Ulazak u eu i oruzje
Ulazak u eu i oruzje
Evo blizi nam se ulazak u Europu za koju godinicu. Sta ce se promjeniti glede oruzja? Za lovce i sportase ne brinem. Konkretno me zanima za nas koji nismo ni jedno od navedenog, a imamo vatreno oruzje u svrhu privatne zastite. Dali postoji sansa da nam oruzje bude oduzeto ili nesto slicno. Vec sad imamo ljecnicki na 5 godina.
Ako je vec takva tema otvorena ispricavam se i moze se obrisati. Hvala
Re: Ulazak u eu i oruzje
imam puno toga za reći, bojim se javno izaći na svjetlo dana, i danas sam proveo oko nekoliko sati na informativki, ali mogu ti reći da čitam neku knjižicu o cionizmu, neki dan sam završio jednu o scientologiji, da te Bog saćuva (od kuge, zla i spolnih bolesti), oduvijek sam govorio, tj. od kad imam oružje, da sve zlo dolazi zakonskim vlasnicima oružja, svaka se država boji svojega naoružanog naroda a ova EU se boji još i više, pa vidi se koji su to največi svjetski kolonizatori (okupatori) u vrhu te bagre koja nas hoće "ujediniti" da bi njima bilo bolje, i kako u toj zavrzlami dozvoliti da narod bude naoružan a "j...li su mu majku pet stotina godina", i sada očekuju da taj narod sve zaboravi. ja neću. .
Samo da prođe ova demokracija, pa da opet živimo ko ljudi !!
Smiješi nam se bolje sutra. Štoviše, umire od smijeha!
http://www.randyhanshaw.com/humor/html/flashers.htm
Smiješi nam se bolje sutra. Štoviše, umire od smijeha!
http://www.randyhanshaw.com/humor/html/flashers.htm
-
PUNISHER1987
- Nadnarednik

Valdop u potpunosti se slažem s tobom, samo se treba malo prisjetiti povijesti i vidjeti da nam niti jedna unija ni bilo kakva druga tvorevina nije donijela ništa dobro. Vlasnicima oružja koji nisu lovci ili koje se ne bave sportskim streljaštvom bit će još teže dobiti dozvolu i nabaviti oružje.
Otvoreno mogu reći da ja NISAM ZA ULAZAK RH U eu!!!
Otvoreno mogu reći da ja NISAM ZA ULAZAK RH U eu!!!
To sin by silence, when we should protest, makes cowards out of men.
Skeptici....pa EU je bio i Hitlerov san, samo se malo kasnije ostvario, a mi smo to htjeli davnih 40.setih pa kaj se to promjenilo, pa mislim da neke stvari namjerno netko iskrivljuje jer nema velikih izmjena u odnosu na danas, pa ne vidim čemu strah!!!
Ne pij dok voziš - mogao bi proliti!!.....
ovo sve ne mora nužno biti točno...ako se ne varam svaka država u EU ima pravo urediti zakon kako želi samo da je u nekim osnovnim okvirima EU standarda što je u slučaju oružja dobro jer nitko u EU nema gluplji i nedorečeniji zakon od nas... uzmite za primjer jednu švedsku koja je najnaoružanija država na svijetu što se tiče legalno registriranog oružja...
Prema nekim informacijama koje kruže EU ima pravo nametnuti neki zakon bilo kojoj zemlji tj. svim zemljama i mi protiv toga ne možemo ništa. Dakle zakonodavna vlast prelazi u tuđe ruke, izvršna i sudska vlast se moraju ponašati kao tuđi sluge... gubimo suverenitet...
Pitam se zašto je toliko ljudi poginulo dok se suverenitet stjecao da bi ga se sad politički vrh (i lijevi i desni) dobrovoljno odrekao u naše ime
Tješi me samo da nisam jedini koji se to pita iako sam vrlo siguran da se to na možebitnom referendumu neće pokazati u takvom svjetlu.
Pitam se zašto je toliko ljudi poginulo dok se suverenitet stjecao da bi ga se sad politički vrh (i lijevi i desni) dobrovoljno odrekao u naše ime
Tješi me samo da nisam jedini koji se to pita iako sam vrlo siguran da se to na možebitnom referendumu neće pokazati u takvom svjetlu.
Skeptici....pa EU je bio i Hitlerov san, samo se malo kasnije ostvario, a mi smo to htjeli davnih 40.setih pa kaj se to promjenilo, pa mislim da neke stvari namjerno netko iskrivljuje jer nema velikih izmjena u odnosu na danas, pa ne vidim čemu strah!!!
je kolega u pravu si razvijene zemlje predvođene Njemačkom kontrolirat će nas male i buntovne ,neučinkovite poradi svojih viših ciljeva iliti bogaćenja, novac+kontrola=moć!
je kolega u pravu si razvijene zemlje predvođene Njemačkom kontrolirat će nas male i buntovne ,neučinkovite poradi svojih viših ciljeva iliti bogaćenja, novac+kontrola=moć!
Nije direktno vezano uz oružje, ali je uz ulazak u EU.
EU-parlamentarac usporedio EU s Jugoslavijom pa dodao: 'U Hrvatskoj još uvijek vladaju stari komunisti koji će postati jako bogati kad uđu u EU a slobodnih medija nema' (VIDEO)
http://www.hrsvijet.net/index.php?optio ... &Itemid=72
Gospodin kojeg možete vidjeti u videu (i čiji transkript možete pročitati) je u parlamentu EU i sa svojim istomišljenicima čini oporbu u parlamentu EU. Na youtube-u ima još njegovih govora u kojima upozorava na negativne strane EU. Mislim da je svrstan u desno orjentirane stranke. No zanimljivo je da su u toj "oporbi u EU parlamentu" zajedno desno i lijevo orijentirane stranke koje se suprotstavljaju "sredini".
Pitam se je li on desničar iz uvjerenja ili iz nužde?
U svakom slučaju, drago mi je da se barem sada pomalo čuju vijesti iz EU i o valovima nezadovoljstva naroda koji žive u EU. Možda će barem to nekome otvoriti oči...
EU-parlamentarac usporedio EU s Jugoslavijom pa dodao: 'U Hrvatskoj još uvijek vladaju stari komunisti koji će postati jako bogati kad uđu u EU a slobodnih medija nema' (VIDEO)
http://www.hrsvijet.net/index.php?optio ... &Itemid=72
Gospodin kojeg možete vidjeti u videu (i čiji transkript možete pročitati) je u parlamentu EU i sa svojim istomišljenicima čini oporbu u parlamentu EU. Na youtube-u ima još njegovih govora u kojima upozorava na negativne strane EU. Mislim da je svrstan u desno orjentirane stranke. No zanimljivo je da su u toj "oporbi u EU parlamentu" zajedno desno i lijevo orijentirane stranke koje se suprotstavljaju "sredini".
Pitam se je li on desničar iz uvjerenja ili iz nužde?
U svakom slučaju, drago mi je da se barem sada pomalo čuju vijesti iz EU i o valovima nezadovoljstva naroda koji žive u EU. Možda će barem to nekome otvoriti oči...
insensate wrote:Evo blizi nam se ulazak u Europu za koju godinicu. Sta ce se promjeniti glede oruzja? Za lovce i sportase ne brinem. Konkretno me zanima za nas koji nismo ni jedno od navedenog, a imamo vatreno oruzje u svrhu privatne zastite. Dali postoji sansa da nam oruzje bude oduzeto ili nesto slicno. Vec sad imamo ljecnicki na 5 godina.
O ovomwe bi se dalo na dugo i na široko, moje je mišljenje da smo, glede oružja, a i svega ostalog, najebali ka žuti...
A zašto mi nebi i na ovom forumu otvorili anketu o ulasku u EU ??? Kladin se da bi i ode bilo 66% protiv... oprostite ako je već bilo riči o tome, pa mi promaklo...
Nigel Farage je legenda...
U mainstream medijima ništa nije onako kako na prvi pogled izgleda.
Oružje ne ubija, ubija čovjek.
Oružje ne ubija, ubija čovjek.