze od četrdesetak godina,
privukao me VK na 25 m. Upisao sam se u klub, trenirao zrakom, par puta otišao na streljanu s drugim članovima i koristio njihovo oružje. Tada su zbog korone
reducirani treninzi, imao sam zdravstvenih problema, zatvoren je Oboj i svašta-nešto te sam prestao trenirati al evo me opet, I'll be back!
Pošto se sad planiram više posvetiti tom sportu, (čisto rekreativno, nekoliko treninga mjesečno i koji Gulaš kup godišnje) odlučio sam se za nabavku vlastitog oružja.
Prije nekoliko dana isprobao sam CZ SHADOW 2 i oduševio se, i ja kao početnik ostvario sam solidan rezultat, savršeno mi je legao... Također mi je interesantan KADET KIT koji se proizvodi za taj model te bi nabavio i njega...
Znam da ovo zvuči kao da kupujem formulu 1 a nisam još položio vozački ali kupujem pištolj isključivo za strelište koji bi koristio ostatak života.
Odmah napominjem da sam kao većina početnika loš strijelac i ne maštam da ću "jednog dana kad narastem" postizati vrhunske rezultate, očekujem postepen
napredak kroz treninge da ne budem baš zadnji na svakom turniru ili bar da mi predzadnji ne bježi za puno krugova.
Molim članove foruma koji imaju iskustva s tim pištoljem i konverzijom za mišljenje.
Ispričavam se na dužem postu.
Hvala.
Član sam foruma već neko vrijeme ali ovo mi je prvo javljanje. Za streljaštvo sam se opet zainteresirao krajem 2019. nakon pauze od četrdesetak godina,
privukao me VK na 25 m. Upisao sam se u klub, trenirao zrakom, par puta otišao na streljanu s drugim članovima i koristio njihovo oružje. Tada su zbog korone
reducirani treninzi, imao sam zdravstvenih problema, zatvoren je Oboj i svašta-nešto te sam prestao trenirati al evo me opet, I'll be back!
Pošto se sad planiram više posvetiti tom sportu, (čisto rekreativno, nekoliko treninga mjesečno i koji Gulaš kup godišnje) odlučio sam se za nabavku vlastitog oružja.
Prije nekoliko dana isprobao sam CZ SHADOW 2 i oduševio se, i ja kao početnik ostvario sam solidan rezultat, savršeno mi je legao... Također mi je interesantan KADET KIT koji se proizvodi za taj model te bi nabavio i njega...
Znam da ovo zvuči kao da kupujem formulu 1 a nisam još položio vozački ali kupujem pištolj isključivo za strelište koji bi koristio ostatak života.
Odmah napominjem da sam kao većina početnika loš strijelac i ne maštam da ću "jednog dana kad narastem" postizati vrhunske rezultate, očekujem postepen
napredak kroz treninge da ne budem baš zadnji na svakom turniru ili bar da mi predzadnji ne bježi za puno krugova.
Molim članove foruma koji imaju iskustva s tim pištoljem i konverzijom za mišljenje.
Ispričavam se na dužem postu.
Hvala.
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 13 times
Ah, da... jedna ljubav za cijeli zivot.lampaš wrote:Pozdrav svima.
ali kupujem pištolj isključivo za strelište koji bi koristio ostatak života.
And they lived together happily ever after...
Kako to romanticno zvuci!
Bez brige, doci ce uskoro i nove ideje.
Mozda VK revolver. itd itd..
(to tako obicno biva, pasionirani sportski strijelci su najcesce poliamorne osobe, nemoj se iznenaditi kad otkrijes takve porive uskoro u sebi
Shadow 2 i konverzija, nemam iskustva.lampaš wrote:Pozdrav svima.
Hvala.
Ali zato mogu reci da je cz 75b i cadet kit pun pogodak.
Nema razloga da tako nije i za Shadow 2.
Ne razmisljaj previse, nego kupuj ako imas budget za to.
Mislim da ti trebaju dve nabavne dozvole.
Inace, svaki pasionirani sportski strijelac mora imati nesto u 22lr. Na dobrom si putu.
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Hvala na odgovoru
Ljubav na prvi prasak...
buđet koji mi je odobrila kućna ministrica financija ne pokriva mi sve, uzet ću shadow a kit naknadno, uz novu nabavnu.
Ljubav na prvi prasak...
buđet koji mi je odobrila kućna ministrica financija ne pokriva mi sve, uzet ću shadow a kit naknadno, uz novu nabavnu.
Uzmi odmah 2 nabavne kad već staneš u red pa ovu drugu lako vratiš ako ne odradiš nabavu u 6 mjeseci;-)
(Nemoj ju samo zaboravit vratiti)
(Nemoj ju samo zaboravit vratiti)
Takav je planMirok wrote:Tako je ,a ministrici onda možeš reći da je šteta da ti istekne nabavna(druga),tak da ti odobri refinanciranje.....
-
Mirok
- Brigadni General

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 2 times
A možda da još veliš kak je financijski najpovoljnije da se kupi u kompletulampaš wrote:Takav je planMirok wrote:Tako je ,a ministrici onda možeš reći da je šteta da ti istekne nabavna(druga),tak da ti odobri refinanciranje.....
I da je ipak malo skuplje ako se kupovina prenese u idući srednjoročni plan...
Evo danas predao 2 zahtjeva. Našao sam prelo oglasa točno ono kaj trebam. Isprobavam u subotu...Mirok wrote:A možda da još veliš kak je financijski najpovoljnije da se kupi u kompletulampaš wrote:Takav je planMirok wrote:Tako je ,a ministrici onda možeš reći da je šteta da ti istekne nabavna(druga),tak da ti odobri refinanciranje.....![]()
I da je ipak malo skuplje ako se kupovina prenese u idući srednjoročni plan...
Ekipa, vase misljenje o ovom oglasu;
https://www.njuskalo.hr/pistolji/cz-85b-oglas-40404399
Vec se neko vrijeme prodaje, za relativno prostojnu cijenu od 500E...
Kako 500 Eura? Što ne piše tamo 50 Eura?file wrote: ...Vec se neko vrijeme prodaje, za relativno prostojnu cijenu od 500E...
U mainstream medijima ništa nije onako kako na prvi pogled izgleda.
Oružje ne ubija, ubija čovjek.
Oružje ne ubija, ubija čovjek.
- jolly
- Cinker - bojna

Po meni, OK.file wrote:Ekipa, vase misljenje o ovom oglasu;
Ali to ne znaci da uzmes bez provjere, na nevidjeno.
Pogledaj, ako je moguce isprobaj. Onda odluci.
Turn better into best!
greska u cijeni...mislim da imas na njuskalu 85 bez B. bolje to gledaj.
Put your money where your mouth is.
Zadnjih mjesec, dva je cijena 500e, izgleda da ju je zadnjih dana prodavatelj mijenjao...
Sta se tice cijene opcenito, nekako su nerealne u zadnje vrijeme. Gledam, trazi se po 600-800e za hi-powere, 75-ice, cak nema ni jednog tt-a bez 250e. Pa onda jedna inox 92fs se prodavala za 1000e, nakon par mj novi vlasnik trazio 2000e za nju.
Nazalost, od 75/85 je skoro nikakva ponuda sa izmjenjivim prednjim ciljnikom.
Sta se tice cijene opcenito, nekako su nerealne u zadnje vrijeme. Gledam, trazi se po 600-800e za hi-powere, 75-ice, cak nema ni jednog tt-a bez 250e. Pa onda jedna inox 92fs se prodavala za 1000e, nakon par mj novi vlasnik trazio 2000e za nju.
Nazalost, od 75/85 je skoro nikakva ponuda sa izmjenjivim prednjim ciljnikom.
- jolly
- Cinker - bojna

Osim sto na njuskalo obicno bude malo vislja cijena, predvidjana za cjenkanje, nacelno vislje cijene od uvodjenja Eura su NOVA NORMALA.file wrote: Sta se tice cijene opcenito, nekako su nerealne u zadnje vrijeme. .
Turn better into best!
-
Mirok
- Brigadni General

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 2 times
Ma nije, pitaj Plenkija....jolly wrote:Osim sto na njuskalo obicno bude malo vislja cijena, predvidjana za cjenkanje, nacelno vislje cijene od uvodjenja Eura su NOVA NORMALA.file wrote: Sta se tice cijene opcenito, nekako su nerealne u zadnje vrijeme. .