pištolj za 25m?

Vatreno oružje, rubnog ili centralnog paljenja.
lampaš
Razvodnik
Razvodnik

Re: pištolj za 25m?

Post by lampaš » 27 Jul 2023, 22:24

lampaš wrote:Pozdrav svima.
Član sam foruma već neko vrijeme ali ovo mi je prvo javljanje. Za streljaštvo sam se opet zainteresirao krajem 2019. nakon pauze od četrdesetak godina,
privukao me VK na 25 m. Upisao sam se u klub, trenirao zrakom, par puta otišao na streljanu s drugim članovima i koristio njihovo oružje. Tada su zbog korone
reducirani treninzi, imao sam zdravstvenih problema, zatvoren je Oboj i svašta-nešto te sam prestao trenirati al evo me opet, I'll be back!
Pošto se sad planiram više posvetiti tom sportu, (čisto rekreativno, nekoliko treninga mjesečno i koji Gulaš kup godišnje) odlučio sam se za nabavku vlastitog oružja.
Prije nekoliko dana isprobao sam CZ SHADOW 2 i oduševio se, i ja kao početnik ostvario sam solidan rezultat, savršeno mi je legao... Također mi je interesantan KADET KIT koji se proizvodi za taj model te bi nabavio i njega...
Znam da ovo zvuči kao da kupujem formulu 1 a nisam još položio vozački ali kupujem pištolj isključivo za strelište koji bi koristio ostatak života.
Odmah napominjem da sam kao većina početnika loš strijelac i ne maštam da ću "jednog dana kad narastem" postizati vrhunske rezultate, očekujem postepen
napredak kroz treninge da ne budem baš zadnji na svakom turniru ili bar da mi predzadnji ne bježi za puno krugova.
Molim članove foruma koji imaju iskustva s tim pištoljem i konverzijom za mišljenje.
Ispričavam se na dužem postu.
Hvala.
Podigao nabavne, obavio šoping, upisao u dozvolu i kompletić je doma. Riješeno! :A13:

dragec11
Razvodnik
Razvodnik

Post by dragec11 » 28 Jul 2023, 18:27

Daj reci ako nije tajna gdje si nabavio sve komplet??
Mislim shadow i konverziju 22lr

lampaš
Razvodnik
Razvodnik

Post by lampaš » 28 Jul 2023, 23:44

dragec11 wrote:Daj reci ako nije tajna gdje si nabavio sve komplet??
Mislim shadow i konverziju 22lr
Preko oglasa na Njuškalu.

Post Reply