Kupujem: Zračnu pušku
- palestiolola
- Civil

Kupujem: Zračnu pušku
Kupujem zračnu pušku, za hobi, sitni lov i slično (trenutno još nisam odlučio kojih performansi) tako da mogu sve ponude u inbox.
-
Woolf Blaser
- Natporučnik

Re: Kupujem: Zračnu pušku
Dobro nam dosao. Procitavsi tvoj post palo mi jedno pitanje na pamet! Tu i tamo netko
spomene neki ,sitni lov, sa zracnom puskom! Zanima me da li je to zakonom dozvoljeno,
ako je, koje su to ,sitne, zivotinje koje bi se eventualno smjele loviti sa zracnom puskom!?
LP
spomene neki ,sitni lov, sa zracnom puskom! Zanima me da li je to zakonom dozvoljeno,
ako je, koje su to ,sitne, zivotinje koje bi se eventualno smjele loviti sa zracnom puskom!?
LP
Head in the City. Hearth in the Field.
-
dejandlesk
- Časnički Namjesnik

-
Woolf Blaser
- Natporučnik

Za miseve i voluharice kuzim! Ali koliko u stvari moraju biti stari stakori!? Jel samo uzgojni odstreldejandlesk wrote:Miševi, voluharice i mladi štakori
ili moze i koji kapitalac!?
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 17 times
Nisam upucen u detalje, ali mislim da je ovdje ipak rijec o sanitarnom odstrelu! 
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
-
Woolf Blaser
- Natporučnik

Hebemti...ni stakora kapitalca nesmem odstrijeliti...prostepat cu si lovacku iskaznicu...
-
dejandlesk
- Časnički Namjesnik

-
Woolf Blaser
- Natporučnik

Kupi "Hatsan" , mislim da se tako nekako zove. Imao sam ih nekoliko , a i neke druge, kao i dianu(klasa za sebe) . Vrlo kvalitetna puška za razumne novce . Preporučam model 80 305m/s-4.5, a imaš je i u 5.5cal., ili neku slabiju . Diana je skuplja , ali vrijedi svake kune . Slavija je sirovina ,a nije baš jeftina .
Hatsan daje odlićnu izradu i malo luksuza za prihvatljivu cijenu.
Hatsan daje odlićnu izradu i malo luksuza za prihvatljivu cijenu.
-
dejandlesk
- Časnički Namjesnik

Šalu na stranu, ako nabaviš rabljenu Anschutz mod 335, to ćeš imati dok si živ. Šteta što se model više na proizvodi, no još uvijek se može pronaći rezervnih dijelova. Ja je imam od 1984. godine i aktivno sam trenirao. Do sad sam promijenio nekoliko kožica, jedan feder i mehanizam za okidanje. Imaš nekoliko na njuškalu. Znam da nisu najjeftinije, ali su sigurno najtrajnije i najpreciznije zračne puške serijske izrade, koje postoje na planeti. Ako tako nešto nabaviš, a budeš trebao neki servis, javi se na PP, pa ćemo nešto srediti.
Sretno s kupovinom!
Sretno s kupovinom!
- palestiolola
- Civil

hvala na savjetima momci
nisam dobio niti jednu konkretnu ponudu, ali nema veze; nema zurbe