Ima li u Požegi streljački klub s vatrenim oružjem?????
Ima li u Požegi streljački klub s vatrenim oružjem?????
Kao što naslov kaže...postoji li u požegi streljački klub za pucanje s vatrenim oružjem..a da ga pritom i iznajmljuje za pucanje u streljani. Trenutno sam u potrazi za klubom u koji bi se učlanio pa tražim što povoljnije rješenje za sebe i svoje potrebe. Raspitivao sam se u streljani Las u Zagrebu..kod njih je za mene preko vojne iskaznice cijena godišnje članarine 400 kn plus još neki sitni troškovi. Čuo sanm od kolege s posla da on u Virovitici puca za 200 kn godišnje. E sad meni je Požega relativno blizu, a načuo sam da i oni imaaju neki klub. Ako netko ima točnu informaciju o tome dali postoji takva streljana u Požegi i koja je cijena godišnje članarine..te ima li popusta za službene osobe (vojska, policija, zaštitari) molio bih da javi ovdje. Unaprijed zahvalan 
Re: Ima li u Požegi streljački klub s vatrenim oružjem?????
GSD ''Požega 1871''.
Javi se g. Zoranu Špoleru na broj 098-956-0493.
Javi se g. Zoranu Špoleru na broj 098-956-0493.
Srce kucaj, puško pucaj...
Guns control means shooting a tight group!
hvala kolega puno, javit cu mu se jos danas 
Nema na čemu 
Jedino što nisam siguran dali imaju svoje, tj. klubsko oružje koje možeš koristiti, ali svakako ga nazovi pa će ti čovjek reći sve što te zanima.
Jedino što nisam siguran dali imaju svoje, tj. klubsko oružje koje možeš koristiti, ali svakako ga nazovi pa će ti čovjek reći sve što te zanima.
Srce kucaj, puško pucaj...