6. "Memorijal Branko Nikolić"
Moderator: BoB
6. "Memorijal Branko Nikolić"
Pozdrav svim crnobarutašima, prema kalendaru događanja za ovu godinu u nedjelju 04. svibnja 2014. na redu je i šesto izdanje "Memorijala Branko Nikolić". U čast i na spomen prerano preminulom našem kolegi, pucamo oružjima na crni barut, oružjima koje je on tako volio i čemu je i mnoge druge podučavao. Nadamo se lijepom vremenu a raspored događanja je kao i svih ovih godina do sada. Raspis je na linku. Vidimo se 04. svibnja! Tj, nadam se da se od silnog dima možda malo slabije vidimo....ručak je kao i svake godine djelo vrijedne gospođe Suman a najavili su se i kolege iz Italije koji su na zadnjem talijanskom prvenstvu osvojilim pregršt medalja sa sjajnim rezultatima (sve nešto preko 90...)!
- Attachments
-
- Raspis za 6. memorijalni turnir Branko Nikolić.pdf
- (125.41 KiB) Downloaded 45 times
Re: 6. "Memorijal Branko Nikolić"
huh, dobro je! već se ova moja ekipa zabrinula da nebu niš ot pucnjave. kad ih priberem sve na kup, šaljem prijavnicu.
dimimo se....
dimimo se....
6. "Memorijal Branko Nikolić" - dimilo se
Unatoč lošem vremenu, dimilo se!
- Attachments
-
- P1010940.JPG (37.93 KiB) Viewed 559 times
-
- P1010942.JPG (38.58 KiB) Viewed 559 times
-
- P1010943.JPG (37.34 KiB) Viewed 559 times
-
- P1010944.JPG (39.16 KiB) Viewed 559 times
-
- P1010950.JPG (34.58 KiB) Viewed 559 times
-
- P1010953.JPG (40.61 KiB) Viewed 559 times
-
- P1010976.JPG (36.36 KiB) Viewed 559 times
-
- P1010986.JPG (32.97 KiB) Viewed 559 times
-
- P1010998.JPG (31.3 KiB) Viewed 559 times
-
- P1010999.JPG (34.03 KiB) Viewed 559 times
ovo je samo jedan dio, ima još
- Attachments
-
- P1011008.JPG (37.7 KiB) Viewed 559 times
-
- P1011017.JPG (38.59 KiB) Viewed 559 times
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 7 times
Evo jos maslo slika, CB oruzje izbliza....
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Svaka čast ljudi! Volio bih da sam mogao barem navratiti, ali posao je posao... Tko je vlasnik čuvene "Brown Bess" sa slika? Nadam se da je na forumu jer i ja imam jednu!
to rodjo! imamo najveće puške u selu! kak je tvoja registrirana? kalibar 12 ili .75?
Registrirana je pod kalibar .75, nažalost nisam je probao, a imam je već skoro pola godine. Kupljeno kod "Saguaromike" pretpostavljam? Molim detalje u vezi punjenja: krpica, kugla, ili gotovi naboji kao vojni i kakva je preciznost?
pozdrav!
pozdrav!
jes, indijska puška od poljaka. kak sam ti ja inače škrt, a kumpić ima charvelville 1777 .69 kal musketu,(moja je i deblja i duža!!!),
probali smo to rešit jednim lee .69 klještima. e pa, njemu kugletina zapinje odmah na ustima a ja imam krpicu od starih traperica
0.5mm tanku. preciznost? nema. dima? oblaci! kremen? zajebava. barut? 100grs i malo joj je. moram probat s 125 i 150.
kuglica je 500grs, treba to hitit van. zabava? opaka!
probali smo to rešit jednim lee .69 klještima. e pa, njemu kugletina zapinje odmah na ustima a ja imam krpicu od starih traperica
0.5mm tanku. preciznost? nema. dima? oblaci! kremen? zajebava. barut? 100grs i malo joj je. moram probat s 125 i 150.
kuglica je 500grs, treba to hitit van. zabava? opaka!
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 7 times
Rusan je svojevremeno prodavao krpice raznih debljina.
Ako ih jos ima, siguran sam da ce ti poslati i postom.
Mozda ti popravi preciznost - nisu traperice za to.
Ako ih Rusan trenutno nema pri ruci, mozes naruciti krpice od dixi gun. (US)
Posiljka obicno stize za 10-15 dana. Placanje karticom.
Medjutim, ne znam koju debljinu krpice da uzmes.
Treba tu malo experimentirati. Narucis vise debljina.
Obzirom da je puska neuzljebljena, a historijski ni sam ne znam da li su oni u praksi upotrebljavali krpice, bas me zanima mozes li popraviti preciznost na takav nacin.
Ako ih jos ima, siguran sam da ce ti poslati i postom.
Mozda ti popravi preciznost - nisu traperice za to.
Ako ih Rusan trenutno nema pri ruci, mozes naruciti krpice od dixi gun. (US)
Posiljka obicno stize za 10-15 dana. Placanje karticom.
Medjutim, ne znam koju debljinu krpice da uzmes.
Treba tu malo experimentirati. Narucis vise debljina.
Obzirom da je puska neuzljebljena, a historijski ni sam ne znam da li su oni u praksi upotrebljavali krpice, bas me zanima mozes li popraviti preciznost na takav nacin.
Turn better into best!